gUaRDiAnTe yazdı::lol: :lol:
Roa katLıyamı ..! xDxDxD Loncası sunaR
- XxTayfunxX
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Roa katLıyamı ..! xDxDxD Loncası sunaR
KnqSTyLe ve Forseti ÇALINMIŞTIR. ÇARDAKİ BEN DEĞİLİM GERİ ALABİLİRSEM OYUNA DEVAM EDİCEM ALAMAZSAM HAKKINIZI HELAL EDİN OYUNU BIRAKIYORUM.. 
oyun +15 di çemberlitaş geldi +13 oldu öle döndüler oyuna :lol:kenan76 yazdı:Okul sezonu bitince piyasaya çıkan bebeler sizi,valla bu veletlee kemik atmıyacan arkdaş atarsan havlar,attıkca dahada avlar
Kemik alamayınca Susarlar
oyun +15 oldu ama hayla -13 ler oynuyor
- PANORA
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
Bir !
Neden Fotoğraflarda Düşman Tek iken Siz 4 Kişisiniz ? Yoksa 1 Lodos 4 Arza mı Denk Geliyor ?
İki !
Erkekliğe Sığmayan Bu Davranışları Katliam mı Yoksa Soykırım Olarak mı Nitelendirebiliriz ?
Üç !
Bu Bir Çelişki mi ?
Bu Üçünü İstiyorum !
__________________________________________________________________________________
100-200 Milyonluk VS Attığımda 3-0 Kazanıp Parayı Aldım Yine de Böyle Konular Açmadım. Siz 4-5 Kişi Bir Lodos Kesmişsiniz Konu Açıyorsunuz Anlamadım :|
Neden Fotoğraflarda Düşman Tek iken Siz 4 Kişisiniz ? Yoksa 1 Lodos 4 Arza mı Denk Geliyor ?
İki !
Erkekliğe Sığmayan Bu Davranışları Katliam mı Yoksa Soykırım Olarak mı Nitelendirebiliriz ?
Üç !
Bu Bir Çelişki mi ?
Bu Üçünü İstiyorum !
__________________________________________________________________________________
100-200 Milyonluk VS Attığımda 3-0 Kazanıp Parayı Aldım Yine de Böyle Konular Açmadım. Siz 4-5 Kişi Bir Lodos Kesmişsiniz Konu Açıyorsunuz Anlamadım :|
- Terbiyeci
- Sahaf Yardımcısı
Çocukluk evresinde bu gibi durumlar olur, bunlara cevap verdiğiniz sürece 'bir şeyler yapıyoruz biz ilgi odağı oluyoruz' diye düşünerek aynı hareketleri yapmaya devam eder.. Cevap dahi vermeyin kendi kendilerine yazıp dursunlar, zamanla olgunlaşırlar.
AteşSalih -- TERBİYECİ
Bizi bilen bilir, bilmeyen de kendisi gibi bilir.. (Hz.Mevlana)
roA loncasında yakın dostLarım var
eski hırsızLardan bi onlar kaLdı
eskiler tanır yeniler ornek aLır ! :mrgreen:
eski hırsızLardan bi onlar kaLdı
eskiler tanır yeniler ornek aLır ! :mrgreen:
lafı dinlerim lafmı diye sonrada söyleyene bakarım ADAMMI die
KSK doqduk KSK öleceqiz !
KSK AFFETMEZ !
Kskxizmirli
Kskizmir
Kskstyla
KSK doqduk KSK öleceqiz !
KSK AFFETMEZ !
Kskxizmirli
Kskizmir
Kskstyla
xDxDxD sıze seslenıyorum o adamLar tekde sizi sakız gıbı çiğner
RaiNxFeLHaN (2390)
Merhaba
Volkanın isteğiyle 1m şanı yedim lodos oldum iyikide olmuşum bu herifle aynı klanda olmakdansa 1 değil 5m şan yerdim.
Hem bölgeden Vs diye bağırdın çağırdın adam seni 3-0 yenince de kardeşim vs atmış sizle ayağına yattın parayı vermedin.Eminim o parayı versen bile kabul etmiyecek bir kişi Ateşhanzala ama sen vermeyerek 5 para etmez olduğunu gösterdin xDxDxD.
Resmen aciz bir grub insan toplanmış lonca kurmuş loncanın isminden belli yaşları.
- wWolWaRinE
- İri Fare Avcısı
- Klan: Lodos
Giderse annesi yine bilgisayrını elinden alırRegedit yazdı:Yaz Okulunuz Yokmu Sizin ?
Selametle...
sözde 20 yaşında kişiliğine bak konuşmasına bak 8 yaşında olsun be jethro hayat 8 yaşında çok güzel (cedric)kenan76 yazdı:Okul sezonu bitince piyasaya çıkan bebeler sizi,valla bu veletlee kemik atmıyacan arkdaş atarsan havlar,attıkca dahada avlar
Kemik alamayınca Susarlar
oyun +15 oldu ama hayla -13 ler oynuyor
Gizlenmiş İçerikGöster
RİZE SoSyEtE 1953den beri
Wolwarinee(kasılıyor)
- XxTayfunxX
- Demirci Çırağı
Terbiyeci yazdı:Çocukluk evresinde bu gibi durumlar olur, bunlara cevap verdiğiniz sürece 'bir şeyler yapıyoruz biz ilgi odağı oluyoruz' diye düşünerek aynı hareketleri yapmaya devam eder.. Cevap dahi vermeyin kendi kendilerine yazıp dursunlar, zamanla olgunlaşırlar.
KnqSTyLe ve Forseti ÇALINMIŞTIR. ÇARDAKİ BEN DEĞİLİM GERİ ALABİLİRSEM OYUNA DEVAM EDİCEM ALAMAZSAM HAKKINIZI HELAL EDİN OYUNU BIRAKIYORUM..