İksir konusu kara kara düşündürüyo beni

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Lathander
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Re: İksir konusu kara kara düşündürüyo beni

Mesaj gönderen Lathander »

xPrince yazdı:Arkadaşlar öncelikle selamlar, şimdi biliyosunuzki çemberlitaşta iksir şart, olmazsa olmaz, ve cidden su gibi içiliyo 45 lik kudret iksirleri felan, ve şart yani, neyse bakınız geçenlerde çemberlitaş için iksir ürettik bi 10 tane felan, su gibi gitti ve nerdeyse yetmicekti, yakın zaman içerisinde üretilecek malzeme biticek bu konuda, reçetelerde istenilen madenler baya bi azalıcak, çekmeye çalışsan bile 15 dakika ortalamada çıkan sıradan bir ökse otunu ne kadar sabırla çekebilirsin ? veya saf demiri, mesela topazı saymıyorum tamam topaz var herkeste bol bol bende bile yüzlerce varda, illaki o dandik olan ökseotu baya baya bi azalıcak piyasada, çoook zorlıcak oyun halkını cidden bakın, buna bi çözüm gelmesi görüşündeyim, desteklerinizide bekliyorum arkadaşlar..
Sorununa ne kadar çare olur bilmiyorum ama viewtopic.php?f=46&t=68123 bu konuyu inceleyebilirsin 8-)
İKV'den Haberdar Olun!

http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
Kullanıcı avatarı
xPrince
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen xPrince »

Lathander yazdı:
xPrince yazdı:Arkadaşlar öncelikle selamlar, şimdi biliyosunuzki çemberlitaşta iksir şart, olmazsa olmaz, ve cidden su gibi içiliyo 45 lik kudret iksirleri felan, ve şart yani, neyse bakınız geçenlerde çemberlitaş için iksir ürettik bi 10 tane felan, su gibi gitti ve nerdeyse yetmicekti, yakın zaman içerisinde üretilecek malzeme biticek bu konuda, reçetelerde istenilen madenler baya bi azalıcak, çekmeye çalışsan bile 15 dakika ortalamada çıkan sıradan bir ökse otunu ne kadar sabırla çekebilirsin ? veya saf demiri, mesela topazı saymıyorum tamam topaz var herkeste bol bol bende bile yüzlerce varda, illaki o dandik olan ökseotu baya baya bi azalıcak piyasada, çoook zorlıcak oyun halkını cidden bakın, buna bi çözüm gelmesi görüşündeyim, desteklerinizide bekliyorum arkadaşlar..
Sorununa ne kadar çare olur bilmiyorum ama viewtopic.php?f=46&t=68123 bu konuyu inceleyebilirsin 8-)
Teşekkürler Arif bey, umarım çokta abartılı bi akçe fiyatı olmaz :)
Steam

Erciyes Üniversitesi Japon dili ve Edebiyatı.
Kullanıcı avatarı
Serserixkratos
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Serserixkratos »

KukLacıda maden zor bıter :D Kuklacınınprensi oLduktan sonra sürüyle maden var :D
'Kaybettikçe Bir Çentik Attı Alnımın Üstüne Tanrı'

Mutlu Bir Aşk Görmedim ben Çokmu Şey İstedim Senden ÖmRü eyLem,Ziyan Ettin Zalim. Bildiğim Yollar Kapandı Baktığım Heryer Karardı Yersiz Ansız Çektin Gittin Hain

“Genel Etkileşim” sayfasına dön