ark. eğer bu işe gönüllü olduysan sıkılmayacaksın niye yasaklıyo adam merak etmiş biraz saçma olmazmı rehber bunu söylesin bence sana 1 haftada geliyo ama biraz forumu incele 1 aydır mail gelmiyo adamlara 4-5 def amail atıyolar hemde bende attım desteğe mail 2 hafta oldu hala cevap yok ve sen hala YÖNETİM YALAKALIĞI YAPIYONmitmet yazdı:rehberler gönüllü. unutmayalım. ayrıca benim desteğe attığım mesajın cevabının gelmesi 1 haftayı geçmedi. hem rehbere o kadar kişi soru sorarken salak birisinin çıkıp saçma sorularıyla rehberi meşgul etmesi tabiiki de yasak yemesi için yeterli bi nedenfuci yazdı:ilk önce destek mailine çok çok geç bakıyolar(1-2 ay sonra)oyund aadamın biri saçma soru sordu diye rehber yasaklıya ekliyo ve sürekli lag var sence burd aaldıkları paralın karşılığı varmı.TABİİKİ HAYIRRRRmitmet yazdı:hmm. oyuna yetkili insanlar bakacak, desteğe yetkili insanlar bakacak, geliştirmeye yetkili insanlar bakacak, foruma yetkili insanlar bakacak, saçma soruları yetkili insanlar cevaplayacak. bu yetkili insalar tüm gün bilgisayara kitlendiği için para alacaklar. ama oyuncu para vermek istemeyecek. ne güzel bir kısır döngü değil mi ?Kemalizm yazdı:xTrabzoNx yazdı:Zorla akçe al diyorlar mı ?
ne kadar sıkıntılı bı ınsansın adam akçe almak istiyo hızmetten memnun değil sana ne oluyo senmı verıyosun hızmetı yorum yazması gerekenler ne sen ne ben bu konulara bakan yetkılı ınsanlar olmalı
BEN FAZLADAN PARA VERMEK ZORUNDAMIYIM ?
Re: BEN FAZLADAN PARA VERMEK ZORUNDAMIYIM ?

mitmet yazdı:hmm. oyuna yetkili insanlar bakacak, desteğe yetkili insanlar bakacak, geliştirmeye yetkili insanlar bakacak, foruma yetkili insanlar bakacak, saçma soruları yetkili insanlar cevaplayacak. bu yetkili insalar tüm gün bilgisayara kitlendiği için para alacaklar. ama oyuncu para vermek istemeyecek. ne güzel bir kısır döngü değil mi ?Kemalizm yazdı:xTrabzoNx yazdı:Zorla akçe al diyorlar mı ?
ne kadar sıkıntılı bı ınsansın adam akçe almak istiyo hızmetten memnun değil sana ne oluyo senmı verıyosun hızmetı yorum yazması gerekenler ne sen ne ben bu konulara bakan yetkılı ınsanlar olmalı
Babam mi yapacak o yapcak tabi ki şayet bir oyun yapmışlarsa peşlerinden sonuna kadar gidecekler.Kim demiş para vermıyoruz maaş verir gibi para yatırıyoruz birader sende baya bi düz afa mantığı var
Kapı çalar
Açarasın
Jandarmaları görürüsün karşında
Derler ki ''Oğlun''
Gerisini anlarsın ve sadece 2 kelime dökülür ağzından;
VATAN SAĞOLSUN
Açarasın
Jandarmaları görürüsün karşında
Derler ki ''Oğlun''
Gerisini anlarsın ve sadece 2 kelime dökülür ağzından;
VATAN SAĞOLSUN
+5Kemalizm yazdı:mitmet yazdı:hmm. oyuna yetkili insanlar bakacak, desteğe yetkili insanlar bakacak, geliştirmeye yetkili insanlar bakacak, foruma yetkili insanlar bakacak, saçma soruları yetkili insanlar cevaplayacak. bu yetkili insalar tüm gün bilgisayara kitlendiği için para alacaklar. ama oyuncu para vermek istemeyecek. ne güzel bir kısır döngü değil mi ?Kemalizm yazdı:xTrabzoNx yazdı:Zorla akçe al diyorlar mı ?
Babam mi yapacak o yapcak tabi ki şayet bir oyun yapmışlarsa peşlerinden sonuna kadar gidecekler.Kim demiş para vermıyoruz maaş verir gibi para yatırıyoruz birader sende baya bi düz afa mantığı var
2OO6'DAN BU YANA, ACI VEREN GEÇMİŞİN İNTİKAMI İÇİN..
http://www.izlesene.com/video/3-dk-28-s%20...%20ii/2939709
http://www.izlesene.com/video/3-dk-28-s%20...%20ii/2939709