Sobee üyeliğim hk.
Re: Destek uyuyor mu ?
bilen biri el atsın lütfen
- OsmanBey
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Osmanlı
Re: Destek uyuyor mu ?
Mail inize Gelen şifre ile Dükkan a girmeyi denedinizmi?
Eğer Dükkan a giriş yapabiliyor iseniz; Launcher den Şifremi değiştir i tıklayarak Mail inize gelen şifrenizi girip bir deneme yapmanızı tavsiye ederim.
Eğer Dükkan a giriş yapabiliyor iseniz; Launcher den Şifremi değiştir i tıklayarak Mail inize gelen şifrenizi girip bir deneme yapmanızı tavsiye ederim.
Re: Sobee üyeliğim hk.
Denedim Girmiş olduğunuz bilgilere sahip bir üye bulunamdı yazıyor bu sorun bende ttnet üyesiyken sobee taşınma kararıyla başladı zorunlu sobee ye taşındım fakat o günden beri üyeliğime giremiyorum bu hatayı veriyor peki böyle bilgilere ait bir üye yoksa şifremi gönderdiğimde e-postama nasıl geliyor ? kafayı yemiş durumdayım yardım edin lütfen
- OsmanBey
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Osmanlı
Hesabı oluşturduğunuz zaman. Oyuna giriş yapmışmıydınız?lodosxarz yazdı:Denedim Girmiş olduğunuz bilgilere sahip bir üye bulunamdı yazıyor bu sorun bende ttnet üyesiyken sobee taşınma kararıyla başladı zorunlu sobee ye taşındım fakat o günden beri üyeliğime giremiyorum bu hatayı veriyor peki böyle bilgilere ait bir üye yoksa şifremi gönderdiğimde e-postama nasıl geliyor ? kafayı yemiş durumdayım yardım edin lütfen![]()
HarunYILMAZ yazdı:Hesabı oluşturduğunuz zaman. Oyuna giriş yapmışmıydınız?lodosxarz yazdı:Denedim Girmiş olduğunuz bilgilere sahip bir üye bulunamdı yazıyor bu sorun bende ttnet üyesiyken sobee taşınma kararıyla başladı zorunlu sobee ye taşındım fakat o günden beri üyeliğime giremiyorum bu hatayı veriyor peki böyle bilgilere ait bir üye yoksa şifremi gönderdiğimde e-postama nasıl geliyor ? kafayı yemiş durumdayım yardım edin lütfen![]()
Aynı sorun bendede var ...Eger böle uye yoksa neden e postaya sıfre gelıor