Kuklacı Gaffar Kesimi THEPOLICE
- XxWhiteDewiLxX
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Kuklacı Gaffar Kesimi THEPOLICE
ŞU AN ITIBARI ILE GAFFAR KESILDI VE 1 ADET KÖŞK MADALYONU MEVCUT AYRINTILAR BIRAZDANNN

Yeni karekterlerim
FUHRER-HITLER
Eski karekterlerim
xWHİTEDEWİLx IIWhiteDewiLII mrTOILETTE
Donanımhaber,Honda S2000 , IKV tutkunu
- YasinKocamanca
- Yasemin'in Gözcüsü

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Life And Death
KaraXHayalet yazdı:Şakamı yapıyorsun Forum yöneticisi değil rehbersiniz rehberlerin normal oyunculardan hiç bir farkı yoktur buna istinaden bunu belirtmeninde hiçbir anlamı yok kısacası kendin söyler kendin çalarsınYasinKocamanca yazdı:4. Konu başlıklarını konunun içeriğini ifade eden şekilde seçilmesi gerekmektedir
Forum Kurallarını yazmak için yöntici olmak gerekmez ayrıca mesaj sayından da her yere atladığın ap açık ortada herkes kendi yazdığı mesajdan sorumludur sen kimsin kimin yazdığına karşıyorsun ki ?
- Kristalxsuveyda
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Meran
doğru forum krallarını yazmak için ancak senin gibi YALAKA olmak gerekirYasinKocamanca yazdı:KaraXHayalet yazdı:Şakamı yapıyorsun Forum yöneticisi değil rehbersiniz rehberlerin normal oyunculardan hiç bir farkı yoktur buna istinaden bunu belirtmeninde hiçbir anlamı yok kısacası kendin söyler kendin çalarsınYasinKocamanca yazdı:4. Konu başlıklarını konunun içeriğini ifade eden şekilde seçilmesi gerekmektedir
Forum Kurallarını yazmak için yöntici olmak gerekmez ayrıca mesaj sayından da her yere atladığın ap açık ortada herkes kendi yazdığı mesajdan sorumludur sen kimsin kimin yazdığına karşıyorsun ki ?
Meyve ekşi bile olsa, olmadıkça ona ham derler
- HOPDEDIKS
- Cin Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Raiders of AnatoliA
Köşk madalyonu Stuart Efendi'den düşüyor.Yanlış biligi verip forum üzerinden prim yapmaya çalışmayın.XxWhiteDewiLxX yazdı:ŞU AN ITIBARI ILE GAFFAR KESILDI VE 1 ADET KÖŞK MADALYONU MEVCUT AYRINTILAR BIRAZDANNN
Ya onurlu bir bakış yada görkemli bir direniş.
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Eminönü
06 Arl 2009 01:29YasinKocamanca yazdı:KaraXHayalet yazdı:Şakamı yapıyorsun Forum yöneticisi değil rehbersiniz rehberlerin normal oyunculardan hiç bir farkı yoktur buna istinaden bunu belirtmeninde hiçbir anlamı yok kısacası kendin söyler kendin çalarsınYasinKocamanca yazdı:4. Konu başlıklarını konunun içeriğini ifade eden şekilde seçilmesi gerekmektedir
Her yere atlamama gerek yok eski olmakta suç sayılmasa gerek ayrıca şu forum geldiğinden beri insanlar kuralları görmekten eridi sizin gibiler yüzünden doğru düzgün hizmet verilemiyor allahtan konuyu kitleme nezekatini gözteriyorlar eskiden yönetici görmek için baya şanslı olmak gerekti lütfen konuyu kapat ve lastik gibi uzamasın artık bu forumda tartışmayı midem kaldırmıyor
Forumkral yazdı::arrow:kontforum62 yazdı:açtım güldümve bi an düşündüm neden beyin bedava

Nothing
LONCA dışından adam alıosanız ben her zaman hazırım!!!mcafclo yazdı:hadi kuklacı ne zaman kesiyorsunuz gaffarı
Hepimizin oynadığı bir oyunun gelişmesinde bir nebze katkıda bulunan "REHBER TAKIMI" üyelerine biraz daha saygılı davranılması görüşündeyim. Bir forum kuralını hatırlatmak yalakalık değildir bana göre ?Kristalxsuveyda yazdı:doğru forum krallarını yazmak için ancak senin gibi YALAKA olmak gerekirYasinKocamanca yazdı:KaraXHayalet yazdı:Şakamı yapıyorsun Forum yöneticisi değil rehbersiniz rehberlerin normal oyunculardan hiç bir farkı yoktur buna istinaden bunu belirtmeninde hiçbir anlamı yok kısacası kendin söyler kendin çalarsınYasinKocamanca yazdı:4. Konu başlıklarını konunun içeriğini ifade eden şekilde seçilmesi gerekmektedir
Forum Kurallarını yazmak için yöntici olmak gerekmez ayrıca mesaj sayından da her yere atladığın ap açık ortada herkes kendi yazdığı mesajdan sorumludur sen kimsin kimin yazdığına karşıyorsun ki ?![]()
HARUNYUS
harunyusS
harunyusSs
www.facebook.com/harunyus
www.twitter.com/HarunDursunn

harunyusS
harunyusSs
www.facebook.com/harunyus
www.twitter.com/HarunDursunn

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Güldüm Lan :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
-Geri Dönüş

La Vıttorıa Sara Nostra 
kontforum62 yazdı:açtım güldümve bi an düşündüm neden beyin bedava