Eski anılar canlansın İkv eskileri unutmasın..!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
PROF
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: Eski anılar canlansın İkv eskileri unutmasın..!

Mesaj gönderen PROF »

işlenmiş gümüş ticaretinden (tane 20bin) 2m para yapıp 1me yel+meteor pant almıştım. sonra da kripde sabahlayıp meteor ceket üretmiştim vuhuuuuw 2 gün sonra meteor geldi bizim itemler yalan oldu piuuuuvvvv :)
bir varmış bir yokmuşum
Kullanıcı avatarı
HaNdSoMe
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen HaNdSoMe »

O zamanlar madende sıra meselesi vardı şu an hiç görmedim krip ile apanın basında 5 kişi olurdu 6.geldimi sıraya gir felan.o zaman 1m-2m ile alısverişe cok az rastlanırdı.3 apa 2 krip sırf satıslar öyleydi ampflikatör elması tepegözlerde 15 levelde ilk vururdum :D .hele ilk zamanlar torba meselesi kim kaparsa :D

taşkanat derisi için bir kişiye 10 kişinin yardım ettigini görmüştüm :D
ilk basladıgımda supervisorseyubi den 5 bin istemiştim 45 bin vermişti :D ne anılardı...
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
Kullanıcı avatarı
Canceazi
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Sunucu: Meran
Lonca: #direngezi

Mesaj gönderen Canceazi »

2.5 yıl önce oyuna yeni başlamıştım. 15 level olmuştum zar zor item nedir bilmezdim :) 5 bin dilendiğim biri 50 bin vermişti arkadaşıma anlattığımı bilirim :D
Resim
Colorado - Magicem
- BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Resim
Kullanıcı avatarı
Mrxbaris
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Mrxbaris »

neydi o eski günler ya menekşe elması 100 bin gano yuda 250 bine alırdım ama şimdi menekşe elmas ın m sini bile alamıyoz :cry:
Kullanıcı avatarı
Owyeah
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Owyeah »

Canceazi yazdı:2.5 yıl önce oyuna yeni başlamıştım. 15 level olmuştum zar zor item nedir bilmezdim :) 5 bin dilendiğim biri 50 bin vermişti arkadaşıma anlattığımı bilirim :D
3 yıl önce oyuna başlamıştım 20 levele kadar kasmıştım. 20 levelken çalındı. Ulan Allahınız kitabınız yok mu lan ne istediniz 20 level çardan :cry: o günden beri bir çarım bilem yok :cry:
Bir çarım bilem yok :(
Kullanıcı avatarı
LaNeTLixeFSaNe
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen LaNeTLixeFSaNe »

Bugün aklıma geldi. 39 level iken 2 grup şah kobra kesmeye çalışırdık.

Lodoslar, Arzları kaleye sıkıştırırdı. Benle bi dostum ezik olduğum halde dalar alırdık çoğunu. Ne kp kasmıştım var ya kekliklerden :mrgreen: :mrgreen: .

Phiye 4 grup gidip ölmüştük doğramıştı bizi kritiklerle. Şaman keserdik sürekli bacak tutulması atar yatırırdı yarım saat uğraştığımı bilirim bir şaman kesmek için.

Karakürk "Brrrrrrr" derdi herkes Coco-Cola espirisi yapardı ne günlerdi be :mrgreen: :mrgreen: .
Resim

"Ecel geldiğinde, Lodosları efsanevi kılıçları bile koruyamayacak!"
Lanetliler..

^Ashab-ı Kehf,Mevlana Pant,ibni ibni ceket,fundi sar.yüzük kolye,İbni cevo eld,ayakkabı,m2.5 şifa bu kadar
Kullanıcı avatarı
KRaLeX
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen KRaLeX »

Ben 3.5 yıl önce İlk büyücümü açtığımda daha 4 level iken meteor bölgesine girdim..Çok yabancı geldi İstihbarat subayının oradan ayrılamıyodum kesecekler diye..Millet önümden girip çıkıyodu ben bir türlü meteordan eminönüye çıkamadım onun için 4 levellik çarı silip baştan kasmıştım :) :mrgreen:
Resim
Resim
Resim
İstanbul Kıyamet Vakti Çözümleme Ekibi
Kullanıcı avatarı
ottomanxwarrior
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen ottomanxwarrior »

KRaLeX yazdı:Ben 3.5 yıl önce İlk büyücümü açtığımda daha 4 level iken meteor bölgesine girdim..Çok yabancı geldi İstihbarat subayının oradan ayrılamıyodum kesecekler diye..Millet önümden girip çıkıyodu ben bir türlü meteordan eminönüye çıkamadım onun için 4 levellik çarı silip baştan kasmıştım :) :mrgreen:
ben betada oynamıştım . biraz ara verdim ara verdigim dönemde meteor bölgesi gelmiş. Arkadaşda ikv ile ilgili sohbet açtı nerden geldiyse dedim eskiden oynardım felan .Meteor bölgesinin geldigini söylemişti.Ee ne var nasıl yaratıklar felan diye sordugumda Basketci var bi tane hiç karışmıyorum ona derdi :) Vahşiden bahsediyormuş :D
Teröriste insan hakkı , trübüncüye kaldır jopları..
Anti Beşiktaş
Anti PAOK

http://www.facebook.com/video/video.php?v=145151992198780
Kullanıcı avatarı
Canceazi
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Lonca: #direngezi

Mesaj gönderen Canceazi »

12 level'ken aynı seviyede bir arkadaşımla meteora girmiştim ama nedense çok korkuyordum o akrepler falan böyle hayatımda görmediğim şeyler :D bi şekilde çeteci mağrasına geldik, bi baktım benim arkadaşa bişey geldi buz gibi ölmüş direk. Sultan'la ilk orda tanıştım beni de çarptı sağolsun :D daha sonra klasik bir hikaye babı ali'deki cinleri geçememe derdi falan :D ne günlerdi be :D
Resim
Colorado - Magicem
- BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Resim
Kullanıcı avatarı
NameLessWarrior
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen NameLessWarrior »

meteor palalarla ,3 krip 2 apa ya alınan silahları, madenlerde 10 kişinin oturması, philiye 2-3 grup gidilmesi ,eminönü savaşları, meteor bölgesi gelsin diye yapılan eylemleri nasıl unuturm :d geçmis çok güzeldi bea
WNCxBorDoMavi

Bize İKV'de TRABZON !!!

“Genel Etkileşim” sayfasına dön