Eski anılar canlansın İkv eskileri unutmasın..!
- PROF
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Eski anılar canlansın İkv eskileri unutmasın..!
işlenmiş gümüş ticaretinden (tane 20bin) 2m para yapıp 1me yel+meteor pant almıştım. sonra da kripde sabahlayıp meteor ceket üretmiştim vuhuuuuw 2 gün sonra meteor geldi bizim itemler yalan oldu piuuuuvvvv 
bir varmış bir yokmuşum
O zamanlar madende sıra meselesi vardı şu an hiç görmedim krip ile apanın basında 5 kişi olurdu 6.geldimi sıraya gir felan.o zaman 1m-2m ile alısverişe cok az rastlanırdı.3 apa 2 krip sırf satıslar öyleydi ampflikatör elması tepegözlerde 15 levelde ilk vururdum
.hele ilk zamanlar torba meselesi kim kaparsa 
taşkanat derisi için bir kişiye 10 kişinin yardım ettigini görmüştüm
ilk basladıgımda supervisorseyubi den 5 bin istemiştim 45 bin vermişti
ne anılardı...
taşkanat derisi için bir kişiye 10 kişinin yardım ettigini görmüştüm
ilk basladıgımda supervisorseyubi den 5 bin istemiştim 45 bin vermişti
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
- Lonca: #direngezi
2.5 yıl önce oyuna yeni başlamıştım. 15 level olmuştum zar zor item nedir bilmezdim
5 bin dilendiğim biri 50 bin vermişti arkadaşıma anlattığımı bilirim 

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

neydi o eski günler ya menekşe elması 100 bin gano yuda 250 bine alırdım ama şimdi menekşe elmas ın m sini bile alamıyoz 
3 yıl önce oyuna başlamıştım 20 levele kadar kasmıştım. 20 levelken çalındı. Ulan Allahınız kitabınız yok mu lan ne istediniz 20 level çardanCanceazi yazdı:2.5 yıl önce oyuna yeni başlamıştım. 15 level olmuştum zar zor item nedir bilmezdim5 bin dilendiğim biri 50 bin vermişti arkadaşıma anlattığımı bilirim
Bir çarım bilem yok
- LaNeTLixeFSaNe
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Sancak
Bugün aklıma geldi. 39 level iken 2 grup şah kobra kesmeye çalışırdık.
Lodoslar, Arzları kaleye sıkıştırırdı. Benle bi dostum ezik olduğum halde dalar alırdık çoğunu. Ne kp kasmıştım var ya kekliklerden :mrgreen: :mrgreen: .
Phiye 4 grup gidip ölmüştük doğramıştı bizi kritiklerle. Şaman keserdik sürekli bacak tutulması atar yatırırdı yarım saat uğraştığımı bilirim bir şaman kesmek için.
Karakürk "Brrrrrrr" derdi herkes Coco-Cola espirisi yapardı ne günlerdi be :mrgreen: :mrgreen: .
Lodoslar, Arzları kaleye sıkıştırırdı. Benle bi dostum ezik olduğum halde dalar alırdık çoğunu. Ne kp kasmıştım var ya kekliklerden :mrgreen: :mrgreen: .
Phiye 4 grup gidip ölmüştük doğramıştı bizi kritiklerle. Şaman keserdik sürekli bacak tutulması atar yatırırdı yarım saat uğraştığımı bilirim bir şaman kesmek için.
Karakürk "Brrrrrrr" derdi herkes Coco-Cola espirisi yapardı ne günlerdi be :mrgreen: :mrgreen: .

"Ecel geldiğinde, Lodosları efsanevi kılıçları bile koruyamayacak!"
Lanetliler..
^Ashab-ı Kehf,Mevlana Pant,ibni ibni ceket,fundi sar.yüzük kolye,İbni cevo eld,ayakkabı,m2.5 şifa bu kadar
Ben 3.5 yıl önce İlk büyücümü açtığımda daha 4 level iken meteor bölgesine girdim..Çok yabancı geldi İstihbarat subayının oradan ayrılamıyodum kesecekler diye..Millet önümden girip çıkıyodu ben bir türlü meteordan eminönüye çıkamadım onun için 4 levellik çarı silip baştan kasmıştım
:mrgreen:

İstanbul Kıyamet Vakti Çözümleme Ekibi
- ottomanxwarrior
- Teşkilat Neferi
- Klan: Lodos
ben betada oynamıştım . biraz ara verdim ara verdigim dönemde meteor bölgesi gelmiş. Arkadaşda ikv ile ilgili sohbet açtı nerden geldiyse dedim eskiden oynardım felan .Meteor bölgesinin geldigini söylemişti.Ee ne var nasıl yaratıklar felan diye sordugumda Basketci var bi tane hiç karışmıyorum ona derdiKRaLeX yazdı:Ben 3.5 yıl önce İlk büyücümü açtığımda daha 4 level iken meteor bölgesine girdim..Çok yabancı geldi İstihbarat subayının oradan ayrılamıyodum kesecekler diye..Millet önümden girip çıkıyodu ben bir türlü meteordan eminönüye çıkamadım onun için 4 levellik çarı silip baştan kasmıştım:mrgreen:
Teröriste insan hakkı , trübüncüye kaldır jopları..
Anti Beşiktaş
Anti PAOK
http://www.facebook.com/video/video.php?v=145151992198780
Anti Beşiktaş
Anti PAOK
http://www.facebook.com/video/video.php?v=145151992198780
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Lonca: #direngezi
12 level'ken aynı seviyede bir arkadaşımla meteora girmiştim ama nedense çok korkuyordum o akrepler falan böyle hayatımda görmediğim şeyler
bi şekilde çeteci mağrasına geldik, bi baktım benim arkadaşa bişey geldi buz gibi ölmüş direk. Sultan'la ilk orda tanıştım beni de çarptı sağolsun
daha sonra klasik bir hikaye babı ali'deki cinleri geçememe derdi falan
ne günlerdi be 

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

- NameLessWarrior
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
meteor palalarla ,3 krip 2 apa ya alınan silahları, madenlerde 10 kişinin oturması, philiye 2-3 grup gidilmesi ,eminönü savaşları, meteor bölgesi gelsin diye yapılan eylemleri nasıl unuturm :d geçmis çok güzeldi bea
WNCxBorDoMavi
Bize İKV'de TRABZON !!!
Bize İKV'de TRABZON !!!