KaraXHayalet yazdı:Yaşıyorsan, hala cehaletle savaşıyorsun demektir..!
Evet tek bunu anlamamıştım teşekkürler diğer sloganlar gerçekten çok iyi
Böyle yorumlar gerçekten mutluluk veriyor.Teşekkürler.
:lol: :lol: Dikkat ediyorumda yöneticiler sadece kendilerine güzel şey söyleyenleri tebrik eder söylemeyenlerin konusuna kilit atar biraz eleştiriye açık olun adam yapılan haksızlıklarla ilgili bişey demiş bu insanada insan gibi cevap verin :!:
Şahsen ben yönetici olsam herhalde bende kilit atardım yani hakaret ettiğniiz için teşekkürler sizden böyle şeyler bekliyoruz diyeceğimi pek sanmam
Biraz eleştriye açık olsunlar açık olmazlarsada bu işi yapmasınlar kardeşim...
KaraXHayalet yazdı:Yaşıyorsan, hala cehaletle savaşıyorsun demektir..!
Evet tek bunu anlamamıştım teşekkürler diğer sloganlar gerçekten çok iyi
Böyle yorumlar gerçekten mutluluk veriyor.Teşekkürler.
:lol: :lol: Dikkat ediyorumda yöneticiler sadece kendilerine güzel şey söyleyenleri tebrik eder söylemeyenlerin konusuna kilit atar biraz eleştiriye açık olun adam yapılan haksızlıklarla ilgili bişey demiş bu insanada insan gibi cevap verin :!:
Şahsen ben yönetici olsam herhalde bende kilit atardım yani hakaret ettiğniiz için teşekkürler sizden böyle şeyler bekliyoruz diyeceğimi pek sanmam
Biraz eleştriye açık olsunlar açık olmazlarsada bu işi yapmasınlar kardeşim...
Bu konuda katılıyorum şahsen laf dedirtmeye bile izin vermiyorlar hemen kilit bir konu daha açalım diyoruz 1 gün atıyolar forumdam destekten derdimizi yazalım diyoruz ondada Copy paste yapıp gönderiyolar yada hiç gelmiyor