bu dediğine hitaben.mynet şifreni öğrenen bir kişi bütün bilgilerinle şifren dahil herşeyi değiştirebilir.yani karakteri çalacak adamın aktarmasına bile gerek yok.mynet te hesap güvenliği yok.FATIHUSTUN yazdı:BAZI ARKADAŞLARIMIZN KAFASINA TAKILMIŞTIR ÖRNEKLERLE ACIKLAYAYIM
BENIM HESABIM
xxxxxx@mynet.com hesabımın şifresini bir baska birisi öğreniyor.Karekteri Kendi Hesabına atcak.Ben 1 gün oyuna girmiyorum.1 gün sonra bakıyorum çar yok.Ne kdar çırpınsamda alamıyorum carımı.
ÖNERİM
xxxxxx@mynet hesabımın şifresini biri öğrenıyor.Karekteri kendi hesabına atcak.Karekteri aktarıyor güncelleme ile beraber xxxxxx@mynet hesabımdan alınıp 2 gün sonra aktarılan hesaba car gecicek.Bu durumda iptal edersek Karekter Tekrar xxxxxx@mynet hesabına gelcek.Hem biz sevincez hemde yönetime teşekkür edicez
Karekter Aktarımında {[ÖNERİ]}
Re: Karekter Aktarımında {[ÖNERİ]}
Hayat tek başına mücadele sanatıdır.
Hiç kimseye güvenme...BEYAZ bir gülün bile , SİYAH gölgesi vardır ...!!!
Emanet edene ihanet, ihanet edene emanet etmem.
Hiç kimseye güvenme...BEYAZ bir gülün bile , SİYAH gölgesi vardır ...!!!
Emanet edene ihanet, ihanet edene emanet etmem.
- Rivalxmelodi
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Hırsızlık Önleyelim Derken İşleri Karıştırır Bu GM Ler boşver 
- FATIHUSTUN
- İskele Babası

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Duman
Hyr Ben Suan mynetim artık hic bir üyelik güvenlıgı kalmadı.Mynette Telefona kaydettıysen rahatca alıyorsun.Sobee de Aynı karekter aktarımlarda telefonu na gelmıyor.kargasa yazdı:bu dediğine hitaben.mynet şifreni öğrenen bir kişi bütün bilgilerinle şifren dahil herşeyi değiştirebilir.yani karakteri çalacak adamın aktarmasına bile gerek yok.mynet te hesap güvenliği yok.FATIHUSTUN yazdı:BAZI ARKADAŞLARIMIZN KAFASINA TAKILMIŞTIR ÖRNEKLERLE ACIKLAYAYIM
BENIM HESABIM
xxxxxx@mynet.com hesabımın şifresini bir baska birisi öğreniyor.Karekteri Kendi Hesabına atcak.Ben 1 gün oyuna girmiyorum.1 gün sonra bakıyorum çar yok.Ne kdar çırpınsamda alamıyorum carımı.
ÖNERİM
xxxxxx@mynet hesabımın şifresini biri öğrenıyor.Karekteri kendi hesabına atcak.Karekteri aktarıyor güncelleme ile beraber xxxxxx@mynet hesabımdan alınıp 2 gün sonra aktarılan hesaba car gecicek.Bu durumda iptal edersek Karekter Tekrar xxxxxx@mynet hesabına gelcek.Hem biz sevincez hemde yönetime teşekkür edicez
böyle anlattıgım gibi yapılırsa %99 hırsızlıklar önlenebılır
DuMaNLaNDIM
- Rivalxmelodi
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Bencede Böyle Bir değişiklik olmalı.. Belkide Olabilir..Ama olsa bile akçe karsılıgı birşey olur .