İKV'ye Veda... Rescuer'den !
- TerBiYeCii
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Tılsım
Re: İKV'ye Veda... Rescuer'den !
Allah yolunu acik etsin hersey gönlünce OLsun SeLaMetLe ...
нєя нαккıм ѕαкLı∂ıя®
|l|lllll|lll||ll||lll ©
³³°¹³²¹³ °¹²
© σяigiиαL ρяσfiLe ®
BU TUP BEBEK HATALI: SUREKLI GAZ KACIRIYOR.
|l|lllll|lll||ll||lll ©
³³°¹³²¹³ °¹²
© σяigiиαL ρяσfiLe ®
BU TUP BEBEK HATALI: SUREKLI GAZ KACIRIYOR.
- Arenos
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: Osmanlı
Selametle...
Reel hayatında başarılar..
oOo Arenos oOo
oOo VMurad oOo
oOo Morphyy oOo
oOo Relaxxarenos oOo
♥ Osmanlı ♥
oOo VMurad oOo
oOo Morphyy oOo
oOo Relaxxarenos oOo
♥ Osmanlı ♥
Bize Her Sevdadan Geriye Kalan Sadece GALATASARAY!

-
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
-
- Çınaraltı Müdavimi
ablacım bu kararından once genede bana danıştın. kal diyemedim. güzel hedeflerin var hayatında. fırsatlarını değerlendir muhakkak giden yılların geri dönüşü olmuyor. sizin yaşlarınıza dönmek için nelerimi vermezdim ama hiçbir güç bunu sağlayamaz. hedeflerinin peşini bırakma ve asla yılma emin ol zafere ulaşmak istediğin yol ne kadar uzun gözüksede.. ışığın ufacık ferini gördüğünde ufukta.. yaşadığın tüm güçlüğe deyiyor herşey..
Herşey gönlünce olsun. sen Vatanına, Milletine, Bayrağına ama en önce Kendine, Ailene ve ileride hayatını birleştireceğin Can Yoldaşına faydalı bir birey olcaksan. varsın olsun seni bir daha görmeyeyim.
Ben böyle desemde sen arada bir uğra yine yokluğunu kimse doldurmaz çünkü yerin yüreğimizin bi köşesinde; hep hazır orda.
kendine iyi bak. hayatta başarılar.
Herşey gönlünce olsun. sen Vatanına, Milletine, Bayrağına ama en önce Kendine, Ailene ve ileride hayatını birleştireceğin Can Yoldaşına faydalı bir birey olcaksan. varsın olsun seni bir daha görmeyeyim.
Ben böyle desemde sen arada bir uğra yine yokluğunu kimse doldurmaz çünkü yerin yüreğimizin bi köşesinde; hep hazır orda.

{REHBER}Kurtlarxkdriye(49)
Kurtlarxkadriye(49)
Kurtlarxkadrıye(49)
Kdriye(49)
Redfox(45)
- SpyderFreak
- FareAdam Düşmanı
Hayatında başarılar dilerim Yasin.Her zaman yanında olacağımı biliyorsun.Hep görüşeceğiz canım 
Spyderfreak ismi başka biri tarafından açılmıştır, adıma bir şey istenirse vermeyin. Mesuliyet kabul etmiyorum, oluşabilecek sorunlardan sorumlu değilim.
Sağol kardeşim.Arenos yazdı:Selametle...
Güzel dileklerin için, teşekkürler.TerBiYeCii yazdı:Allah yolunu acik etsin hersey gönlünce OLsun SeLaMetLe ...
Sağol Asım.asim3428 yazdı:Hakkında hayırlısı olsun,
Normal yaşamında herşey gönlünce olsun
xtengiz yazdı:Aleykümselam Yasin kardeşim.
Üzüldüm, keşke bırakmasa idin. Verilen karar kat-i ise söylenecek fazla birşey kalmıyor. Samimiyetin için eyvallah. Varsa benden yana hakkım helal olsun. ALLAH C.C. Sağlıklı, mutlu bir hayat sürmeni nasib etsin inşaallah.
ALLAHA EMANET OL.
Ben Arif abin üyeliği değiştirmeden alpin üyelikten yazmışım.
Haha.
Çok teşekkür ederim ablacığım. Her zaman yerin bende ayrı ve sende bir değerimin, bir yerimin olmasını bilmek gurur ve sevinç verici. Bir süre temelli yokum, nedeni tamamen kendimi oyundan soyutlamak istemem. Daha sonra tabiiki foruma gelip hal hatır sormayı kendim isteyeceğim, karşı koyamayacağım. Burdaki herşeyi unutabilirim ama ilişkileri asla...Kurtlarxkadriye yazdı:ablacım bu kararından once genede bana danıştın. kal diyemedim. güzel hedeflerin var hayatında. fırsatlarını değerlendir muhakkak giden yılların geri dönüşü olmuyor. sizin yaşlarınıza dönmek için nelerimi vermezdim ama hiçbir güç bunu sağlayamaz. hedeflerinin peşini bırakma ve asla yılma emin ol zafere ulaşmak istediğin yol ne kadar uzun gözüksede.. ışığın ufacık ferini gördüğünde ufukta.. yaşadığın tüm güçlüğe deyiyor herşey..
SpyderFreak yazdı:Hayatında başarılar dilerim Yasin.Her zaman yanında olacağımı biliyorsun.Hep görüşeceğiz canım

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
- Kurtlarxjunior
- Antrepo Bekçisi
Benim izimdenmi geliyon ule 
Gel gel gel takıl peşime
Gel gel gel takıl peşime

Kurtlarxjunior
Peçenek
Kurtlarxxperfect
MucKsS
ÇıkıkÇı
Kurtlarxjunior yazdı:Benim izimdenmi geliyon ule
Gel gel gel takıl peşime

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
bu aralar herkeste bir oyun bırakma fobisi ortaya çıktı.bu kervana seninde katılman her ne kadar tanışmıyor olsakta ve sana oyunda hiç rastlamamış olsamda beni üzdü.
inşallah fikirleriniz kısa zamanda tekrar değişir.bu oyunun oyun olarak oynamalıyız.oyunu bırakanların çoğundaki problemde buradan kaynaklanıyor.arkadaşınla kafeye gidip cs atar gibi oynamak gerekli.
hayatının belli bir kısmını kaplamasına izin verirsen en büyük hatayı yapmış olursun.burada yazdıklarım senin ve diğer oyuncular içindi.
yolun açık olsun.
inşallah fikirleriniz kısa zamanda tekrar değişir.bu oyunun oyun olarak oynamalıyız.oyunu bırakanların çoğundaki problemde buradan kaynaklanıyor.arkadaşınla kafeye gidip cs atar gibi oynamak gerekli.
hayatının belli bir kısmını kaplamasına izin verirsen en büyük hatayı yapmış olursun.burada yazdıklarım senin ve diğer oyuncular içindi.
yolun açık olsun.
aykut gökçe
//Reklam içeriği kaldırıldı.
//Reklam içeriği kaldırıldı.
hakkında hayırlısı elbet bıgun bızde bırakıcaz