İyicene saçmaladılar xD olaya bak tıkla..

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
fuci
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Re: İyicene saçmaladılar xD olaya bak tıkla..

Mesaj gönderen fuci »

PARD10 yazdı:Ezberlediniz lan iyice ''Desteğe mesaj atıyoruzda noluyor 2 ay sonra geliyor '' lafını .
Kesin artık şu yönetimi suçlamayı .
Desteğe mesaj attığımda gayette 1-2 günde mesaj geliyor .
Denemeden etmeden ezberlemişsiniz şu lafı
fuci yazdı:
NewKULL yazdı:Merhaba ;

http://www.istanbuloyun.com/support.aspx Adresinden İKV Destek formuna ulaşabilirsiniz. Ceza İtiraz- Bilgilendirme tipini seçebilirsiniz.
gözderizyoda ne oluyo 1-2 ay sonra cevap alıyoz oda tatmin edici olmuyo artık forumda desteğe ulaşın yazısı okumaktan bıktım ulşaınca işe YARAMIYO bunu herkes anlasın artık
eğer biraz forumu incelersen görürsün herkes dert yanıyo(bende dahil)çok geç cevap geliyo charım gereksiz yere ban yedi diyon 2 ay sonra cevap geliyo bi halta yaramıyo sende artık buun anla destek hep aynı cevapları VERİYOOOOO.bunu kafanıza sokun
ResimResim
Kullanıcı avatarı
samedsedir06
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos
Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.

Mesaj gönderen samedsedir06 »

Destek ekıbı adam kayırarak işlerını yurutuyorlar Bunu nerden anladın dersen...
Tam 5 kere Msj yolladım neden Susturulma aldım dıyee Sız suclusunuz Ondan dıyor yahu hangı argo kelımeden dıyorum seslerı solukları cıkmıyor..
Skypeden konustugum bı arkadasta susturulma almıs aynısı oda yazmıss Ona Hangı argı kelımeden Susturulma aldıgını yollamıslar ..
Bıze Gelıncee Msjlarımızın cevapları 3 gunde gelır Hangı öturuden Susturlma aldıkk Onun cevabı gelmez. öyle bır sacmalık olurmu arkadas ben kufur edmedım dıyorum Bana hangı seyden dolayıı Sus yedım dıyorum Seslerı cıkmıyor Boyle ısın ıcıne ederım ben..
bana Oo eddıgım argo kelımeyııı Yollasınlar Bende tatmın olurum yönetımde rahat olur..
Çaki
Bakma qq
Resim
♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Kullanıcı avatarı
kargasa
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen kargasa »

PARD10 yazdı:Ezberlediniz lan iyice ''Desteğe mesaj atıyoruzda noluyor 2 ay sonra geliyor '' lafını .
Kesin artık şu yönetimi suçlamayı .
Desteğe mesaj attığımda gayette 1-2 günde mesaj geliyor .
Denemeden etmeden ezberlemişsiniz şu lafı
fuci yazdı:
NewKULL yazdı:Merhaba ;

http://www.istanbuloyun.com/support.aspx Adresinden İKV Destek formuna ulaşabilirsiniz. Ceza İtiraz- Bilgilendirme tipini seçebilirsiniz.
gözderizyoda ne oluyo 1-2 ay sonra cevap alıyoz oda tatmin edici olmuyo artık forumda desteğe ulaşın yazısı okumaktan bıktım ulşaınca işe YARAMIYO bunu herkes anlasın artık
dur sen bu dediğini unutma ben bir konu açıcam.e pin hatası aldım 10 gündür ses yok.ne kadar hızlı değil mi.aynı şeyleri benim konumun altına da yazarsız.
Hayat tek başına mücadele sanatıdır.
Hiç kimseye güvenme...BEYAZ bir gülün bile , SİYAH gölgesi vardır ...!!!
Emanet edene ihanet, ihanet edene emanet etmem.
okan34
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of AnatoliA

Mesaj gönderen okan34 »

İlk önce sana izah edeyim, GM tanıdığın vesaire kimse seni susturmak için çaba göstermez zaten şikayet destek biriminden Leggende sorumludur oda yaklaşık 100 kişilik bir tıcket in yalnızca başındadır. Her kimse belirli sunucularda görevlendirilir şikayet edildiğinde desteğe ulaştığı zaman sizlerin isimleri iletilmez. Şikayet eden ve edilen şeklindedir konuşma penceresi. Siz mail atarsınız neden ceza aldığınızı sorgularsınız ve tekrar tıckete bakılır nedeni yazılır. Sanırım siz ettiğiniz argo kelimelerin size yollanmasını şu şu tarihde zamanda şu küfürü ettiniz diye bir mail beklemeyin. Bilginize.
  • Raiders OF AnatoliA Teşkilat Sunucu Temsilcisi

Rapismylifee
[/size]
  • Resim

• www.raidersofanatolia.com
    [/color]
Kullanıcı avatarı
wonka
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Kara Deniz Yıldızları

Mesaj gönderen wonka »

Israrla desteğe mesaj atın diyen kişilere söylüyorum aylarca cevap gönderilmiyor haberiniz varmı?
WONKA
WANCHOPE
GINSENG

“Genel Etkileşim” sayfasına dön