Arkadas galıba yarın karnee Alacak Zayıflar dızıldıgı ıcın evdekılerden ceza alacak 1 ay oyun oynama cezasııı OOnun Sınırınde Bıze patladııAsiLxIMMoRTaL yazdı:samedsedir06 yazdı:Kardes Sen Haklısında ecel fılan parlattın oda guzel pekıı yenıı Item cıkarabıldınmı Suan:D:DAsiLxIMMoRTaL yazdı:Selam IKV nin Developer ları
Silahlarımızı 1995 akçeye parlattık. Uzun zaman farketmedik ama parlatılmış şaheser ile parlatılmamış şaheser arasında kağıt üzerindeki hasarlar dışında hiç bir fark yok. Sözde şaheserleri 2 katına çıkardık ama faydasını göremedik. Görsel olarak hoş oldular ama özde bir fark yaratmadıktan sonra neden bunları bize parlattırdınız? Oyun üzerinden para kazanırken oyunculara oynama zevkini yaşatmayı hiç düşünmüyormusunuz? Bizleri daha ne kadar kandırmayı planladınız? Ben ki bu oyuna reel olarak harcadığım paranın haddi hesabı yok yüzlercemizin ahını nerede nasıl kaldıracaksınız, bu töhmetin altından nasıl kalkacaksınız? Yapmayın. GM lere verdiğiniz hasarın % 1 ini artık biz bu oyuna para harcayanlara da verin. Bizleri oyundan kopartmamak adına biraz çaba sarfedin bu uğurda. Yanlışım varsa düzeltin. Ama 100 kişiye sorup öyle yazdım bunu. Bu sese kulak verin.
yenı ıtem derken cemberlııı yenı Sılahlardan Dıyorumm
hadı onuda Gectım Gbm x Kestınmı
hadı onuda gectım semıha
Onuda gec gaffarı kestınmı:D
anlıyacagın Ecel veya Ashab veya ejder partlatmassan cemberlıde ısın yok derım
cemberlıde oyle bır yaratıkı 100bınlerce canı var yaratıgın egerkıı hasarın dusuk olursa kesme ıhtımalın ımkansız gıbı Mısal gbmx derım
Senın oo yenı sılahları cıkartman en az mınumum 3 ayını alacaktırr kardes Ondan Suankı sahederler cop deıldırr vee bu 3 ay 5 ay surecektırr
Iı oyunlar ınS Acıklamamdan Bısey anlamıssındır kardes....
Sen cıkardın galiba; işkembeyi kübradan dem okuyup sallıyorsun ya demem o demek. Bir de hangi DEV in yalakasısın bi onu diyiver de ona göre muhattap alayım ya da almayayım seni. Git oyunu oyna, kardeş demeden gir bir kiminle konuştuğuna bak. Yaşın tutuyor mu kardeş demek için.... Laf attığına dikkat et. Laf deliği bulmazsa o deliği büyütürler adama.
Developerlar bu sese kulak verin : Parlatılmış şaheserler
- samedsedir06
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.
Re: Developerlar bu sese kulak verin : Parlatılmış şaheserler
Çaki
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Ben erkek tohumuyum ya sen nesin ne idiğü belirsiz? Ben şaheserlere çöp olmuş mu dedim de abuk subuk yazıp post kasıyorsun?. kimsin sıfatın ne ki sana yazmayacağım? sıfatsızsan de bileyim ne idiğü belirsiz. Cüret yazmayı ukala yazmayı bilmeden klavyendeki tuşlara dokunup bana adamlık mı öğretiyorsun? sana mı soracam oyunu oynarken nefil. oyunu bilmiyormuyum ki sen anlatacan. Anlatma özürlü, türkçe özürlü. Türkçe katili, git türkçeyi TDK dan öğren öyle yaz. Konu dışına çıkma. Sen DEV misin de cevap yazıyorsun? Konuyu okumaktan acizmisin? Aciz isen git Darûl Aceze ye diyecem ama orda da senin yerin var mıdır. Yıkıl kaybol mümkün se yokol ne idiğü belirsiz isimsiz....samedsedir06 yazdı:Erkek tohumu Sana orda lafmı attım ben ne hemen gurluyorsun.AsiLxIMMoRTaL yazdı:samedsedir06 yazdı:Kardes Sen Haklısında ecel fılan parlattın oda guzel pekıı yenıı Item cıkarabıldınmı Suan:D:DAsiLxIMMoRTaL yazdı:Selam IKV nin Developer ları
Silahlarımızı 1995 akçeye parlattık. Uzun zaman farketmedik ama parlatılmış şaheser ile parlatılmamış şaheser arasında kağıt üzerindeki hasarlar dışında hiç bir fark yok. Sözde şaheserleri 2 katına çıkardık ama faydasını göremedik. Görsel olarak hoş oldular ama özde bir fark yaratmadıktan sonra neden bunları bize parlattırdınız? Oyun üzerinden para kazanırken oyunculara oynama zevkini yaşatmayı hiç düşünmüyormusunuz? Bizleri daha ne kadar kandırmayı planladınız? Ben ki bu oyuna reel olarak harcadığım paranın haddi hesabı yok yüzlercemizin ahını nerede nasıl kaldıracaksınız, bu töhmetin altından nasıl kalkacaksınız? Yapmayın. GM lere verdiğiniz hasarın % 1 ini artık biz bu oyuna para harcayanlara da verin. Bizleri oyundan kopartmamak adına biraz çaba sarfedin bu uğurda. Yanlışım varsa düzeltin. Ama 100 kişiye sorup öyle yazdım bunu. Bu sese kulak verin.
hadı onuda gectım semıha
cemberlıde oyle bır yaratıkı 100bınlerce canı var yaratıgın egerkıı hasarın dusuk olursa kesme ıhtımalın ımkansız gıbı Mısal gbmx derım
Senın oo yenı sılahları cıkartman en az mınumum 3 ayını alacaktırr kardes Ondan Suankı sahederler cop deıldırr vee bu 3 ay 5 ay surecektırr
Sen cıkardın galiba; işkembeyi kübradan dem okuyup sallıyorsun ya demem o demek. Bir de hangi DEV in yalakasısın bi onu diyiver de ona göre muhattap alayım ya da almayayım seni. Git oyunu oyna, kardeş demeden gir bir kiminle konuştuğuna bak. Yaşın tutuyor mu kardeş demek için.... Laf attığına dikkat et. Laf deliği bulmazsa o deliği büyütürler adama.
Ha yalakalıga gelmıssın Kımın ne yalakasıymısım benn Burda gordugumu okurum ben Sen kımsındeee Benımle konusmaya curet edıyorsun _?
Sana orda adam Akıllı konuyu anlatıyoruzz sendee ahkam kesıyorsun kendını erkek Sanan ukale herıff gıt adamlıgı ögren Sonra oyununu oynaa...
- samedsedir06
- Bab-ı Ali Muhafızı
Yegen benım post kasmama gerek yok post kasıncada elıme bısey gecmıcekk Sen konus acmıssın bızde Sana cevap verdık cevabım Senı tatmın edmeyınce gurlemey basladınn. Bı Adam oluptaa Ilk ne dedıgımı orda anlasann cok ıı olacakAsiLxIMMoRTaL yazdı:Ben erkek tohumuyum ya sen nesin ne idiğü belirsiz? Ben şaheserlere çöp olmuş mu dedim de abuk subuk yazıp post kasıyorsun?. kimsin sıfatın ne ki sana yazmayacağım? sıfatsızsan de bileyim ne idiğü belirsiz. Cüret yazmayı ukala yazmayı bilmeden klavyendeki tuşlara dokunup bana adamlık mı öğretiyorsun? sana mı soracam oyunu oynarken nefil. oyunu bilmiyormuyum ki sen anlatacan. Anlatma özürlü, türkçe özürlü. Türkçe katili, git türkçeyi TDK dan öğren öyle yaz. Konu dışına çıkma. Sen DEV misin de cevap yazıyorsun? Konuyu okumaktan acizmisin? Aciz isen git Darûl Aceze ye diyecem ama orda da senin yerin var mıdır. Yıkıl kaybol mümkün se yokol ne idiğü belirsiz isimsiz....samedsedir06 yazdı:Erkek tohumu Sana orda lafmı attım ben ne hemen gurluyorsun.AsiLxIMMoRTaL yazdı:samedsedir06 yazdı:Kardes Sen Haklısında ecel fılan parlattın oda guzel pekıı yenıı Item cıkarabıldınmı Suan:D:DAsiLxIMMoRTaL yazdı:Selam IKV nin Developer ları
hadı onuda gectım semıha
Ha yalakalıga gelmıssın Kımın ne yalakasıymısım benn Burda gordugumu okurum ben Sen kımsındeee Benımle konusmaya curet edıyorsun _?
Sana orda adam Akıllı konuyu anlatıyoruzz sendee ahkam kesıyorsun kendını erkek Sanan ukale herıff gıt adamlıgı ögren Sonra oyununu oynaa...
bana turkce katılı demıssın Pekı ben turkce katılıyım Sen adam olmamıssın Ona ne demelıyız Adamlıgı gıdıp bırılerınden ögrenemezsınn onun ıcın Sen öl bastan dog Dogduktan Sonraa Annen baban Sana bı terbıyezz dersıı versınn Ben turkcemı gıdıpp TDK duzeltebılırım Ama senınkı fasat gozukuyor Adamlıktan bahsedıyrum Yanı..
Şimdııı Istedıgın Kadar Ött kukre karsımdakı nede olsa adam degıll onun ıcın Fıss gecerım bennn Hadı ıı geceler ..
Çaki
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
-
- Sahaf Yardımcısı
Adamlığı öğrenemediğimi yukarıdaki hangi cümleden çıkardın? Hayatın feleğinden ne kadar geçtin de bana yeğen pardon senin ğ siz lisanınla yegen diyorsun? beni ne kadar tanıdın da adam olmadığımı anladın? senin ağzınla de bi git nefes alalım. Dayı olmak kızkardeşi olanlara nasipmiş ki bende yok. Sende bol ki yeğen diye konuşuyorsun. ağzımı bozmak istemediğimden yeğen konusuna nokta koyuyorum ve diyorum ki sen DEV misin de konuya cevap veriyorsun? Değilsen hangi DEV in yalakasısın? bir yürü git de bir DEV gelsin, haksızsın desin. Oyunu nerenle oynuyorsun ki konuya muhalefet ediyorsun? kulaktan duyduğun iki sözle gelip sallıyorsun. Ben oynuyorum ve köşkte oynayan çevrem var ve konuşup tartışıyoruz. Sen hangi ruh ikizinle tartıştın da yorumluyorsun onu anlamadım? Bildiğimi söylüyorum. Senin kanıt nedir üçkağıtla düşük karakterli muhalefetle senin cevap vermen bana yetmez. Bilen biri gelsin. Sen git ot çek maden çek takıl öyle. oyunu anlayarak oynayana karışma ki oyun düzelsin. Ha sen bu şekilde seviyorsan sömürül oyna sana birşey diyen yok. Ben hakkımı istiyorum, hakkım olanı istiyorum o kadar. Açtığım konuyu ayık kafayla oku anlarsın. Ayık dedim sen şimdi bunu da yorumlarsın saçma türkçenle. En iyisi sen git kardeşşşş.samedsedir06 yazdı:kardes Sılah olarak dıyorum zırh fılan degıl yanı..__? ecel latıf veya ejder gıbı cıkarttınmı Yanı artı basılabılen cınslerden _?cccbrksccc yazdı:Çıkardım gel oyuna göstereyim yeni itemlerden ? ? ?samedsedir06 yazdı:pekı kardes parlattın Hanı nerde yenı ıtem cıkarabılındınmı sen Suan_? Item derken Sılah yanı ele alınandan:Dcccbrksccc yazdı:Abim sonuna kadar katılıyorum sana...2 kat fark olması gerekirken 100 200 fark edecekse neden biz büyük paralar harcıyoruz...Parlattık 1 2 ay sonra yeni itemler çıkarttınız...Kısaca hersey yukarıda ki yazıda anlatılmış... İlgili kişilerin dikkatine !!!
cıkarabıldıySennn Sana yuzde 99 hak verecegım Iı oyunlar
-
- Sahaf Yardımcısı
Bu konuya bir DEV cevap verebilirmi?
- samedsedir06
- Bab-ı Ali Muhafızı
Yahu Sen harbıden Antıkasın ben Sana nerde YEGEN lafıı Kullandımmm Senın cevrenı yıyım Oyun ıyıcene psıkolojını bozmuss senınTamam Sana bıse demıyorum sen adamsın delıkanlısın:DD Ulen ne adamlara Dustukk Al buda benden Sana gelsınn ozaman Apacıı:DDAsiLxIMMoRTaL yazdı:Adamlığı öğrenemediğimi yukarıdaki hangi cümleden çıkardın? Hayatın feleğinden ne kadar geçtin de bana yeğen pardon senin ğ siz lisanınla yegen diyorsun? beni ne kadar tanıdın da adam olmadığımı anladın? senin ağzınla de bi git nefes alalım. Dayı olmak kızkardeşi olanlara nasipmiş ki bende yok. Sende bol ki yeğen diye konuşuyorsun. ağzımı bozmak istemediğimden yeğen konusuna nokta koyuyorum ve diyorum ki sen DEV misin de konuya cevap veriyorsun? Değilsen hangi DEV in yalakasısın? bir yürü git de bir DEV gelsin, haksızsın desin. Oyunu nerenle oynuyorsun ki konuya muhalefet ediyorsun? kulaktan duyduğun iki sözle gelip sallıyorsun. Ben oynuyorum ve köşkte oynayan çevrem var ve konuşup tartışıyoruz. Sen hangi ruh ikizinle tartıştın da yorumluyorsun onu anlamadım? Bildiğimi söylüyorum. Senin kanıt nedir üçkağıtla düşük karakterli muhalefetle senin cevap vermen bana yetmez. Bilen biri gelsin. Sen git ot çek maden çek takıl öyle. oyunu anlayarak oynayana karışma ki oyun düzelsin. Ha sen bu şekilde seviyorsan sömürül oyna sana birşey diyen yok. Ben hakkımı istiyorum, hakkım olanı istiyorum o kadar. Açtığım konuyu ayık kafayla oku anlarsın. Ayık dedim sen şimdi bunu da yorumlarsın saçma türkçenle. En iyisi sen git kardeşşşş.samedsedir06 yazdı:kardes Sılah olarak dıyorum zırh fılan degıl yanı..__? ecel latıf veya ejder gıbı cıkarttınmı Yanı artı basılabılen cınslerden _?cccbrksccc yazdı:Çıkardım gel oyuna göstereyim yeni itemlerden ? ? ?samedsedir06 yazdı:pekı kardes parlattın Hanı nerde yenı ıtem cıkarabılındınmı sen Suan_? Item derken Sılah yanı ele alınandan:Dcccbrksccc yazdı:Abim sonuna kadar katılıyorum sana...2 kat fark olması gerekirken 100 200 fark edecekse neden biz büyük paralar harcıyoruz...Parlattık 1 2 ay sonra yeni itemler çıkarttınız...Kısaca hersey yukarıda ki yazıda anlatılmış... İlgili kişilerin dikkatine !!!
cıkarabıldıySennn Sana yuzde 99 hak verecegım Iı oyunlar

Çaki
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
- samedsedir06
- Bab-ı Ali Muhafızı
Sen kımsınde Dev Senınle Konuscakk Dev Adamlarla ılgılenıyor Yanıı senın iş negatıf baska kapıyaa hadı babam hadıı canım hadıı bakm uç hemen..xD antıkaAsiLxIMMoRTaL yazdı:Bu konuya bir DEV cevap verebilirmi?
Çaki
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Merhaba
Bu tarz Sorularınızı http://istanbuloyun.com/support.aspx Adresinden Bildirim tipi Soru-Cevap seçerek
Destek ekibine sorabilirsiniz..
2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.
4. Konu başlıklarını konunun içeriğini ifade eden şekilde seçilmesi gerekmektedir. (GM, Yönetici,yardım, lütfen, acil ve kişiye özel gibi başlıklar açmayınız. Bu başlıklar dikkate alınmaz. Uyarı yapılmaksızın kapanabilir yada silinebilir)
Bu tarz Sorularınızı http://istanbuloyun.com/support.aspx Adresinden Bildirim tipi Soru-Cevap seçerek
Destek ekibine sorabilirsiniz..
2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.
4. Konu başlıklarını konunun içeriğini ifade eden şekilde seçilmesi gerekmektedir. (GM, Yönetici,yardım, lütfen, acil ve kişiye özel gibi başlıklar açmayınız. Bu başlıklar dikkate alınmaz. Uyarı yapılmaksızın kapanabilir yada silinebilir)