ÇEMBERLİTAŞ GEREKSİZ ZORLUK
- SyLv3sTeR
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: ÇEMBERLİTAŞ GEREKSİZ ZORLUK
Süresi arttırması değil de biraz daha kolay olabilirdi yapılan bu bölge güzel iyi düşünülmüş iyi yapılmış emek verilmiş bir bölge uzun zaman bekledik ve karşılığında iyi bir bölgeyle karşılaştık ama arkadaşlarımızında bahsettiği gibi gerçekten çok zor hele devriye konusuna şiddetle katılıyorum tamam bizde bir yerlere kadar geldik şunu sen kesemedin benim için kolaydı söyle böyle kendi yaptığınız oyunda sarı yazı ile alttan geçiyor 2 saattir oyundasınız Lütfen ara veriniz peki girdiğimiz bölge 7 saat orada nasıl ara verebiliriz kimse bizi burada zorla tutmuyor ama iyi bir yere gelebilmek için oyunun tadına varabilmek için bu zorluğa katlanmalıyız fakat yöneticilerinde biraz insaflı olması lazım rica ediyorum sizden birde bizim eşyalarımızla şu bölgeye girin de bizim durumumuzu düşünün İyi forumlar

-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Türk Birliği
Evet hakikaten herkesin girip iyi şeyler yapabileceği bir bölge değil, lakin şunu da düşünmenizi isterim; sen ejderini aylarca uğraşıyorsun üretmek için, üretiyorsun sonra bölgelere girip bir şeyler elde etmeye çalışıyorsun. Birde güneş asalı arkadaşımız giriyor ejderini üretmeden; ona Alternatör zırh düşerken, sen aylarca zırhı elde edemiyorsun. Şu an bölgelere elektrik yahut buz hasarı binin üzerinde olmayan bir büyücü giremiyor. Bence bu bölge çok iyi oldu; ancak şu devriyeler konusuna herkesten fazla ben sinir oluyorumdur emin olun. Hani zaten her babayiğidin girebileceği bir bölge değil zaten henüz yetiştiremiyoruz en fazla Stuart'ı kesip çıkıyoruz bari devriyeleri kaldırın.
MkaBaŞKaN iyi forumlar diler.
Göster
Mkametebey ~ Mkamete ~ Mkakomutan
- HAMMER62
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Absolute Power
2 kalfa yerine 1 kalfa gibi mesala azaltılsa güzel oLur böyle çok uzun
*xllHaMMeRllx
*HaMMeR
*lHAMMERll
*Devdeniz
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
•((¯°·._.• ɥɐɯɯǝɹ •._.·°¯))•
*HaMMeR
*lHAMMERll
*Devdeniz
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
•((¯°·._.• ɥɐɯɯǝɹ •._.·°¯))•
- ISTANBULFATIHI
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Ace Of Spades
düşünün bi sıhhiye kesiyorsunuz grupta 2 büyücsünüz ve o anda kestiğiniz yerde devriye sıhhıiye kalktı vay halinize
18k can basıyor 1 tanesi zaten 2 büyü zor kesiyor bir de diğer sıhhiye olduğu zaman ölüp ölüp kalkacaksın örse gideceksin dolaşacaksın uzun iş
bölgeye konulan yaratıkların ( yoldaki ) dirençleri çok yüksek adeta tesla gibi vuruyor büyücüler
hasar atıyoruz az çok ama hasar çok düşük kalıyor şu an için
yeni eşyalarlar birlkte bi saçmalık yapılmış zaten
eşyaları incelediğiniz zaman eşyalar tek efsun yan tek elektriğe veriyor yada buzaa v.s migrattan düşen zırhlar hsar bakımından bence çok çok iyi bu nasıl mantık çözemedim. yeni bölgede gelen eşyanın bir öncekine göre güçlü olması gerekmiyor muydu. migrat zırhı 130+ 130 veriyor 2 hasara birden bu yenilerde 150 + 150 tek hasara veriyor üstün komple transformatör olsa sadece asa kolye ve yüzüğün hasarları 2. hasarını oluşturuyor ve çok az bi hasar oluyor.
süe uzatma gibi bi saçmalık söz konusu olamaz her insanın vakti kıymetli seviyoruz bu oyunu oynamayı tamam ama 7 saat gibi bi süre saçma oluyor. düşünün öğlen 12 de otursanız akşam 7 de kalkacaksınız
.
18k can basıyor 1 tanesi zaten 2 büyü zor kesiyor bir de diğer sıhhiye olduğu zaman ölüp ölüp kalkacaksın örse gideceksin dolaşacaksın uzun iş
bölgeye konulan yaratıkların ( yoldaki ) dirençleri çok yüksek adeta tesla gibi vuruyor büyücüler
eşyaları incelediğiniz zaman eşyalar tek efsun yan tek elektriğe veriyor yada buzaa v.s migrattan düşen zırhlar hsar bakımından bence çok çok iyi bu nasıl mantık çözemedim. yeni bölgede gelen eşyanın bir öncekine göre güçlü olması gerekmiyor muydu. migrat zırhı 130+ 130 veriyor 2 hasara birden bu yenilerde 150 + 150 tek hasara veriyor üstün komple transformatör olsa sadece asa kolye ve yüzüğün hasarları 2. hasarını oluşturuyor ve çok az bi hasar oluyor.
süe uzatma gibi bi saçmalık söz konusu olamaz her insanın vakti kıymetli seviyoruz bu oyunu oynamayı tamam ama 7 saat gibi bi süre saçma oluyor. düşünün öğlen 12 de otursanız akşam 7 de kalkacaksınız
Linkin
Büyücülinkin ==== PsiKoLoTiK
Büyücüxlinkin
Şifacılinkin

Büyücülinkin ==== PsiKoLoTiK
Büyücüxlinkin
Şifacılinkin

- samedsedir06
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.
Cok haklısın Kardess...linkin yazdı:düşünün bi sıhhiye kesiyorsunuz grupta 2 büyücsünüz ve o anda kestiğiniz yerde devriye sıhhıiye kalktı vay halinize
süe uzatma gibi bi saçmalık söz konusu olamaz her insanın vakti kıymetli seviyoruz bu oyunu oynamayı tamam ama 7 saat gibi bi süre saçma oluyor. düşünün öğlen 12 de otursanız akşam 7 de kalkacaksınız.
Adamlarr pc basında tutmak ıcın cemberlı getırdıler:D
Çaki
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
- cesurbey
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
Sen haklısın arkadaşım tabi ki de ama çözüm önerisi getirebilirler zaten madde halinde yazdım şu devriyeler olmasa bile bence oyunculara çok büyük bir iyilik yapmış olacaklar ki oyuncuyu düşünüp sarı yazıyı ile 2 saattir oyundasınız az mola verin altyazsınız koyanlar yeri gelir devriyeyide kaldırmasını bilir heralde. Yönetimin bizim sesimize kulak vereceğine inanıyorum...Mkaloncabaskan yazdı:Evet hakikaten herkesin girip iyi şeyler yapabileceği bir bölge değil, lakin şunu da düşünmenizi isterim; sen ejderini aylarca uğraşıyorsun üretmek için, üretiyorsun sonra bölgelere girip bir şeyler elde etmeye çalışıyorsun. Birde güneş asalı arkadaşımız giriyor ejderini üretmeden; ona Alternatör zırh düşerken, sen aylarca zırhı elde edemiyorsun. Şu an bölgelere elektrik yahut buz hasarı binin üzerinde olmayan bir büyücü giremiyor. Bence bu bölge çok iyi oldu; ancak şu devriyeler konusuna herkesten fazla ben sinir oluyorumdur emin olun. Hani zaten her babayiğidin girebileceği bir bölge değil zaten henüz yetiştiremiyoruz en fazla Stuart'ı kesip çıkıyoruz bari devriyeleri kaldırın.
CESURBEY xxMuYaKxx WiZaRDrY

Soysuzluk acizin Soyluluk bilgenin işidir

Soysuzluk acizin Soyluluk bilgenin işidir
- Melankolik
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Rulers Ofthe World
Sonuna kadar destek.
Bu konuyu güncel tutalım oyun geliştiriciler bizi artık zombiye dönüştürme çabasından vazgeçsin !
Bu konuyu güncel tutalım oyun geliştiriciler bizi artık zombiye dönüştürme çabasından vazgeçsin !
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE

Carpe Diem

Carpe Diem
-
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: ASiL
Arkadaşlar bu durumlardan dolayı gaffarı öldür görevini aldım sonra HİÇ çemberliye girmedim bile. Ama şunuda hatırlatmadan geçemeyeceğim. Junon ve Kenan da UZUN süre kesilememişti. Kesilmeye başlandı yine iksir muhabbetleri döndü
ve şimdi 2 sinede sadece direnç iksirleriyle kısa sürede kesilebiliyo
Özellikle junona 5 saat yetiremeyip atılıyodu gruplar şimdi en son rekor yanlış hatırlamıyosam ya 35 dk idi yada 45 dk.
Çemberlinin zorluğuna gelince daha yeni bi konuda okudum kuklacıda gaffarın resmini çekmişler
en azından gaffara gidebilmişler. Onunda kesim taktiğini öğrendikleri zaman bu bölgeninde taktikleri gelmeye başlar.
İksir konusuna gelince bu maden olaylarından dolayı kimsenin yönetimi savunamayacağı kesin. Ben bir çok konuda kendilerini savundum ama bir beyaz köşk oyuncusu olarak iksir şuanda karaborsada bile bulunamıyo
çünkü oyuncu sayısı maden sayısı maden çıkma süresi hiç birşey tutmuyo.
Son olarak bi arkadaş özellikle büyücü itemlerinin tek bir hasara yönelmesinden şikayet etmiş. İstanbuldaki etklinlik sonrasında bi forum modun verdiği cevabı hatırlıyorum. " Yeni gelen bu bölgede taktikleri öğrenince büyücülerin tek bir büyüyü yükseltmeleri gerektiğini farkedeceksiniz
" demişti
.
Ayrıca girmediğim için emin olamam ama forumdan takip ettiğim kadarıyla SIHHIYE lere kanatma etkilemiyomuş. Arkadaşlar alın size oyunda süper değişiklik kanatmayla aynı etkiye sahip birşey söyleyeyim size ŞİFACI ASİT******* Bunu hiç bi yerde kullanmamız gerekmedi buyrun kullanmaya
Ayrıca datacıların söylediğine göre yaratıkların dirençleri fulle yakınken sadece asit düşükmüş hatta 15 dk lı bi büyücü 0 layabiliyomuş
(rakam vermişlerdi ama yasak diye yazmıyorum)
NEse gaffarın resmi çekildi semiha 2 kere karşımıza çıkıyo sanırım. Hayırlısı yakında kesim fotoları gleir
Çemberlinin zorluğuna gelince daha yeni bi konuda okudum kuklacıda gaffarın resmini çekmişler
İksir konusuna gelince bu maden olaylarından dolayı kimsenin yönetimi savunamayacağı kesin. Ben bir çok konuda kendilerini savundum ama bir beyaz köşk oyuncusu olarak iksir şuanda karaborsada bile bulunamıyo
Son olarak bi arkadaş özellikle büyücü itemlerinin tek bir hasara yönelmesinden şikayet etmiş. İstanbuldaki etklinlik sonrasında bi forum modun verdiği cevabı hatırlıyorum. " Yeni gelen bu bölgede taktikleri öğrenince büyücülerin tek bir büyüyü yükseltmeleri gerektiğini farkedeceksiniz
Ayrıca girmediğim için emin olamam ama forumdan takip ettiğim kadarıyla SIHHIYE lere kanatma etkilemiyomuş. Arkadaşlar alın size oyunda süper değişiklik kanatmayla aynı etkiye sahip birşey söyleyeyim size ŞİFACI ASİT******* Bunu hiç bi yerde kullanmamız gerekmedi buyrun kullanmaya
NEse gaffarın resmi çekildi semiha 2 kere karşımıza çıkıyo sanırım. Hayırlısı yakında kesim fotoları gleir
- mrgizemli
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Z Y N
Birde şu açıdan bakın ;
Yeni efekler yeni görseller denildi ama oyun ayarlarını kısmadan çemberlitaşda ilerleye bilen cok az kişidir.
Ayarlar kısıldıkdan sonra ne yapayım yeni görselleri. Kuklacıdaki arkadaslar gaffar a kadar gitmiş emek vermişler ama koydukları fotolara bakın gaffara kadar kör gibi gitmek yeni efek ve görselleri görememek oyunun zevkini alamamak.
Altı arkadaşını bulucan hepsinin 7 saat vakti olucak , iksirler cabası , düşmeler hatalar devriyelere karşı sinirlerin beton gibi sağlam olucak ,
Sizce oyundan daha mı zevk alıyorsunuz yoksa daha mı çok stres oluyosunuz ?
Yeni efekler yeni görseller denildi ama oyun ayarlarını kısmadan çemberlitaşda ilerleye bilen cok az kişidir.
Ayarlar kısıldıkdan sonra ne yapayım yeni görselleri. Kuklacıdaki arkadaslar gaffar a kadar gitmiş emek vermişler ama koydukları fotolara bakın gaffara kadar kör gibi gitmek yeni efek ve görselleri görememek oyunun zevkini alamamak.
Altı arkadaşını bulucan hepsinin 7 saat vakti olucak , iksirler cabası , düşmeler hatalar devriyelere karşı sinirlerin beton gibi sağlam olucak ,
Sizce oyundan daha mı zevk alıyorsunuz yoksa daha mı çok stres oluyosunuz ?