ÇEMBERLİTAŞ GEREKSİZ ZORLUK

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
SyLv3sTeR
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: ÇEMBERLİTAŞ GEREKSİZ ZORLUK

Mesaj gönderen SyLv3sTeR »

Süresi arttırması değil de biraz daha kolay olabilirdi yapılan bu bölge güzel iyi düşünülmüş iyi yapılmış emek verilmiş bir bölge uzun zaman bekledik ve karşılığında iyi bir bölgeyle karşılaştık ama arkadaşlarımızında bahsettiği gibi gerçekten çok zor hele devriye konusuna şiddetle katılıyorum tamam bizde bir yerlere kadar geldik şunu sen kesemedin benim için kolaydı söyle böyle kendi yaptığınız oyunda sarı yazı ile alttan geçiyor 2 saattir oyundasınız Lütfen ara veriniz peki girdiğimiz bölge 7 saat orada nasıl ara verebiliriz kimse bizi burada zorla tutmuyor ama iyi bir yere gelebilmek için oyunun tadına varabilmek için bu zorluğa katlanmalıyız fakat yöneticilerinde biraz insaflı olması lazım rica ediyorum sizden birde bizim eşyalarımızla şu bölgeye girin de bizim durumumuzu düşünün İyi forumlar
Resim
Resim
Resim
Mkaloncabaskan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Türk Birliği

Mesaj gönderen Mkaloncabaskan »

Evet hakikaten herkesin girip iyi şeyler yapabileceği bir bölge değil, lakin şunu da düşünmenizi isterim; sen ejderini aylarca uğraşıyorsun üretmek için, üretiyorsun sonra bölgelere girip bir şeyler elde etmeye çalışıyorsun. Birde güneş asalı arkadaşımız giriyor ejderini üretmeden; ona Alternatör zırh düşerken, sen aylarca zırhı elde edemiyorsun. Şu an bölgelere elektrik yahut buz hasarı binin üzerinde olmayan bir büyücü giremiyor. Bence bu bölge çok iyi oldu; ancak şu devriyeler konusuna herkesten fazla ben sinir oluyorumdur emin olun. Hani zaten her babayiğidin girebileceği bir bölge değil zaten henüz yetiştiremiyoruz en fazla Stuart'ı kesip çıkıyoruz bari devriyeleri kaldırın.

MkaBaŞKaN iyi forumlar diler.
Göster
Mkametebey ~ Mkamete ~ Mkakomutan
Kullanıcı avatarı
HAMMER62
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Absolute Power

Mesaj gönderen HAMMER62 »

2 kalfa yerine 1 kalfa gibi mesala azaltılsa güzel oLur böyle çok uzun
*xllHaMMeRllx
*HaMMeR
*lHAMMERll
*Devdeniz

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

•((¯°·._.• ɥɐɯɯǝɹ •._.·°¯))•
Kullanıcı avatarı
ISTANBULFATIHI
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Ace Of Spades

Mesaj gönderen ISTANBULFATIHI »

Destekliyorum.
ISTANBULFATİHİ > FATIH

Resim

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ
Kullanıcı avatarı
linkin
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen linkin »

düşünün bi sıhhiye kesiyorsunuz grupta 2 büyücsünüz ve o anda kestiğiniz yerde devriye sıhhıiye kalktı vay halinize

18k can basıyor 1 tanesi zaten 2 büyü zor kesiyor bir de diğer sıhhiye olduğu zaman ölüp ölüp kalkacaksın örse gideceksin dolaşacaksın uzun iş

bölgeye konulan yaratıkların ( yoldaki ) dirençleri çok yüksek adeta tesla gibi vuruyor büyücüler
hasar atıyoruz az çok ama hasar çok düşük kalıyor şu an için

yeni eşyalarlar birlkte bi saçmalık yapılmış zaten

eşyaları incelediğiniz zaman eşyalar tek efsun yan tek elektriğe veriyor yada buzaa v.s migrattan düşen zırhlar hsar bakımından bence çok çok iyi bu nasıl mantık çözemedim. yeni bölgede gelen eşyanın bir öncekine göre güçlü olması gerekmiyor muydu. migrat zırhı 130+ 130 veriyor 2 hasara birden bu yenilerde 150 + 150 tek hasara veriyor üstün komple transformatör olsa sadece asa kolye ve yüzüğün hasarları 2. hasarını oluşturuyor ve çok az bi hasar oluyor.

süe uzatma gibi bi saçmalık söz konusu olamaz her insanın vakti kıymetli seviyoruz bu oyunu oynamayı tamam ama 7 saat gibi bi süre saçma oluyor. düşünün öğlen 12 de otursanız akşam 7 de kalkacaksınız :D .
Linkin
Büyücülinkin ==== PsiKoLoTiK
Büyücüxlinkin
Şifacılinkin
Resim
Kullanıcı avatarı
samedsedir06
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Sunucu: Tılsım
Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.

Mesaj gönderen samedsedir06 »

linkin yazdı:düşünün bi sıhhiye kesiyorsunuz grupta 2 büyücsünüz ve o anda kestiğiniz yerde devriye sıhhıiye kalktı vay halinize

18k can basıyor 1 tanesi zaten 2 büyü zor kesiyor bir de diğer sıhhiye olduğu zaman ölüp ölüp kalkacaksın örse gideceksin dolaşacaksın uzun iş

bölgeye konulan yaratıkların ( yoldaki ) dirençleri çok yüksek adeta tesla gibi vuruyor büyücüler
hasar atıyoruz az çok ama hasar çok düşük kalıyor şu an için

yeni eşyalarlar birlkte bi saçmalık yapılmış zaten

eşyaları incelediğiniz zaman eşyalar tek efsun yan tek elektriğe veriyor yada buzaa v.s migrattan düşen zırhlar hsar bakımından bence çok çok iyi bu nasıl mantık çözemedim. yeni bölgede gelen eşyanın bir öncekine göre güçlü olması gerekmiyor muydu. migrat zırhı 130+ 130 veriyor 2 hasara birden bu yenilerde 150 + 150 tek hasara veriyor üstün komple transformatör olsa sadece asa kolye ve yüzüğün hasarları 2. hasarını oluşturuyor ve çok az bi hasar oluyor.

süe uzatma gibi bi saçmalık söz konusu olamaz her insanın vakti kıymetli seviyoruz bu oyunu oynamayı tamam ama 7 saat gibi bi süre saçma oluyor. düşünün öğlen 12 de otursanız akşam 7 de kalkacaksınız :D .
Cok haklısın Kardess...
Adamlarr pc basında tutmak ıcın cemberlı getırdıler:D
Çaki
Bakma qq
Resim
♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Kullanıcı avatarı
cesurbey
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen cesurbey »

Mkaloncabaskan yazdı:Evet hakikaten herkesin girip iyi şeyler yapabileceği bir bölge değil, lakin şunu da düşünmenizi isterim; sen ejderini aylarca uğraşıyorsun üretmek için, üretiyorsun sonra bölgelere girip bir şeyler elde etmeye çalışıyorsun. Birde güneş asalı arkadaşımız giriyor ejderini üretmeden; ona Alternatör zırh düşerken, sen aylarca zırhı elde edemiyorsun. Şu an bölgelere elektrik yahut buz hasarı binin üzerinde olmayan bir büyücü giremiyor. Bence bu bölge çok iyi oldu; ancak şu devriyeler konusuna herkesten fazla ben sinir oluyorumdur emin olun. Hani zaten her babayiğidin girebileceği bir bölge değil zaten henüz yetiştiremiyoruz en fazla Stuart'ı kesip çıkıyoruz bari devriyeleri kaldırın.

MkaBaŞKaN iyi forumlar diler.
Sen haklısın arkadaşım tabi ki de ama çözüm önerisi getirebilirler zaten madde halinde yazdım şu devriyeler olmasa bile bence oyunculara çok büyük bir iyilik yapmış olacaklar ki oyuncuyu düşünüp sarı yazıyı ile 2 saattir oyundasınız az mola verin altyazsınız koyanlar yeri gelir devriyeyide kaldırmasını bilir heralde. Yönetimin bizim sesimize kulak vereceğine inanıyorum...
CESURBEY xxMuYaKxx WiZaRDrY

Resim

Soysuzluk acizin Soyluluk bilgenin işidir
Kullanıcı avatarı
Melankolik
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Sancak
Lonca: Rulers Ofthe World

Mesaj gönderen Melankolik »

Sonuna kadar destek.
Bu konuyu güncel tutalım oyun geliştiriciler bizi artık zombiye dönüştürme çabasından vazgeçsin !
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE
Resim
Carpe Diem
TeknoBYraM
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: ASiL

Mesaj gönderen TeknoBYraM »

Arkadaşlar bu durumlardan dolayı gaffarı öldür görevini aldım sonra HİÇ çemberliye girmedim bile. Ama şunuda hatırlatmadan geçemeyeceğim. Junon ve Kenan da UZUN süre kesilememişti. Kesilmeye başlandı yine iksir muhabbetleri döndü ;) ve şimdi 2 sinede sadece direnç iksirleriyle kısa sürede kesilebiliyo ;) Özellikle junona 5 saat yetiremeyip atılıyodu gruplar şimdi en son rekor yanlış hatırlamıyosam ya 35 dk idi yada 45 dk.

Çemberlinin zorluğuna gelince daha yeni bi konuda okudum kuklacıda gaffarın resmini çekmişler :D en azından gaffara gidebilmişler. Onunda kesim taktiğini öğrendikleri zaman bu bölgeninde taktikleri gelmeye başlar.

İksir konusuna gelince bu maden olaylarından dolayı kimsenin yönetimi savunamayacağı kesin. Ben bir çok konuda kendilerini savundum ama bir beyaz köşk oyuncusu olarak iksir şuanda karaborsada bile bulunamıyo :D çünkü oyuncu sayısı maden sayısı maden çıkma süresi hiç birşey tutmuyo.

Son olarak bi arkadaş özellikle büyücü itemlerinin tek bir hasara yönelmesinden şikayet etmiş. İstanbuldaki etklinlik sonrasında bi forum modun verdiği cevabı hatırlıyorum. " Yeni gelen bu bölgede taktikleri öğrenince büyücülerin tek bir büyüyü yükseltmeleri gerektiğini farkedeceksiniz ;)" demişti :).

Ayrıca girmediğim için emin olamam ama forumdan takip ettiğim kadarıyla SIHHIYE lere kanatma etkilemiyomuş. Arkadaşlar alın size oyunda süper değişiklik kanatmayla aynı etkiye sahip birşey söyleyeyim size ŞİFACI ASİT******* Bunu hiç bi yerde kullanmamız gerekmedi buyrun kullanmaya ;) Ayrıca datacıların söylediğine göre yaratıkların dirençleri fulle yakınken sadece asit düşükmüş hatta 15 dk lı bi büyücü 0 layabiliyomuş ;) (rakam vermişlerdi ama yasak diye yazmıyorum)

NEse gaffarın resmi çekildi semiha 2 kere karşımıza çıkıyo sanırım. Hayırlısı yakında kesim fotoları gleir ;)
GaFFaRMaTiK İçin Tıklayın

TeKNoByrMxBizans
TeKNoMGCxBizans
Teknosifa
{Rehber} Teknobyram
Kullanıcı avatarı
mrgizemli
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Lonca: Z Y N

Mesaj gönderen mrgizemli »

Birde şu açıdan bakın ;
Yeni efekler yeni görseller denildi ama oyun ayarlarını kısmadan çemberlitaşda ilerleye bilen cok az kişidir.
Ayarlar kısıldıkdan sonra ne yapayım yeni görselleri. Kuklacıdaki arkadaslar gaffar a kadar gitmiş emek vermişler ama koydukları fotolara bakın gaffara kadar kör gibi gitmek yeni efek ve görselleri görememek oyunun zevkini alamamak.
Altı arkadaşını bulucan hepsinin 7 saat vakti olucak , iksirler cabası , düşmeler hatalar devriyelere karşı sinirlerin beton gibi sağlam olucak ,
Sizce oyundan daha mı zevk alıyorsunuz yoksa daha mı çok stres oluyosunuz ?
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön