serserixemree yazdı:kardeşim herşeyde oldugu gibi bu konudada arkandayım gerçekten çok iyi düşünmüşsün ama tek bi şart aranmalı dogru dürüst ve aklı basında olanlar basvursun:)
Loncanında mı doğru, dürüst , aklı başında olanını bulacaksın ?
serserixemree yazdı:kardeşim herşeyde oldugu gibi bu konudada arkandayım gerçekten çok iyi düşünmüşsün ama tek bi şart aranmalı dogru dürüst ve aklı basında olanlar basvursun:)
herkes anlıyo sen nerenden anlıyon merak ediyom
ayrıca loncayı nihayetinde bi kişi etrafında yanı baskanın etrafında toplanır tılsımda bildigimiz gibi kendini bi .. sanan çok kişi var laf gidecegi yere gitti sende bi arızalık varsa üstüne alınıyosan bilemem:)
ayrıca loncayı nihayetinde bi kişi etrafında yanı baskanın etrafında toplanır tılsımda bildigimiz gibi kendini bi .. sanan çok kişi var laf gidecegi yere gitti sende bi arızalık varsa üstüne alınıyosan bilemem:)
Hayırdır ? Bu lafta seni kızdıracak pek birşey göremedim ?
Demekki varki sende birşeyler bu kadar havl... yani konuşmuşsun.
Sadece düzeltmeydi. Sakin olmanıda öneririm.
YÜZ KİŞİNİN BİR KİŞİYİ ÖLDÜRMESİ TRAJEDİ ; BİR KİŞİNİN YÜZ KİŞİYİ ÖLDÜRMESİ STRATEJİDİR.
Atakan bu düşüncenden dlayı seni kutluyorum.
Çok güzel bir düşünce.
Ancak bu gibi Projeleri bu şekilde forumda duyurmak için çok erken.
Bence sen öncelikle Tılsım da bulunan Lonca Liderlri veya yetkilileri ile bire bir konuşup.
Sitenin bir taslağını veya ön çalışmasını sunup sonra bu konuyu açman daha doğru olurdu.
Tılsım sunucusunda Kendi çarları ile Lonca kurduğunu düşünen insan sayısı haddinden fazla bu küçük ayrıntı gözünden kaçmış
Tabii bu insanlarda bu isimleri duyurmak için böyle olur olmadık şeye çomak sokmak adına reklam yaptıklaranada şahit oluyoruz.
Bu sebepten bence sen bu projeyi biraz daha şekillendir. Forumda konusu olmasına dahi gerek olmadan çeşitli şekillerde bu proje insanlara sunulur ve duyurulur.
Bizim elimizden gelen bir şey olursa unutmaki her zaman bir özel mesaj bir skype çağrısı kadar uzağındayız...
Tekrardan bu düşüncen ve iyi niyetin için Teşekkürler...
Fikri destekliyorum WebCoder. Yazdıklarım nihayetinde şaka niyetli olsada yanlış anlaşılmış.
Ayrıca facebook ta açılan sayfalar bu lonca statüsünü destekler niteliktedir ama yeni bir web sayfası kurulması mantığa şayan gelebilir.
:arrow: Oyuncu tüzüğüne göre herkes maddiyatı el verdiği sürece lonca kurabilir.Oyundaki lonca sistemi tam oturmadığına göre bir kişi loncadan olduğunu nasıl belirtebilir ?Bunu bir rehberin söylemesi bir hayli şaşırttı doğrusu.
İyi Forumlar.
YÜZ KİŞİNİN BİR KİŞİYİ ÖLDÜRMESİ TRAJEDİ ; BİR KİŞİNİN YÜZ KİŞİYİ ÖLDÜRMESİ STRATEJİDİR.
Ayrıca facebook ta açılan sayfalar bu lonca statüsünü destekler niteliktedir ama yeni bir web sayfası kurulması mantığa şayan gelebilir.
:arrow: Oyuncu tüzüğüne göre herkes maddiyatı el verdiği sürece lonca kurabilir.Oyundaki lonca sistemi tam oturmadığına göre bir kişi loncadan olduğunu nasıl belirtebilir ?Bunu bir rehberin söylemesi bir hayli şaşırttı doğrusu.
İyi Forumlar.
Biz kimin ne olduğunu biliyoruz kardeşim.
Bahsi şahıslar az hafızalarını yoklayıp eski er meydanlarını hatırlar iseler demek istediğimiz daha da netleşecektir .
Hani şu satıpta satmadım diye bütün klana inandırdıkları.
Neyse yeter bu kadar muhabbet.
Bence gereksiz bir konu(bknz. Facebook vb. ortamlar) ve tartışmadan kavgaya gittiği çok açık.
Şayet bu konuda birçok proje yapılmaya çalıştı ama hepsi ne yazıkki bocaladı. Bu projede böyle bir kadere mahkum olsun istemeyiz.
Kendi görüşüm ;
:arrow: Konu kilit.
TILSIM
KUŞADASI Ozaxien Cappadocia
ADAKAÇKINI xCaraMiOx ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI) RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008. Bunun bir oyun olduğu sevgi ve barış içinde oynandığında daha çok zevkli olacağını unutmamanız dileklerimle.
Hayırdır ? Bu lafta seni kızdıracak pek birşey göremedim ?
Demekki varki sende birşeyler bu kadar havl... yani konuşmuşsun.
Sadece düzeltmeydi. Sakin olmanıda öneririm.
alay eder tarzda konusmaktan baska bildigin yok sana söyleyim dediğim gibi herkes anlıyo sen kendini çok akıllı sanıp ta farklı tarzda yorumluyorsun unutma ki akıllı konumuna degil de baska bi konuma düşmemek önemli::) sakın yanlıs anlama seni kırmak degil niyetim::
Bu yazılardan böyle şeyler çıkarabiliyorsan demek ki hayal gücün bayağı bir geniş
Merak etme 2*3 insanın sözüne kırılacak olsaydık..
Kavga değilde tartışma havasında sürmüş olması beni memnun eden kısmı
Arada bazıları araya girmiş konuşmuş ama kime ne ?
Ayrıca yaptığım akıllı gibi gözükmek değil ; doğru bulmadığım yanlışları TARİZ ederek belirtmek.
Yanlış birşey göremedim
Başka bir konuma düştüğümü de HİÇ zannetmemekteyim.
Ha niyetim de seni üzmek hiç değil
Malumunuz bu tür projelere katılmama ve destek olmama kararı almıştık.
Herkez hatırlar , ne yapmışsak hep bir şeylerin iyi gitmesi için yapmıştık.
Ama yine malumunuz , destek çıkandan çok köstek olan çok oldu ve pes ettik.
Ama ; Bir arkadaş proje yapmış , sizin konuştuğunuz şeylere bakın.
Amacınız tartışma ise , diğer ortamlarda yapın , bu konu bir projeyi sunmak için açılmış.
En azından saygı duyun...
TARHAS yazdı:Bu yazılardan böyle şeyler çıkarabiliyorsan demek ki hayal gücün bayağı bir geniş
Merak etme 2*3 insanın sözüne kırılacak olsaydık..
Kavga değilde tartışma havasında sürmüş olması beni memnun eden kısmı
Arada bazıları araya girmiş konuşmuş ama kime ne ?
Ayrıca yaptığım akıllı gibi gözükmek değil ; doğru bulmadığım yanlışları TARİZ ederek belirtmek.
Yanlış birşey göremedim
Başka bir konuma düştüğümü de HİÇ zannetmemekteyim.
Ha niyetim de seni üzmek hiç değil
uzatmak anlamsız olabilir sende yanlış anlamıssın bende yanlış anlamışımdır insanlar güzeldir birbirlerini sevmelidir dostluk güzellik varken neden tartışalım ki:)