KUKLACININPRENSi

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
ESER
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı

Re: KUKLACININPRENSi

Mesaj gönderen ESER »

Bence bu Kasa nın bırde yedek kasası olmalı dıye dusunuyorum :lol:
SUHKAN - EseR - EserEFE
Kullanıcı avatarı
LASTDRAGON
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen LASTDRAGON »

Sanırım benim anlatmak istedigimde tam olarak bu Bu kasanın yedegide olması lazım 4 SENELİK KASA BU SEKİLDE OLAMAZ !
IxLoNeSoMexI
YoSuNGözLüM
ARTHAS

<ROA>
Kullanıcı avatarı
ASHABISUFFA
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen ASHABISUFFA »

Bu kasa sunucular arası kapışma çıkarır demedi demeyen sonra miras demıstı dersınız D
>>>E F E <<<
Kullanıcı avatarı
xPRENSx
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen xPRENSx »

ESER yazdı:Bence bu Kasa nın bırde yedek kasası olmalı dıye dusunuyorum :lol:

Yedek kasam yok sadece sigmayan madenleri koydugum kasalarim var. D
Ayrica iksirleri koydugum kasam da var.D

Kullanıcı avatarı
VatanXLydeR
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen VatanXLydeR »

Şaka gibi :D Bu kadar biriktirmek gercekten mantıga ters düşer :D
Kullanıcı avatarı
kerim73
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen kerim73 »

Öncelikle selamlar,

Kasan güzel ve yeni gelecek olan üretimlerde yan materyaller olarak nitelendirdiğimiz madenler sen de bolca var ve bir cok kişi de senin bictiğin fiattan almak zorunda kalcak tabi almayı kafaya koyarlarsa hele de ısırgan tohumu gibi bir maden senin epey işini görür.

Ferhat ek olarak ta bu kasa değerli madenlerden yoksun olabilir ancak ben biliyorum ki Grub bölgeleri gelmeden önce Bu arkadaşımızın sibryalı akik ganoderma menekşe elmas vs.. en değersiz dönemlerinde bulundurdugunuda biliyorum tabi 3-5 tane deil sadece 75 adet sibiryalı sını görmüştüm. Ama grup bölgesinin gelmesinden sonra sattıgını düşünüyorum kar edeceği bir fiyata bu da onun 4 sene icerisinde yaptıgı ticaretlerdendir. Ama eminim ki bu madenler grub bölgeleri hatta ve hatta 49 lvl gelmeden biriktirildiğine eminim Cünkü o zamanlar sizde bilirsiniz ki değersiz madenler 500 lira dan saf ları ise 40- 50 bin ısırgan tohumu gibi vs.. madenlerin fiatıydı. Bu da o zaman parası olanlar icin büyük bir fırsattı . Ama tabi sadece o zaman da aldıgını söylemiyorum ama büyük bir kısmını o dönemde aldıgına inanıyorum. Başarılarının devamını dilerim. Benim kasa cok kötü 7 tane saheserli cara iksir item vs yüzünden dayanmadı. Değerli madenler hakkında konusmak istemiyorum :P
KeRiMBeY [Büyücü] [Y2,M1]
KeRiMBeYII [Şifacı] [G3,Ş3]
Kullanıcı avatarı
GORSOMAN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen GORSOMAN »

Birde paraları görseydik :P :D
Resim

GORSOMAN//KıVo//Gorso//Gorsoo//KiVo --- **Raiders of Anatolia**

www.istanbuloyun.com
Kullanıcı avatarı
tokyo2drift
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Klan: Lodos
Lonca: Nefer Team

Mesaj gönderen tokyo2drift »

GORSOMAN yazdı:Birde paraları görseydik :P :D

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

300 Bin'i geçen maden sayısı var orada onları biriktirmek emek işi ancak saf maden zannettiğim kadar yokmuş :twisted: :twisted: :twisted:
MassPerformanceHALL
KatyPerry

Nefer Team
Kullanıcı avatarı
xPRENSx
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen xPRENSx »

kerim73 yazdı:Öncelikle selamlar,

Kasan güzel ve yeni gelecek olan üretimlerde yan materyaller olarak nitelendirdiğimiz madenler sen de bolca var ve bir cok kişi de senin bictiğin fiattan almak zorunda kalcak tabi almayı kafaya koyarlarsa hele de ısırgan tohumu gibi bir maden senin epey işini görür.

Ferhat ek olarak ta bu kasa değerli madenlerden yoksun olabilir ancak ben biliyorum ki Grub bölgeleri gelmeden önce Bu arkadaşımızın sibryalı akik ganoderma menekşe elmas vs.. en değersiz dönemlerinde bulundurdugunuda biliyorum tabi 3-5 tane deil sadece 75 adet sibiryalı sını görmüştüm. Ama grup bölgesinin gelmesinden sonra sattıgını düşünüyorum kar edeceği bir fiyata bu da onun 4 sene icerisinde yaptıgı ticaretlerdendir. Ama eminim ki bu madenler grub bölgeleri hatta ve hatta 49 lvl gelmeden biriktirildiğine eminim Cünkü o zamanlar sizde bilirsiniz ki değersiz madenler 500 lira dan saf ları ise 40- 50 bin ısırgan tohumu gibi vs.. madenlerin fiatıydı. Bu da o zaman parası olanlar icin büyük bir fırsattı . Ama tabi sadece o zaman da aldıgını söylemiyorum ama büyük bir kısmını o dönemde aldıgına inanıyorum. Başarılarının devamını dilerim. Benim kasa cok kötü 7 tane saheserli cara iksir item vs yüzünden dayanmadı. Değerli madenler hakkında konusmak istemiyorum :P

ARKADASIM yanlisin var Sibiryal 75 den fazla idi ama eski forma koydugum resimde 64 tane kalmis idi.D(yorumun icin tesekkürler)

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
CARIZMA
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen CARIZMA »

Boş yorumLara yer yok heLaL oLsun derim başkada bişey demem ''CARIZMA''
CARIZMA CaRİzmATiX CaRİzmATiXII CaRİzmATiXHeaLT