KUKLACININPRENSi
Re: KUKLACININPRENSi
Bence bu Kasa nın bırde yedek kasası olmalı dıye dusunuyorum :lol:
SUHKAN - EseR - EserEFE
- LASTDRAGON
- Demirci Çırağı
Sanırım benim anlatmak istedigimde tam olarak bu Bu kasanın yedegide olması lazım 4 SENELİK KASA BU SEKİLDE OLAMAZ !
IxLoNeSoMexI
YoSuNGözLüM
ARTHAS
<ROA>
YoSuNGözLüM
ARTHAS
<ROA>
- ASHABISUFFA
- Cin Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Bu kasa sunucular arası kapışma çıkarır demedi demeyen sonra miras demıstı dersınız D
>>>E F E <<<
ESER yazdı:Bence bu Kasa nın bırde yedek kasası olmalı dıye dusunuyorum :lol:
Yedek kasam yok sadece sigmayan madenleri koydugum kasalarim var. D
Ayrica iksirleri koydugum kasam da var.D
- VatanXLydeR
- Meteor Kaşifi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Şaka gibi
Bu kadar biriktirmek gercekten mantıga ters düşer
- kerim73
- FareAdam Düşmanı
Öncelikle selamlar,
Kasan güzel ve yeni gelecek olan üretimlerde yan materyaller olarak nitelendirdiğimiz madenler sen de bolca var ve bir cok kişi de senin bictiğin fiattan almak zorunda kalcak tabi almayı kafaya koyarlarsa hele de ısırgan tohumu gibi bir maden senin epey işini görür.
Ferhat ek olarak ta bu kasa değerli madenlerden yoksun olabilir ancak ben biliyorum ki Grub bölgeleri gelmeden önce Bu arkadaşımızın sibryalı akik ganoderma menekşe elmas vs.. en değersiz dönemlerinde bulundurdugunuda biliyorum tabi 3-5 tane deil sadece 75 adet sibiryalı sını görmüştüm. Ama grup bölgesinin gelmesinden sonra sattıgını düşünüyorum kar edeceği bir fiyata bu da onun 4 sene icerisinde yaptıgı ticaretlerdendir. Ama eminim ki bu madenler grub bölgeleri hatta ve hatta 49 lvl gelmeden biriktirildiğine eminim Cünkü o zamanlar sizde bilirsiniz ki değersiz madenler 500 lira dan saf ları ise 40- 50 bin ısırgan tohumu gibi vs.. madenlerin fiatıydı. Bu da o zaman parası olanlar icin büyük bir fırsattı . Ama tabi sadece o zaman da aldıgını söylemiyorum ama büyük bir kısmını o dönemde aldıgına inanıyorum. Başarılarının devamını dilerim. Benim kasa cok kötü 7 tane saheserli cara iksir item vs yüzünden dayanmadı. Değerli madenler hakkında konusmak istemiyorum
Kasan güzel ve yeni gelecek olan üretimlerde yan materyaller olarak nitelendirdiğimiz madenler sen de bolca var ve bir cok kişi de senin bictiğin fiattan almak zorunda kalcak tabi almayı kafaya koyarlarsa hele de ısırgan tohumu gibi bir maden senin epey işini görür.
Ferhat ek olarak ta bu kasa değerli madenlerden yoksun olabilir ancak ben biliyorum ki Grub bölgeleri gelmeden önce Bu arkadaşımızın sibryalı akik ganoderma menekşe elmas vs.. en değersiz dönemlerinde bulundurdugunuda biliyorum tabi 3-5 tane deil sadece 75 adet sibiryalı sını görmüştüm. Ama grup bölgesinin gelmesinden sonra sattıgını düşünüyorum kar edeceği bir fiyata bu da onun 4 sene icerisinde yaptıgı ticaretlerdendir. Ama eminim ki bu madenler grub bölgeleri hatta ve hatta 49 lvl gelmeden biriktirildiğine eminim Cünkü o zamanlar sizde bilirsiniz ki değersiz madenler 500 lira dan saf ları ise 40- 50 bin ısırgan tohumu gibi vs.. madenlerin fiatıydı. Bu da o zaman parası olanlar icin büyük bir fırsattı . Ama tabi sadece o zaman da aldıgını söylemiyorum ama büyük bir kısmını o dönemde aldıgına inanıyorum. Başarılarının devamını dilerim. Benim kasa cok kötü 7 tane saheserli cara iksir item vs yüzünden dayanmadı. Değerli madenler hakkında konusmak istemiyorum
KeRiMBeY [Büyücü] [Y2,M1]
KeRiMBeYII [Şifacı] [G3,Ş3]
KeRiMBeYII [Şifacı] [G3,Ş3]
- GORSOMAN
- FareAdam Düşmanı
Birde paraları görseydik

GORSOMAN//KıVo//Gorso//Gorsoo//KiVo --- **Raiders of Anatolia**
www.istanbuloyun.com
- tokyo2drift
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Klan: Lodos
- Lonca: Nefer Team
GORSOMAN yazdı:Birde paraları görseydik![]()
![]()
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
300 Bin'i geçen maden sayısı var orada onları biriktirmek emek işi ancak saf maden zannettiğim kadar yokmuş :twisted: :twisted: :twisted:
MassPerformanceHALL
KatyPerry
Nefer Team
KatyPerry
Nefer Team
kerim73 yazdı:Öncelikle selamlar,
ARKADASIM yanlisin var Sibiryal 75 den fazla idi ama eski forma koydugum resimde 64 tane kalmis idi.D(yorumun icin tesekkürler)

Boş yorumLara yer yok heLaL oLsun derim başkada bişey demem ''CARIZMA''
CARIZMA CaRİzmATiX CaRİzmATiXII CaRİzmATiXHeaLT
Zirve düşüşün başLadıgı yerdir.
[Raiders Of AnatoLia]
Zirve düşüşün başLadıgı yerdir.
[Raiders Of AnatoLia]