MADEN şans Arttırıcılar

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
doorss
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: MADEN şans Arttırıcılar

Mesaj gönderen doorss »

aNaRcHy yazdı:Merhaba,

Maden şans arttırıcılar adından da anlaşılacağı gibi ''şans artırıcı'' amaclı sizlere sunulmaktadır. Şansınıza bağlı olarak saf maden çekme olasılığınız vardır. Maden Şans Artırıcı almak mutlaka saf maden çekmeniz anlamına gelmez. Umarım yardımcı olabilmişimdir. İyi forumlar.

YArdımcı olamadınız malesef. Söylediklerini bizde biliyoruz....
Ürunu almadakı amacımız ne bızım Saf maden cıkma ıhtımalını yukseltmek.
Her cekım veya her saat saf cıkmasını kımse bekleyemez ama duruma bak ılk gun bıseler cıkıyor sonrakı gunler boş.
Şu da var Kımse ürünü almak için bizi zorlamıyor .
Anlatmak istediğim neden Sadece ilk gün bişeler cıkıyor sonrakı gunler hep boş oluyor..
iyi forumlar...
Resim
Kullanıcı avatarı
aNaRcHy
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen aNaRcHy »

doorss yazdı:
aNaRcHy yazdı:Merhaba,

Maden şans arttırıcılar adından da anlaşılacağı gibi ''şans artırıcı'' amaclı sizlere sunulmaktadır. Şansınıza bağlı olarak saf maden çekme olasılığınız vardır. Maden Şans Artırıcı almak mutlaka saf maden çekmeniz anlamına gelmez. Umarım yardımcı olabilmişimdir. İyi forumlar.

YArdımcı olamadınız malesef. Söylediklerini bizde biliyoruz....
Ürunu almadakı amacımız ne bızım Saf maden cıkma ıhtımalını yukseltmek.
Her cekım veya her saat saf cıkmasını kımse bekleyemez ama duruma bak ılk gun bıseler cıkıyor sonrakı gunler boş.
Şu da var Kımse ürünü almak için bizi zorlamıyor .
Anlatmak istediğim neden Sadece ilk gün bişeler cıkıyor sonrakı gunler hep boş oluyor..
iyi forumlar...
Bende şans faktörünün etkisi olduğunu anlatmaya çalışıyorum. Bende aldım maden şans artırıcı zamanında... Tam aksine ilk gün hiç bir şey cıkmadı ertesi gun 15 mavi topaz çektim. Tamamen şans... Sadece 1 gecede 27 tane mavi topaz çeken tanıdığım var, üstelik ilk gün değil. :!: Bunlar tamamen şansa dayalı... Siz aklınıza bir takım şeyleri kurmuşsunuz. Ne sağınıza bakıyorsunuz ne de solunuza. Bildiğinizi okuyorsunuz. Objektif olun.
Resim
Resim
Slogan Bulamadım...
Resim
Kullanıcı avatarı
Auril
Meran Kaşifi
Meran Kaşifi
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Auril »