Yan yana geçirdiğimiz onca zevkli mücadele ve olaydan sonra senin bir süreliğine gitmen içimizde buruk bir üzüntü yarattı. Döneceğini bildiğimiz için belki yüreğimiz rahat, fakat bir sene sonraya kim öle kim kala be kardeşim... Benden yana tüm haklarım helal olsun. Sımsıkı sarıl derslere oku, adam ol. :lol: Bu zorlu sınav maratonunda birinci gelen atlardan olman dileğiyle.. Esenlikle kal.
Hayatı tesbih yaptım, bazen çekiyorum bazen sallıyorum...
Korayım... Kendine çok iyi bak , reel hayatında başarılar dilerim , hayatını şekillendirecek bu hayati sınavda başarılar dilerim kardeşim , görüşmek üzere Allah'a emanet ol...
Sende Allah'a Emanet Ol Yusuf'um Namı Değer Zenci Kardeşim :lol:
Canceazi yazdı:Koray'ım birbirimizi tanımak için çok da zamanımız olmadı aslında ancak az zamanda çok şey paylaştık. Gerek ortak görüşlülüğümüz olsun ve daha niceleri... Fotorafları paylaşırım bu konudan. Seneye görüşmek üzere. Seni tanımak çok güzeldi .
Zaten bağlantıyı koparmayız. (tel,msn...)
Öptüm :roll:
Can'ım. . . İyi ki Tanımışım Seni Dediğin Gibi Az Zamanda Birbirimize Hemen Isındık Seni Tanımak da Çok GüzeLdi Teşekkürler Kardeşim Bir Msj Uzağındayım Ona Göre ...
lubnatsi yazdı:Allah'a emanet ol Koray. Reel hayatında başarılar dilerim , inşallah üniversite sınavınta da başarılı olursun . Hakkım benden yana HELAL olsun ...
Eyvallah Kardeşim GüzeL Dileklerin iÇin Çok Teşekkür Ederim !
Abidix yazdı:Allaha Emanet Ol Güzel kardeşim kendine iyi bak inşallah bir sonraki buluşmamızda Ayrılmaman umuduysa Ara sıra girde yokluğunu aratma kardeşim Herşey için Tşk ler.
Hehe... Abidin'im Benimm... ) Seni , Sizleri Bırakmak Mümkün mü.. ? Sizler İçin Mutlaka Geri Döneceğim Hiç Merak Etme . İyi ki Tanımışım Seni de Kardeşim Aynı ŞekiLde Her şey İçin Teşekkürler. Seni Seviyorum Dostum !
Perfectmagician yazdı:Ben hakkımı helal ettim sende hakkını helal et yolun açık olsun üniversite sınavında başarılar...
Eyvallah , Yukarda Belirttiğim Gibi Benden Yana da HELALDİR !
Sahxyilan yazdı:Benim de hakkım helal olsun Koray kardeşim.Güzel günler yaşadık.Arada patlattığın espriler olsun, harika şifacılığın olsun hepsini çok özleyeceğiz.Tabi bu gerçek bir veda değil biliyoruz.Hayatını kazanmak verdiğin kısacık bir ara.
Fotoğrafında çıkmak da hoşuma gitti doğrusu
Benimde hakkım sonuna kadar HELAL OLSUN..
Umarım çok istediğin sınavı kazanırsın kardeşim.
Seni seviyoruz.
Ha ha ha ... :lol: Kardeşim Benim Beni Masa Başında Güldürdün ya Allah da Seni Güldürsün :lol: Gerçekten Bir daha Durup Düşünüyorum da Çok GüzeL GünLerimiz Geçmiş Birlikte . . Allah Razı Olsun Dostum Bende Senin Gibi Dostları Özleyeceğim Elbet . . Dediğin Gibi Bir Süre Sonra Döneceğim İnşallah Döndüğümde de Sizleri Tekrardan Böyle Bulmam ve Fotoğrafımızı Ölümsüzleştirmemiz Ümidi ile . . Kendine Çok İyi Bak Kardeşim . İyi Dileklerin İçin Çok Teşekkür Ederim Beni Çok Mutlu Ettin . .
ELveDA yazdı:allaha emanet ol
Saolasın Kardeşim Sende . .
ikvoyuncusu2008 yazdı:Benimle vedalaşmana gerek yok nerdeyse her gün zaten telefon , mesaj , msn üçlüsünden biriyle kesin görüşüyoruz .
Aynen Kadir'im , Geceler Bizim :lol:
Zonguldakli yazdı:Bu 2 hafta içinde seninle cok ıyı gunler geçirdik inşallah en kısa zamanda tekrar aramıza dönersin Kendine İyi Bak Allah'a emanet ol kardeşim...
...Değişen Meran'ın Büyüyen Gücü...
..........
'``'MeGaxTeaM'``'
.............
Vay vay vay. . . Çok Teşekkür Ederim Torbacı MürseL'im Benim Seni Çok Seviyorum Kendine Çok İyi Bak Canım Kardeşim :lol:
Hanedanxperseus yazdı:koray kardeşim k.i.b a.e.o yolun açık olsun en yakın zmanda gerı dönmenı beklerım bende yana hakkım helal olsun :!:
==> HaNeDaNxP€rS€uS <==> HaNeDaNx€rCaN <==
Eyvallah Ercan^ım Saolasın Bende Helal Ediyorum ! Sende Kendine İyi bak Allah'a Emanetsin Dostum . .
Tryagain yazdı:Kardeşim Koray,
Yan yana geçirdiğimiz onca zevkli mücadele ve olaydan sonra senin bir süreliğine gitmen içimizde buruk bir üzüntü yarattı. Döneceğini bildiğimiz için belki yüreğimiz rahat, fakat bir sene sonraya kim öle kim kala be kardeşim... Benden yana tüm haklarım helal olsun. Sımsıkı sarıl derslere oku, adam ol. :lol: Bu zorlu sınav maratonunda birinci gelen atlardan olman dileğiyle.. Esenlikle kal.
Gökhan'ım Canım Dostum Duygularını O Kadar GüzeL Dile Getirmşsin ki İnsan 2 çift Muhabbet Ettiğimiz Günleri Özlüyor Harbiden . . :| Senin de Desteğinle Okuyup Adam Olacağız Gökhan'ım :lol: Fakaaat.. Şifre Falan Olayları Olursa Hemen Msj Atıp Haber Veriyorsun.. Ona Göre Allah'a Emanetsin Dostum
rockipsiz yazdı: Yanındayım ve grupta değilim Aşk olsun
Şaka bir yana. Hakkım varsa helal olsun...
Ferdi'cim O Sıra İmzayla Uğraşırken Fark Etmemişim Sanırım Affet Kendine Çok İyi bak Oyunda Dediğim Gibi , Bir Sorun Bir Durum Olursa Mutlaka Bana Özelden Ulaş Konuşuruz Dostum. Seni Tanımak GüzeLdi Her şey İçin Teşekkürler Kardeşim . Allah'a Emanet Ol. .
Aybakan yazdı:Korayım... Kendine çok iyi bak , reel hayatında başarılar dilerim , hayatını şekillendirecek bu hayati sınavda başarılar dilerim kardeşim , görüşmek üzere Allah'a emanet ol...
Ooo.. Balkan'ların En GüzeLi En Karizmatiği Olga'cığım Çok Teşekkür Ederim Dostum :lol: Kendine İyi bak Allah'a Emanetsin Kardeşim. .
Oyunda pek sohbetimiz yoktur seninle Koray
Katılacagın sınava en iyi şekilde hazırlanıp istedigin en iyi yeri kazanman dileklerimle Kendine iyi bak . Oyunuda düşünme oyun hep burada ama sınavı kazanamassan kaç yıllık emeklerin boşa gidebilir .
Teröriste insan hakkı , trübüncüye kaldır jopları.. Anti Beşiktaş
Anti PAOK
http://www.facebook.com/video/video.php?v=145151992198780
Hayal yazdı:Allaha Emanet Ol KARDEŞİM Allah Zihin Açıklığı Versin
Teşekkür Ederim Hayati Kardeşim Kendine İyi Bak !
ottomanxwarrior yazdı:Oyunda pek sohbetimiz yoktur seninle Koray
Katılacagın sınava en iyi şekilde hazırlanıp istedigin en iyi yeri kazanman dileklerimle Kendine iyi bak . Oyunuda düşünme oyun hep burada ama sınavı kazanamassan kaç yıllık emeklerin boşa gidebilir .