Beğenmiyorsan Gidebilirsin, Seni Zorla Tutan Yok, O 3 Tane Böcek Dediğini Sen Yap Bakalım Becebilecek Misin???
Öyle Karalamak Kolay, Hiç Değilse İnsanlık Yap Bir Teşekkürü Çok Görme...
Bu Oyun Hiç Te Olmayabilirdi. O zaman Böyle Bİr Derdinde Olmazdı..
Kapı Açık Bence Gidebilirsin ?
ecel getiren gerçeği
- UltraManiac
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: ecel getiren gerçeği
♥♥♥çσ¢υкℓυк αşкıмѕıη ѕєη ιℓк gözαğяıмѕıη кιмѕєуι кιмѕєуι ѕєνмє∂ιм ѕєηιη gιвι ѕєν∂αηıη υğяυηα тєякєттιм нєяşєуι нαуαтıη αηℓαмı gαℓαтαѕαяαу!!!♥♥♥

- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
eskiya yazdı:Şaheser denilen silahların beklenenden vahim durumda olduğunu kullanan her ark. belirtiyor vede bu durumdan şikayetçi.... Sayın DEV arkadaşımız sanırım oyundan bi haber durumda... 3 sunucuda Kadim görevinin yapıldığının (yapılan zorlaştırmalara rağmen) habersiz sanırım... ki hala Fanart'ta dağıtılanlardan başka silah olmadığını sanıyor... Mümkünse Sayın DEV arada (yani ayda 1 kere diilde 2-3 günde bir) oyuna girerseniz durum nedir öğrenirsiniz.... Lütfen YÖNETİM'den İKV'ye hakettiği ilginin gösterilmesini istiyoruz...
Meran/ArssSeWeN BeNi AnLaR
Meran/Arss
RedsxTeaM
www.ikvforum.com
Ars211
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Özel mesaj
ARKADAŞLAR ŞU SİLAHLARDAN SÜREKLİ ŞAHESER DEYİP DURMAYIN
BİRDE BU OYUN KURUCULARINDAN::) DEVDİYE BAHSETMEYİN ,
BU SİLAHLARIN NERESİ ŞAHESER
BU OYUN KURUCULARININ NERESİ DEV
ŞU AN BU ADAMLARIN YAPTIĞI ŞEY SİNDİRME POLİTİKASI YANİ BOMBACILARIDA SEVMEMİŞTİK AMA MECBUREN KABULLENDİK VE DİYER ŞEYLERİDE HİÇ BİR GÖREVİ SEVMEDİK AMA MECBUREN YAPTIK OYUNDAKİ HİÇBİR YENİLİĞİ BEYENMEDİK AMA MECBUREN OYNADIK HİDRA GELECEK DİE 8 AY BEKLEDİK GELİP GELEN 3 TANE BÖCEK YARATIK HAYVAN HEPSİ 3 TANE BİZİM ARKLAR BİLE 1 LEVELLİK FARELERİ HİDRAYA ÇEVİRİP ONLARCA HİDRA YAPIYOLADI:d ONUDA GEÇTİK YANİ ÖNÜMÜZE NE KOYARLARSA YEMEK ZORUNDAYIZ SEÇME HAKKIMIZ YOK VE ŞİMDİ ZIRH GELECEK ONUDA BEYENMİYECEĞİZ ODA DANDİK BİŞİ OLACAK AKÇE GELECEK ONUDA BEYENMİYECEĞİZ YENİ BÖLGE AÇILACAK ONUDA BEYENMİYECEĞİZ YANİ OLAY BU YANİ BİZİM HOŞUMUZA GİDECEK ŞEYLER ÖNÜMÜZE KONMAYACAK ONLAR NE KOYARSA BİZ ONU YİYECEĞİZ .......... BİLİYOM YİNE FORUMA GİRİŞİMİ ENGELLİYECEKSİNİZ AMA BUNLAR GERÇEK DEYİŞTİREMEZSİNİZ SİZİN AKLINIZ AKIL DEYİL SİZİN DÜŞÜNCENİZ DÜŞÜNCE DEYİL HİDRA GELECEK DİE 8 AYDIR GÖZÜMÜZ YOLLARDA GELİP GELEN 3 HİDRA MECBURİ OLMASA KİMSE KESMEYECEK BİLE...YANİ BU OYUNUN DÜZENİ YA SE SE YA Sİ Sİ KURALI
arkadaşların o yaratıkları evet yapılabiliyor ama sen bu kadar mı zekisin.onları arkadaşların yapıyor ama farelerin özelliklerinde değişiklik olmayp onları sadece o zekiye arkadaşların görebiliyor.bırak bence bu oyunu.
- CaptainOfMordor
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Beyaz Köşk
çok ağır eleştiri yapmışsın bir özür dilemen gerek
Kurtarma arayışımda kendi ölümüm bile beni durduramaz.
By Altinkurt
By Altinkurt
- turkoxKANPARA
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
Furkana tamamiyle katılıyorm ............
eskiya kısmen doğruları söylüyor kısmen haksız şurası doğru bir emek harcanıyor ve emeğin karşılığı bu olmamalı bilişim ve oyun dünyası sürekli gelişiyor ama bu oyun sürekli yerinde sayıyor ne lonca nede seviyelerde ilerleme kat edilemedi sadece zora sokma tercih edildi. yeni seviyeler getirildiğinde geliştiriciler alın kasabilecek misiniz bakalım 2 günde dediler evet yokuşa sürdüler ama biz bununda yollarını bulduk 1 haftada 49 yapabiliyorda karakteri bu değil oyunu geliştirmek bu değil eğlenceli hale getirmek o yüzden arkadaşlarım dostlarım loncam olmasa 1 dakika durmam bu oyunda...
Şahxesqiya
-
- Kadim 999
Merhaba,
Konuyu ilk okuduğumuzda oyuncumuzun bir çok eleştirinse yanıldığını gördük , fakat bu konuda diğer oyuncu arkadaşlarımızın yorumlarını gördüğümüzde verdikleri bilgi ve destek için onlara teşekkür etmemiz gerektiğini düşündük..Teşekkürler İstanbul Kıyamet Vakti halkı...
Konuyu ilk okuduğumuzda oyuncumuzun bir çok eleştirinse yanıldığını gördük , fakat bu konuda diğer oyuncu arkadaşlarımızın yorumlarını gördüğümüzde verdikleri bilgi ve destek için onlara teşekkür etmemiz gerektiğini düşündük..Teşekkürler İstanbul Kıyamet Vakti halkı...
İstanbul Kıyamet Vakti Facebook'ta[fblike]http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/fblike]
@CaptainATX twiterwww.facebook.com/CaptainATX
https://www.instagram.com/captainatx/
- Yaslikurt
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Osmanlı Hanedanlığı
:twisted: :twisted: :twisted:
Kardeşim Demişsinki BİZHiç Bi görevi Severek Yapmıyorumz Bazı Görevler Varki Yapmaktan Öyle Bir Zevk Alıyorumki Anlatamam Bombacı Konusuna Deyinmişsin Yeraltında heran herşey olabilir Gerek Bombacı Gerek Katolize Daha [DEV]Anlamını Bile Bilmeden [DEV]Lere laf atıorsun.Sen en iyisi Git Hileli Oyunlar oyna Sölesene bana Hanqi mmo Oyun Hilesis Veya hatasız İkv De Hile YOK Sadece bi takım hatalar var oda olsun Alışmışsınız Yabancı oyunlara Vede kolay kasmalı zorluk yaşamadıgınız oyunlara gelip burda afkam kesiyorsunuz Arkadaşlarımızın dediği gibi
Seni Zorla Tutan Yok Oyunun Dosya Konumundan uines e tıklıyıp Oyunu Silebilirsen buda senin için Eniyisi Olur
Kardeşim Demişsinki BİZHiç Bi görevi Severek Yapmıyorumz Bazı Görevler Varki Yapmaktan Öyle Bir Zevk Alıyorumki Anlatamam Bombacı Konusuna Deyinmişsin Yeraltında heran herşey olabilir Gerek Bombacı Gerek Katolize Daha [DEV]Anlamını Bile Bilmeden [DEV]Lere laf atıorsun.Sen en iyisi Git Hileli Oyunlar oyna Sölesene bana Hanqi mmo Oyun Hilesis Veya hatasız İkv De Hile YOK Sadece bi takım hatalar var oda olsun Alışmışsınız Yabancı oyunlara Vede kolay kasmalı zorluk yaşamadıgınız oyunlara gelip burda afkam kesiyorsunuz Arkadaşlarımızın dediği gibi
Seni Zorla Tutan Yok Oyunun Dosya Konumundan uines e tıklıyıp Oyunu Silebilirsen buda senin için Eniyisi Olur
Anahtar olmuş her bakışta kara-para; pençe,
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
- Sevimsiz
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Şahaser silahım olmadığı için üretenlerin dediklerine bakıp baya şaşırmıştım. Bu kadar da güçsüz olamaz diye fakat gmcaptanatx in test sonucu bilgilerini paylaştığı mesajı gördüğümde olayın doğrusunu gördüm. Her halde şahaser deyince tek vuruşta adam kesecek birşey bekliyordunuz. Milletin lafına fazla bakmayacaksın atıp tutan çok.
Esqiya 28 Oca 2010 12:35
eskiya kısmen doğruları söylüyor kısmen haksız şurası doğru bir emek harcanıyor ve emeğin karşılığı bu olmamalı bilişim ve oyun dünyası sürekli gelişiyor ama bu oyun sürekli yerinde sayıyor ne lonca nede seviyelerde ilerleme kat edilemedi sadece zora sokma tercih edildi. yeni seviyeler getirildiğinde geliştiriciler alın kasabilecek misiniz bakalım 2 günde dediler evet yokuşa sürdüler ama biz bununda yollarını bulduk 1 haftada 49 yapabiliyorda karakteri bu değil oyunu geliştirmek bu değil eğlenceli hale getirmek o yüzden arkadaşlarım dostlarım loncam olmasa 1 dakika durmam bu oyunda...
...............................................................................................................................
beni birtek bu arkadaş anlamış başka anlayan yok diyerleri yanlış anlamış yazı şeklim sert ola bilir eleştirimde sert ola bilir ama bunlar gösterilmesi gereken acı gerçekler birinin çıkıpta (KIRAL ÇIPLAK ) demesi lazım yoksa bu gidiş gidiş deyil bende ecel getirenin tek vuruşta bir kişiyi kesecek bi silah olmadığını biliyorum böyle yazarak işin kolayına kaçılmamalı ama en azından benim vuruşlarıma 500 fazla hasar vermesi lazımdı diyorum yani anca o zaman şaheser olur düşüncesindeyim ve öncelikle oyununuza sahip çıkmanız güzel bişi şimdide oyun kurucuları size sayip çıksınlarda görelim:D yani yeni leveller geldiğindede en memnun olmadığımız şey bizim elimizden gücümüz alınmıştı bize güç verilmemişti yani level atladıkça güçleneceğimize level atladıkça güçsüzleşiyorduk olay bu şu anda ecel getiren üretip güçleneceğimize ecel getiren üretip güçsüzleniyoruz ve soruyosanız ben başka bi oyun oynamıyorum ama bazı oyunlar var ama bazı yönleri insanı imrendiriyo keşke bizdede olsa diyoruz yani olay bu burayı yanlış anlamayın ha yine soruyosanız zaten şu an ikv de oynamıyorum sadece ecel getiren ürete yim diye girdim baktım oda fiyasko vaz geçtim:D yani yazdıklarım sadece eleştiri tamam ben bu oyunu yapamam bir tane yaratığı bile çizemem böyle şeyleri ima edip beni küçük düşürmeye çalışıyonuz ama düşmem herkezin işi ayrı mesleği ayrı benim yapa bileceğim kadar kolay olmadığını biliyorum ve o kadar kolaysa siz yapında görelim ama yinede elalem yapıyoda bazı şeyleri bizim oyun kurucuları neden yapmıyo mesela neden oyunda ortak kasa yok neden oyunda pet yok neden en gerksiz hayvanlar şifacılara yardımcı die verildi neden daha gerekli bi hayvan verilmedi neden biz kasacak yer bulamazken hidra yolu yüzlerce akreple dolduruldu ve bu nedenleri sıralarsam sonu gelmez ve benide ilgilendirmiyo sadece bişileri göstermeye çalışıyoruz ama bize yine kulak asılmaz :evil: ama umrumda deyil herkez kendi yaptığı başarısının mukafatını alır veya cezasını alır ve şu anda ecel getirene gelen eleştiriler sizin ne kadar başarılı olduğunuzu gösteriyor diyorum başka bişi demiyorum aslında denilecek şey çok ama susuyorum
Esqiya 28 Oca 2010 12:35
...............................................................................................................................
beni birtek bu arkadaş anlamış başka anlayan yok diyerleri yanlış anlamış yazı şeklim sert ola bilir eleştirimde sert ola bilir ama bunlar gösterilmesi gereken acı gerçekler birinin çıkıpta (KIRAL ÇIPLAK ) demesi lazım yoksa bu gidiş gidiş deyil bende ecel getirenin tek vuruşta bir kişiyi kesecek bi silah olmadığını biliyorum böyle yazarak işin kolayına kaçılmamalı ama en azından benim vuruşlarıma 500 fazla hasar vermesi lazımdı diyorum yani anca o zaman şaheser olur düşüncesindeyim ve öncelikle oyununuza sahip çıkmanız güzel bişi şimdide oyun kurucuları size sayip çıksınlarda görelim:D yani yeni leveller geldiğindede en memnun olmadığımız şey bizim elimizden gücümüz alınmıştı bize güç verilmemişti yani level atladıkça güçleneceğimize level atladıkça güçsüzleşiyorduk olay bu şu anda ecel getiren üretip güçleneceğimize ecel getiren üretip güçsüzleniyoruz ve soruyosanız ben başka bi oyun oynamıyorum ama bazı oyunlar var ama bazı yönleri insanı imrendiriyo keşke bizdede olsa diyoruz yani olay bu burayı yanlış anlamayın ha yine soruyosanız zaten şu an ikv de oynamıyorum sadece ecel getiren ürete yim diye girdim baktım oda fiyasko vaz geçtim:D yani yazdıklarım sadece eleştiri tamam ben bu oyunu yapamam bir tane yaratığı bile çizemem böyle şeyleri ima edip beni küçük düşürmeye çalışıyonuz ama düşmem herkezin işi ayrı mesleği ayrı benim yapa bileceğim kadar kolay olmadığını biliyorum ve o kadar kolaysa siz yapında görelim ama yinede elalem yapıyoda bazı şeyleri bizim oyun kurucuları neden yapmıyo mesela neden oyunda ortak kasa yok neden oyunda pet yok neden en gerksiz hayvanlar şifacılara yardımcı die verildi neden daha gerekli bi hayvan verilmedi neden biz kasacak yer bulamazken hidra yolu yüzlerce akreple dolduruldu ve bu nedenleri sıralarsam sonu gelmez ve benide ilgilendirmiyo sadece bişileri göstermeye çalışıyoruz ama bize yine kulak asılmaz :evil: ama umrumda deyil herkez kendi yaptığı başarısının mukafatını alır veya cezasını alır ve şu anda ecel getirene gelen eleştiriler sizin ne kadar başarılı olduğunuzu gösteriyor diyorum başka bişi demiyorum aslında denilecek şey çok ama susuyorum
ve arkadaşlar ben yanlış anlaşıldığımı var sayıyorum ve diyorum ki benim demek istediğim bu ecel getireni ürete bilmek için aylarca uraşıp maden ve para ve görev yapmamız lazım ve düşünün bi kişi bu ecel getireni ürete bilmek için ne kadarlık pulus parası verir ve özellikle kafeden oynuyan birisi ne kadarlık kafe ücreti vermesi gerekir onu bi düşünün sonrada ecel getireni düşünün bi kıyaslama yapın ve bu koşullar altında ecel getirenin şaheser bi silah olmasını istemek hakkımız deyilmi yani herkez bu oyunu parayla oynuyo ve aylarca emek veriyo ve oyunu yapanlarında bu emeklerin karşılığını hakkınca vermesi lazım deyilmi sizce gerçekten bu emeklerin hakkı veriliyomu