Gerçek hayatında başarılar dilerin Allah gönlüne göre versin ... Görüşürüz..
Ovv yeahh
Sağol...Borisx2 yazdı:Seni tanımıyorum ama gormusllugum vardı oyunda iii birine benzıosun konusmalarından falan inslah en dogru kararı vermısındır... Gercek hayatında basarılar bol sanslar ınslah mutlu olursun helal olsun...
Sağol kardeşim...ReDsTiger yazdı:Yolun açık olsun Ferdi..Gerçek hayatında basarılar.. Helal olsun.
İnşallah dönerim ama pek sanmıyorum kardeşim...QMCERDEMQ yazdı:Öncelikle iltifatın için tesekkürler kardesim fakat nereye ? Cemberlitas gelmiş , yaz gelmis oyun yavas yavas canlanırken ne bırakması ? Elbet şahsi bir sebebi vardır fakat sen Mevlana gibi dönüyorsun umarım en kısa zamanda yuvana geri dönersin Allah'a emanet ol kardesim...
Unutur muyum hiç Ramo...xXbrightXx yazdı:Varsa Helal Olsun Ferdi.Oyunu Bırakmış Olmana Reel Hayatın Açısından Sevindim Ama Oyunu Bırakmana Da Bir O Kadar Üzüldüm.Reel Hayatında Başarılar Kardeşim.Bizleri unutma...![]()
![]()
Sağol kardeşim...Reverence yazdı:Ferdicim oyunu bırakmana bi yandan sevindim bi yandan üzüldüm. üzülmemin nedeni seni kaybetmemizdir sevinmemin nedeni bu oyuna cok bağımlılı kalmamandır yinede gel arada bir selam ver hal hatır sorgörüşürüz Allaha emanet ol
Unutmam Tolga'm. Sende beni unutma...Aybakan yazdı:Varsa hakkımız helal olsun.Reel hayatında başarılar , mutluluklar dilerim.Kendine iyi bak.Unutma bizleri![]()
Unuturmuyum o günlerihasan143 yazdı:ferdı öd kardesım hatırlıyonmu senı umutla karızma yaparken tanısmısdık bız karızma yapardık sen demır cekerdın D ne yapan dedımmı ecele hazırlık kolaydan baslamak lazım demısdın hakkım varsa helal olsun senınde varsa helal et kardesım ama sen oncede bırakdın yıne geldın inş gelmessın bu oyundan kurtulursun ama gelırsn herzamanda bklerız yolun acık olsun umutta gıremıo bu aralar yolun acık olsun
BEOWULFXBOREAS
Yorumlarımı beğenmene sevindimjuqero yazdı:Geçmiş olsun diyelim öncelikle seni tanımıyorum ama forumdaki yorumların cok hosuma gıdıyor![]()
Gerçek hayatında başarılar dilerin Allah gönlüne göre versin ... Görüşürüz..
Ovv yeahh
Helal olsun kardeşim...yaLnizadam66 yazdı:Kardesmm nereye ya ? erdeme harfi harfine katılıyorum yaz gelmiş oyun canlanmış nereye gidiyorsun ? Ve yine erdeme katılarak söyluyorum şahsi bir sebebin vardır eminimHakkım varsa helal olsun sende hakkını helal et illaki görüşürüz
Kardeşim kendi isteğimle ayrılmıyorum. Bazı özel sebepler :? . Ben de sizi özleyeceğim...Cengaverx yazdı:lan çarını bana ver kullanmayı bilmiyon zaten:D kardeşim özlicez seni bea. gitme
Sağol valla Ferdirockipsiz yazdı:Konu başlığında da belirttiğim gibi. Oyunu bırakıyorum. Bunca yıllık İKV hayatımda birsürü dostlarım ve düşmanlarım oldu. Veda vakti geldiAşağıda en yakın dostlarımı yazacağım onlara ayrıca teşekkür edip haklarını helal etmelerini istiyorum...
Zamanxhephaistos - Yufus'um. Style'im. Cünübüm
CooLBrooK - Salih... En iyi dostlarımdan biriKendine iyi davran...
HanedanxDeWiL - Westxconstantine. Ahh ahh
Yazarbey - Ezik şifaaaa. 49 ol bir an önce...
XxMeGaSiFaxX - Gezgin şifacı'm. Bolu'ya da uğra.
YaLNıZSavaŞÇII - Kadir'im. Rütbeye devam...
MeGaxCaLLıPToo - Talha... Beni tekrar loncaya davet etiğin için teşekkürler...
MeGaxExKaLLiBRe - Möörseeel
MeGaxPaNoRa - Tolga'm Ramazanda gece gece az maden çekmedik davulcular davul çalarken...
MeGaxWeRKeRD - Ali'm. Senle girdiğimiz her GB boş çıksa da. Cünüp olduğunu bile bile senle GB'ye girmek güzel
MeGaxPROF - CanSenle pek anımız yok ama yazıyım dedim
MeGaxGoDZiLLa - Ramoooo
Megaxchemy - Musa. Mısır çarşısı fantezimiz güzeldi. Onu hiç unutmayacağım
Nineteen - Alper. Kobra görevlerinde beni deli etsen seni seviyorum
BeoWulfxSMOKE - Furkan. Senle bir sığınak atmak nasip olmadı
Ve daha sayamadığım bir sürü dostum ve düşmanımHakkınızı helal edin. Benden yana varsa helal olsun...
Bu arada Eternity adlı kişiBu yazıyı okuyorsan hakkını helal et. Senden 1,5 sene önce bir balyoz aldığımda parayı sonra vereceğim demiştim ve sonra pc çökmüştü ve seni sonra bulamamıştım
O 1m yi helal et
Merannnn ve sakinleri özleyeceğim sizi...ops: