RocKipSizZ'den Veda...

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
juqero
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Re: RocKipSizZ'den Veda...

Mesaj gönderen juqero »

Geçmiş olsun diyelim öncelikle seni tanımıyorum ama forumdaki yorumların cok hosuma gıdıyor :D
Gerçek hayatında başarılar dilerin Allah gönlüne göre versin ... Görüşürüz..

Ovv yeahh
Meran Püskevitsizler Derneği
Resim
Kullanıcı avatarı
yaLnizadam66
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Anka
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen yaLnizadam66 »

Kardesmm nereye ya ? erdeme harfi harfine katılıyorum yaz gelmiş oyun canlanmış nereye gidiyorsun ? Ve yine erdeme katılarak söyluyorum şahsi bir sebebin vardır eminim :( Hakkım varsa helal olsun sende hakkını helal et illaki görüşürüz :)
kyLex

*

teKzad

*

EMiN
Kullanıcı avatarı
rockipsiz
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen rockipsiz »

Borisx2 yazdı:Seni tanımıyorum ama gormusllugum vardı oyunda iii birine benzıosun konusmalarından falan inslah en dogru kararı vermısındır... Gercek hayatında basarılar bol sanslar ınslah mutlu olursun helal olsun...
Sağol...
ReDsTiger yazdı:Yolun açık olsun Ferdi..Gerçek hayatında basarılar.. Helal olsun.
Sağol kardeşim...
QMCERDEMQ yazdı:Öncelikle iltifatın için tesekkürler kardesim fakat nereye ? Cemberlitas gelmiş , yaz gelmis oyun yavas yavas canlanırken ne bırakması ? Elbet şahsi bir sebebi vardır fakat sen Mevlana gibi dönüyorsun umarım en kısa zamanda yuvana geri dönersin Allah'a emanet ol kardesim...
İnşallah dönerim ama pek sanmıyorum kardeşim...
xXbrightXx yazdı:Varsa Helal Olsun Ferdi.Oyunu Bırakmış Olmana Reel Hayatın Açısından Sevindim Ama Oyunu Bırakmana Da Bir O Kadar Üzüldüm.Reel Hayatında Başarılar Kardeşim.Bizleri unutma... ;) ;)
Unutur muyum hiç Ramo...
Reverence yazdı:Ferdicim oyunu bırakmana bi yandan sevindim bi yandan üzüldüm. üzülmemin nedeni seni kaybetmemizdir sevinmemin nedeni bu oyuna cok bağımlılı kalmamandır yinede gel arada bir selam ver hal hatır sor :) görüşürüz Allaha emanet ol
Sağol kardeşim...
Aybakan yazdı:Varsa hakkımız helal olsun.Reel hayatında başarılar , mutluluklar dilerim.Kendine iyi bak.Unutma bizleri ;)
Unutmam Tolga'm. Sende beni unutma...
hasan143 yazdı:ferdı öd kardesım hatırlıyonmu senı umutla karızma yaparken tanısmısdık bız karızma yapardık sen demır cekerdın D ne yapan dedımmı ecele hazırlık kolaydan baslamak lazım demısdın hakkım varsa helal olsun senınde varsa helal et kardesım ama sen oncede bırakdın yıne geldın inş gelmessın bu oyundan kurtulursun ama gelırsn herzamanda bklerız yolun acık olsun umutta gıremıo bu aralar yolun acık olsun

BEOWULFXBOREAS
Unuturmuyum o günleri :)
juqero yazdı:Geçmiş olsun diyelim öncelikle seni tanımıyorum ama forumdaki yorumların cok hosuma gıdıyor :D
Gerçek hayatında başarılar dilerin Allah gönlüne göre versin ... Görüşürüz..

Ovv yeahh
Yorumlarımı beğenmene sevindim :)
yaLnizadam66 yazdı:Kardesmm nereye ya ? erdeme harfi harfine katılıyorum yaz gelmiş oyun canlanmış nereye gidiyorsun ? Ve yine erdeme katılarak söyluyorum şahsi bir sebebin vardır eminim :( Hakkım varsa helal olsun sende hakkını helal et illaki görüşürüz :)
Helal olsun kardeşim...
Kullanıcı avatarı
Cengaverx
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Cengaverx »

lan çarını bana ver kullanmayı bilmiyon zaten:D kardeşim özlicez seni bea. gitme
Yeni bir başlangıç ~~sonsuz bir devam : ZamanxHephaistos
Kullanıcı avatarı
rockipsiz
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen rockipsiz »

Cengaverx yazdı:lan çarını bana ver kullanmayı bilmiyon zaten:D kardeşim özlicez seni bea. gitme
Kardeşim kendi isteğimle ayrılmıyorum. Bazı özel sebepler :? . Ben de sizi özleyeceğim...
Kullanıcı avatarı
Cengaverx
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Cengaverx »

anladım kardeşim. keşke daha farklı ayrılsaydık . (Otel odası filan değil ha lale)
Yeni bir başlangıç ~~sonsuz bir devam : ZamanxHephaistos
Kullanıcı avatarı
Canceazi
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Lonca: #direngezi

Mesaj gönderen Canceazi »

rockipsiz yazdı:Konu başlığında da belirttiğim gibi. Oyunu bırakıyorum. Bunca yıllık İKV hayatımda birsürü dostlarım ve düşmanlarım oldu. Veda vakti geldi :) Aşağıda en yakın dostlarımı yazacağım onlara ayrıca teşekkür edip haklarını helal etmelerini istiyorum...
:)
Zamanxhephaistos - Yufus'um. Style'im. Cünübüm :D
CooLBrooK - Salih... En iyi dostlarımdan biri :) Kendine iyi davran...
HanedanxDeWiL - Westxconstantine. Ahh ahh :)
Yazarbey - Ezik şifaaaa. 49 ol bir an önce... :)
XxMeGaSiFaxX - Gezgin şifacı'm. Bolu'ya da uğra.
YaLNıZSavaŞÇII - Kadir'im. Rütbeye devam...
MeGaxCaLLıPToo - Talha... Beni tekrar loncaya davet etiğin için teşekkürler...
MeGaxExKaLLiBRe - Möörseeel :)
MeGaxPaNoRa - Tolga'm Ramazanda gece gece az maden çekmedik davulcular davul çalarken...
MeGaxWeRKeRD - Ali'm. Senle girdiğimiz her GB boş çıksa da. Cünüp olduğunu bile bile senle GB'ye girmek güzel :)
MeGaxPROF - Can :) Senle pek anımız yok ama yazıyım dedim :D
MeGaxGoDZiLLa - Ramoooo :)
Megaxchemy - Musa. Mısır çarşısı fantezimiz güzeldi. Onu hiç unutmayacağım :)
Nineteen - Alper. Kobra görevlerinde beni deli etsen seni seviyorum :D
BeoWulfxSMOKE - Furkan. Senle bir sığınak atmak nasip olmadı :)

Ve daha sayamadığım bir sürü dostum ve düşmanım :) Hakkınızı helal edin. Benden yana varsa helal olsun...
Bu arada Eternity adlı kişi :) Bu yazıyı okuyorsan hakkını helal et. Senden 1,5 sene önce bir balyoz aldığımda parayı sonra vereceğim demiştim ve sonra pc çökmüştü ve seni sonra bulamamıştım :) O 1m yi helal et :)

Merannnn ve sakinleri özleyeceğim sizi... :oops:
Sağol valla Ferdi :D çok anımız olmadı ama çok iyi anlaşacağımızdan emindim. yolun açık olsun .
Resim
Colorado - Magicem
- BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Resim
Kullanıcı avatarı
Perfectmagician
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Perfectmagician »

seni tanımıyorum ama ben gidene dur demem gelenede gelme demem yolun açık olsun ama ilerde inş gelirsin ve seninle ilerde tanışırız inş.
Değirmencinin hikayesi.. Gitti ama dönüşü büyük olacak...
Kullanıcı avatarı
ikvoyuncusu2008
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen ikvoyuncusu2008 »

Kardeşim daha karpuz keseceğdik nereye böyle :) .Şaka bir yana belliki özel bir sebep var , yolun açık olsun.Aman he bizi unutupta gitme bozuşuruz , kendine iyi bak :)
[YaLNıZSavaŞÇII]
Kullanıcı avatarı
Zonguldakli
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Zonguldakli »

Kardeşim en kısa zamanda aramıza dönmen dileklerimle Reel hayatinda başarılar dilerim. Allah'a emanet oL..
****ExKaLiBRe****ExKaLıBRe****ExKaLiBRee ****
MERAN, Eminönü
Resim
MürseL KUZU "M"K"
byExkalibre
Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene..!

“Genel Sohbet” sayfasına dön