ATI Ekran Kartları Sorun
Re: ATI Ekran Kartları Sorun
ati+amd ekranım sorunlu kararmalar sıklıklar oluyor oyun oynanızmal hale gelıyopr 1 yıldır buraya yazıyorum duzeltın dıye kılını kıpırdatan olmuyor yonetımden bu konuda :twisted: :twisted: :twisted:
- DavutVideo
- Cin Avcısı

- Sunucu: Anka
Ben eski çalıştığım bilgisayarcıya gidip deniyeceğim
İntel + Ati = ?
Amd + Ati = ?
Amd + Nvidia = ?
Bu akılda kalan soruları anca test ederek öğrenebiliriz. Eğer benim yerime başkası test edecekse en çok grafik kayması kurt mağarasında oluyor genelde ilk şamanlarda karşılaştım.
İntel + Ati = ?
Amd + Ati = ?
Amd + Nvidia = ?
Bu akılda kalan soruları anca test ederek öğrenebiliriz. Eğer benim yerime başkası test edecekse en çok grafik kayması kurt mağarasında oluyor genelde ilk şamanlarda karşılaştım.

Ҩİstanbul Kıyamet VaktiҨ
֝Sunucu ANKA֙
"""""""""""""
╬ Null ↔ Null ↔ Null ↔ Null ╬
amd = ati hacımDavutVideo yazdı:Ben eski çalıştığım bilgisayarcıya gidip deniyeceğim
İntel + Ati = ?
Amd + Ati = ?
Amd + Nvidia = ?

Mori xDeaTHSooNx
- x0xKaaNx0x
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Atiden kastı ekran kartıoLiweKs yazdı:amd = ati hacımDavutVideo yazdı:Ben eski çalıştığım bilgisayarcıya gidip deniyeceğim
İntel + Ati = ?
Amd + Ati = ?
Amd + Nvidia = ?
Beni çok iyi tanıyan çok iyi tanır.
Benler
TaTMiNaTöR (49)
Benler
TaTMiNaTöR (49)
Arkadaslar,
Benim Denedigim Konfigurasyonlar sunlar;
Intel + Ati = Sorun yok. NPC yada yaratiklar görünmüyr, ama kirilma olmuyor.
AMD Sempron / ve AMD ATHLON + ATI = Sorun var.
Almanyadaki AMD Destegine gönderdigin en son yazima daha cevap gelmedi.
Geldigi taktirde, burda paylasacagim. Eger Yöneticilerden, Bu konudas bilgisi olan varsa, sorunun tam olarak neden kaynaklandigini söyleyebilecek, lütfen söylesin ve bende bu konuyu burdaki destege ileteyim.
Cünkü, Herkes AMD + ATI Konfigurasyonun da, sorun oldugunu biliyor, ama sorun neden kaynaklaniyor onu bilmiyoruz.
Benim Denedigim Konfigurasyonlar sunlar;
Intel + Ati = Sorun yok. NPC yada yaratiklar görünmüyr, ama kirilma olmuyor.
AMD Sempron / ve AMD ATHLON + ATI = Sorun var.
Almanyadaki AMD Destegine gönderdigin en son yazima daha cevap gelmedi.
Geldigi taktirde, burda paylasacagim. Eger Yöneticilerden, Bu konudas bilgisi olan varsa, sorunun tam olarak neden kaynaklandigini söyleyebilecek, lütfen söylesin ve bende bu konuyu burdaki destege ileteyim.
Cünkü, Herkes AMD + ATI Konfigurasyonun da, sorun oldugunu biliyor, ama sorun neden kaynaklaniyor onu bilmiyoruz.
- xFirelifex
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Ben İntel+ATİ kullanıyorum.Hiçbir sorun yok bende.
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
- Sanatkarr
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
ben amd kullanıcısıyım. Amd + asusnvidia da bir sorun yaşamadım fakat ekran kartı arızalandıkan sonra amd+ati denedim ve keşke denemez olaydım. Ekranda kırılmalar başladı. Olay sadece amd+ati uyumsuzluğu. Üt düzey ekran kartlarında sanırım sorun yaşanmıyormuş. Ama orta halli ekran kartlarında bu sorun kaçınılmaz. Ya 150-250 tl verip ekran kartını değiştireceksin yada oyuna gir çık yapmaya devam edeceksin. Sinir bozucu ama yönetimin bu konuda birşey yapacağını sanmıyorum.
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
xXSANATKARXx
xMTNx
Hayirli günler !
Arkadaslar, AMD Almanya Desteginden Gelen cevabi Asagiya tercüme ederek yaziyorum.
"Su an icin bu oyun ile ilgili elimizde kesin bir bilgi yok. Ama size verecegimiz Link ten, Ekran karti Sürücü yazilim takimina bu sorunu iletmenizi istiyoruz. (Link daha gelmedi. Gelince Iletilecek.) Size tavsiyem, oyun firmasina, acaba sadece intel islemciler mi desteklniyor, diye sormaniz. Yani oyun programlanirken, amd destegi tam olarak verilme mis mi?. Bize göndermis oldugunuz, sistem gereksinimlerine göre, oyunun calismasi gerekmektedir.
Size daha fazla yardimci olmayacagim icin özgünüm. Ama gelecek olan linkten lütfen Ekran karti sürücü yazilim takimina iletmeniz dir. "
Evet Arkadaslar, En son gelen cevap budur.
Arkdaslardan birisi AMD + NVIDIA da böyle bir sorunla karsilamsmadim dedi.
Baska Arkadas var mi, AMD Islemci ve NVDIA Ekran karti kullanip da, Ekran kirilmalari yasamayan var mi, Eger var ise, Bu tamamen AMD + ATI Sorunu olarak kalacaktir. Sürücü yazilim Ekibine, en kisa zamanda sorunu ve resimleri gönderip, gelecek olan gelismleri sizlere bildirecegim.
Ve Tekrar Ricam,AMD islemci + NVDIA ekran karti kullanipda, sorun yasayan veya yasamayanlar lütfen sistem özellirlerini yazssin.
Veya bir directx raporu eklesin. Tesekkürler.
Sevgiyle Kalin
KeNvI.
Arkadaslar, AMD Almanya Desteginden Gelen cevabi Asagiya tercüme ederek yaziyorum.
"Su an icin bu oyun ile ilgili elimizde kesin bir bilgi yok. Ama size verecegimiz Link ten, Ekran karti Sürücü yazilim takimina bu sorunu iletmenizi istiyoruz. (Link daha gelmedi. Gelince Iletilecek.) Size tavsiyem, oyun firmasina, acaba sadece intel islemciler mi desteklniyor, diye sormaniz. Yani oyun programlanirken, amd destegi tam olarak verilme mis mi?. Bize göndermis oldugunuz, sistem gereksinimlerine göre, oyunun calismasi gerekmektedir.
Size daha fazla yardimci olmayacagim icin özgünüm. Ama gelecek olan linkten lütfen Ekran karti sürücü yazilim takimina iletmeniz dir. "
Evet Arkadaslar, En son gelen cevap budur.
Arkdaslardan birisi AMD + NVIDIA da böyle bir sorunla karsilamsmadim dedi.
Baska Arkadas var mi, AMD Islemci ve NVDIA Ekran karti kullanip da, Ekran kirilmalari yasamayan var mi, Eger var ise, Bu tamamen AMD + ATI Sorunu olarak kalacaktir. Sürücü yazilim Ekibine, en kisa zamanda sorunu ve resimleri gönderip, gelecek olan gelismleri sizlere bildirecegim.
Ve Tekrar Ricam,AMD islemci + NVDIA ekran karti kullanipda, sorun yasayan veya yasamayanlar lütfen sistem özellirlerini yazssin.
Veya bir directx raporu eklesin. Tesekkürler.
Sevgiyle Kalin
KeNvI.