Öneri.. | Küfür'e SoN...
- ISTANBULFATIHI
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Ace Of Spades
Re: Öneri.. | Küfür'e SoN...
Fotoğraftaki küfürü kaldıraydın , Burası bir forum bilmem anlatabildim mi ?
ISTANBULFATİHİ > FATIH

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ
Öneriniyi gösterebilmemin en uygun yolu oldugunu düşünüyorum.
Oyuncuların kafasında soru kalmaması amacımdır
Oyuncuların kafasında soru kalmaması amacımdır
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Bence o küfürden başka daha doğal bir şey yok türkiyedeISTANBULFATIHI yazdı: Fotoğraftaki küfürü kaldıraydın , Burası bir forum bilmem anlatabildim mi ?
KaraXHayalet yazdı:Bence o küfürden başka daha doğal bir şey yok türkiyedeISTANBULFATIHI yazdı: Fotoğraftaki küfürü kaldıraydın , Burası bir forum bilmem anlatabildim mi ?
../alkış..
- DerrickRose
- İri Fare Avcısı

[İçerik silinmiştir.]
DigitalKumSaati
DigitalKumSaati
Ben ne kadar ugrasırsam ugrasayım Türkiye'nin %99 ' u terbiyesiz kalacaktır..
Atatürk'ümün ölümününden sonra bunlar artmıştır..
Umarım birgün doğru yolu bulursunuz.
Atatürk'ümün ölümününden sonra bunlar artmıştır..
Umarım birgün doğru yolu bulursunuz.
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Deva
Güzel öneri...Daha önceden desteğe yollamıstım yanlış hatırlamıyorsam.
Ama bu işlevsel olarak öyle değilde,Yazdıktan sonra küfürlü kelimenin çıkmaması şeklinde olabilir.
Örneğin...[Bölge]:Senin ****
Şeklinde olabilir.
Bir çok online oyunda bu var.Aslında bi arama motoru gibi bir sey yapılsa sabit kalıplar gönderilen içeriğin içinden süzülebilir kısaltmalar da dahi engellenebilir bu yolla
Ama bu işlevsel olarak öyle değilde,Yazdıktan sonra küfürlü kelimenin çıkmaması şeklinde olabilir.
Şeklinde olabilir.
Bir çok online oyunda bu var.Aslında bi arama motoru gibi bir sey yapılsa sabit kalıplar gönderilen içeriğin içinden süzülebilir kısaltmalar da dahi engellenebilir bu yolla

LEPRECHAUN
Artık şu küfürler bitsin ..LEPRECHAUN yazdı:Güzel öneri...Daha önceden desteğe yollamıstım yanlış hatırlamıyorsam.
Şeklinde olabilir.
- DigitalKumSaati
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Eminönü
Eğer bir oyuncunun amacı zaten küfür etmek ise uygulayacağınız hiç bir yöntem engel olmayacaktır. Bizlerin aklına gelmeyecek bir sürü dahiyane yöntem kullanarak bu amacına yine ulaşabilir. Biz oyuncuların yapabileceği; hiç üşenmeden kişiyi şikayet etmek ve sonrasında engelli kişiler listesine eklemektir. Unutmayalım ki "Şikayet Et" butonu bizlere oyun içi düzenin sağlanması konusunda fırsat vermiştir.
Konu içeriğinin forum görseli ve kurallarına aykırı olması nedeni ile kilitlenmiştir.
Konu içeriğinin forum görseli ve kurallarına aykırı olması nedeni ile kilitlenmiştir.
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!