GBMX Hurdalıkta.. RoA

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
VatanXLydeR
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia

Re: GBMX Hurdalıkta.. RoA

Mesaj gönderen VatanXLydeR »

Tebrikler güzel iş :) Emir in 115 bin parasıda gözden kacmıyor :D
Kullanıcı avatarı
FaunTLeRoy
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen FaunTLeRoy »

Temiz iş
Tebrikler
Ro"A"şk
Resim

ResimResim
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Mesaj gönderen JouRney »

Yine bir RoA klasiği.. Lonca arkadaşlarımı tebrik ediyorum, umarım Gaffar Bey'i de keserek oyunda bir ilke imza atarız.
2009-2013
Kullanıcı avatarı
Tonyukukxx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Tonyukukxx »

Tebrikler Oktay Güzel Ekip Güzel Çalışma. Fatih 'Roadan Başka Aktif Lonca Kaldımı ? ' Demişsin Belki Güzel Bi Tabir Olmıcak Ama Tam Yerine Oturucak Olan Bi LAf 'At Gözlüklerini Çıkar' Diyorum .

TooNYuKuK
Resim

TooNYuKuK & eRaXkaYa & ıCeHeaRT
Kullanıcı avatarı
DescriptionS
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen DescriptionS »

Tonyukukxx yazdı:Tebrikler Oktay Güzel Ekip Güzel Çalışma. Fatih 'Roadan Başka Aktif Lonca Kaldımı ? ' Demişsin Belki Güzel Bi Tabir Olmıcak Ama Tam Yerine Oturucak Olan Bi LAf 'At Gözlüklerini Çıkar' Diyorum .

Resim
~ MustafaKemalAtatürk ~

1881 - 193∞

“Saygı olsun bu çelik atlıların göktuğuna, Tuğu kaldırmış olan orduların Başbuğuna!”
Kullanıcı avatarı
ISTANBULFATIHI
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Lonca: Ace Of Spades

Mesaj gönderen ISTANBULFATIHI »

Eraycım cevap vermek isterdim ancak.. sonra bir düşündüm ve vazgeçtim ;)
ISTANBULFATİHİ > FATIH

Resim

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ
adebaol
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen adebaol »

Her alanda görev alan Tuna abi başta olmak üzere hepinizi tebrik ediyorum ;) RoA
adebaol
AHoESKİGÜNLER
Resim
Resim
ÇIKINBenDOKTORuM
Resim
KoDUMMUSITDOWN
Resim
Kullanıcı avatarı
Yaslikurt
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Osmanlı Hanedanlığı

Mesaj gönderen Yaslikurt »

Selamlar selamlar selamlar
Tebrikler oktay,apo,savaş vs. açık konuşıyım benim buraya cevap yazmamın amacımı tebrik etmek değil fatihe cevap yazmakdı fatihin amacı tebrik etmek değil roa ya yalakalık etmek yönetici takliti yapmak bunu zaten herkez biliyor ;) Dikkat etmişsinizdir son zamanlarda lonca işlerine karışmıyorum ama ne edip yapıp yorum yazdırıyorlar yazacağım bu yorum içinde RoA dan özür dilerim başarınız la alakalı bi yorum olmıycağı için asıl konuma geçiyim

Fatih demişsin roa dan başka aktif lonca yok niye sizin tayfa tloo dan çıktı diye tloo kapandı falanmı sandınız siz gidince daha doğrusu atılmakmı desek yada bizim atıcağımızı anlayınca sizmi ayrıldınız desek(işten kovulunc istifa etmek hesabı ;) ) sen bizim sadece olaylarımı izlediğimizi zannediyorsun.Bakın size söyliyim nedne bu güne kadar boss ları kesmediğmizi şimdi kessek dicekdinizki TLOO loncasına TT ler taktik söyledi kestiler,Zaten taktikleri biliyorlardı dicekdiniz bununuda adım gibi biliyorum.Dedikki biraz zaman geçsin keseriz nasıl olsa boss lar kaçmıyor öylede yapıyoruz he girmiyomuyuz giriyoruz ama kime sorarsanız sorun en fazla 2.5 saat içerde durup az bi keşif yapıp içerden çıktık.Ama benim kanıma dokunan RoA eminönü TT lerle kesince kimse bişey demedi biz kessek TT lerle kıyamet kopucaktı biliyoruz ama bizim loncadanda bi kişi çıkkıp tt ile kesmişsiniz demedik eyvallah dedik geçtik.neyse lafı uzatmıyım kısa Fatih yalakalık yapma maskeni çıkar artık yöneticiler gibi takılmayıda bırak çocukca işler yapıyorsun.Tekrar dan özür diliyrum.Tekrardan konu ya cevap yazmıcam tartışma çıkıp kkonunn kitlenmesini hiç birimiz istemeyiz demi :) Başarılarınız devamını dilerim
Anahtar olmuş her bakışta kara-para; pençe,
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
Kullanıcı avatarı
kerim73
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen kerim73 »

TeBRiKLeR
KeRiMBeY [Büyücü] [Y2,M1]
KeRiMBeYII [Şifacı] [G3,Ş3]
Kullanıcı avatarı
ISTANBULFATIHI
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Lonca: Ace Of Spades

Mesaj gönderen ISTANBULFATIHI »

Bir çocuk masalına hepiniz hoşgeldiniz...

Anlatmış olduklarının hepsi hayal ürünüdür. Eray'ın ilk başta söylemiş oldukları ve ardından senin söylemiş olduklarına sadece gülüyorum. İnsan bağlanınca bir ipe , kaçamayacağını bildiği için o ipe sımsıkı bağlanır ve o ipin kendisini koruduğunu söyler . Şuan kuklacıda aktif olan lonca Roa var . Bunu inkar edecek olanlar açıkça kendini gösteriyor. TT ile kesimlerin çocukça bir kurgu yaratacağı açıkça ortada ve bunları söyleyenlerinde çocuklardan olduğu söylememe gerek yok zaten belli.

Lodos klanında iken aynı düşünceleri benimsiyordum, aynı düşünceleri savunuyordum. Bu düşüncem hiçbir zaman değişmedi taki bir ışıldama olmayana kadar.. Evet sizlerin bir varlık göstermediğini tüm sunucu biliyor. Biraz daha loncayla ilgili kararlar , loncayla ilgili projeler ve loncanın aktif olmasına özen gösterseydiniz , kişilerin loncanıza yapacağı herhangi bir olumsuz düşünce oluşamazdı .

Varlığından şüphe ettiğim bir çok konu mevcut ; bu konunun yeri burası değildir.

Diğer bir konu ise , Roa 'ya neden yalakalıp yapayım ki ? Arz klanına girdikten sonra hangi 'YENİ ROA üyesiyle tanışıp , sohbet edip roa için bir iyiLik istemişim ki ? ' ' Tl.o.o'dan beri ben roa'da bulunan eski arkadaşlarımla sohbet/diyalog içerisindeydim , Lonca içerisinde düşünülen bu sizin tavrınızın bir sebeplerinden biriside bu. Roa ile olan iletişimim.. Şimdi söylüyorum benim zamanında t.l.o.o'dayken roa ile iletişimimden rahatsızlık duyan kişi/kişiler neden şuan Roa ile aynı bölgede olup , roa üyeleriyle zaman geçiriyor. Biraz ikiyüzlü olmayıp ta bu konuştuklarınızı benimle halletseydiniz ya.
benim bir sözüm söylenmeden arkamdan neleerr , neleeer söylenmiş , yapılmış.. Acıyorum sadece size duyduğum saygıdan dolayı
Ve... yöneticilik taklidi yapıp yapmamış olmam . Varlığımdan rahatsızlık duyan kişilerin söylemiş olduğu bir cümledir bunlar . Zaten t.l.o.o'dan ayrılırken arkamdan haince planlar hazırlayıp , arkamdan hep laf taşıyanlar ve arkamdan söylememiş olduğum , yapmamış olduğum eylem/hareketleri lonca içindeki üye/yönetim'e farklı bir şekilde anlatıp , Lonca üyelerinin hepsinin bana olan bakış açısının değişmesine rol oynayanlar , ve ' oynatanlar ' zamanla bunun farkına varıp , kendilerini bir 'boş ' kuyuda göreceklerdir.

Evet görecekler bir gün...

Kuş bakışı vardır ya , şuan bakıyorum da ' kukla'lar ' değişmiş gibime geliyor . yoksa yanılıyormuyum ? yoksa sıra sıra yer mi değiştiniz ? Değişmeyen tek birileri var oda '' kukLacılarınız ''

Radiers of Anatolia'nın bu başarısını en içtenlikle kutluyorum , ve kuklacıda aktif olan tek loncanın vermiş olduğu grurla yeni başarılara imza atacağınızdan eminim.

ISTANBULFATİHİ
ISTANBULFATİHİ > FATIH

Resim

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ

“Genel Sohbet” sayfasına dön