yeni pazat alanı destek.
- Goldberg
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: yeni pazat alanı destek.
şöyle bir pazar olabilirmi mesela ben karakterimin zırhçısını 49 yaptım 49. seviyeye kadar zırh eşyalarını satabilsem veya madenciyi 49 yaptım 49. seviyeye kadar madenci meteryallerini pazar kurup satabilsem olabilir mi acaba 
GoLDBeRG
- benzombi01
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
ya akadalar iyice incelerseni zaten bu konu nerdeyse betadan beri var ama forum daha 4 yıl 9 aylık olduğu için bu konu forumda yoktu daha yeni yeni açıldı şimdi bu oyuna bence pazar gelmez neden mi çünkü her oyunda illa bir merkez olur ve herkez orda olur bakın bizde 8 tane merkez hatta 9 merkezimiz var bide karaköy gelsin 13 ee o zmn nerde satacaksın 13 yerde ayrı ayrı yerler mi olacak olmaz zaten her server de 5 bin kişi var oo oo her yerde 400 kişi çok az ben 1 kere knight oynadım onda bile 1 pazar yerinde 1500 kişi vardı yani ikv de pazar olursa oyun sayısı artmaz azalır. bide bana seslenen arkadaşım sen eyer oyun başladıktan 6 ay sonra oyuna başladıysan herkez emin önündeydi herkez 30 lelveldi herkez kapalı çarşı önündeydi ve içinde orada tam bir pazar vardı ondan dedim.
Kapalı Çarşı'nın tam olarak nedemek olduğunu ve orada neler yapıldığını biliyorsan dediğimi anlamışsındır.Fakat anlamadıysan zaten anlamanı bekliyemem.Osmanlı teşkilatına bak.Hatta şu en çok konuştuğunuz"lonca teşkilatı"nın bile nerden geldiğini bilmiyorsanız neden bu lonca teşkilatını istiyorsunuz ben bunu yazmıştım önceden hatta şuan bulabilirsem sana aynı yazıyı yollıyacağım.
İonxlider [49]_-*-_Bluejder [49]Ejder Asa

Xspy[49]___-*-___Jokr[49]
Her çakaldan DOST,her dosttan ÇAKALolmaz!

İki konudada aynı şeyler yazıyor.İkiside aynı metinler ve farklı konular buyrun bakın.
viewtopic.php?f=46&t=52903
viewtopic.php?f=46&t=43573
viewtopic.php?f=46&t=52903
viewtopic.php?f=46&t=43573
İonxlider [49]_-*-_Bluejder [49]Ejder Asa