GBMX KESİMİ DEMİR FARKI İLEEEE

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
VatanXLydeR
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia

Re: GBMX KESİMİ DEMİR FARKI İLEEEE

Mesaj gönderen VatanXLydeR »

Tebrikler :)
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Mesaj gönderen JouRney »

Tebrikler arkadaşlar, başarılarınızın devamını dilerim..
2009-2013
Kullanıcı avatarı
AsaLeT
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen AsaLeT »

SHeCToRGooD yazdı:GüzeL Bir Anı Olarak KalıcakTır , LonCa olmasakta GRuB ReHBeRCiLeR Farkıyla Diyorum..

Esasına bakarsak konunun açılış sebebi IIESaTII adlı Karakterin GBMX kestıgımıze Inanmaması , Forumda

resımlerı yayınladıgımız ılk anda Karakterını sılecegını Iddıa edmesıyle Baslamıstır. IIESaTII adlı arkadaşa

erkeklıgınden Ödun verdıgı Icın tebrıklerımızı sunuyoruz . Oyunun amacı Eglenmek zevk almak , Haa bırde söz

verıp sozunu tutmayan o Sahsın Kulaklarını buradan cınlatıyoruz. ERKEKSE siler çarını Değilse Bu Yazı Burada

Tarihe karısır gider Hıc mühim degıl . Amaç tartısma konusu acmak degıl , yaptıgı ıddıanın ustune yapılan

bır gerı bıldırımdı. Neyse Sılme oyundakı Karakterını , Nasıl Olsa Sildin Herkesin Gözündeki Kendı KaraKterını ...
Dün akşam 22.12 çarımı sildim aradan 1 saat sonra çarımı geri almayı düşündüm,sözümü tuttum. fazla konuşmayın dengesizce işinize bakın,

herkez beni tanır,kim silmiş beni karakterimi ;) hangi çarlar içerdeydin sen çarını söyle ? senle bu zamana kadar hiç tartışmadım.tartışmamda,çünkü ukala olduğun belli,Kısacası SHECTİRGİT
Esat

Kullanıcı avatarı
kerim73
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen kerim73 »

AsaLeT yazdı:
SHeCToRGooD yazdı:GüzeL Bir Anı Olarak KalıcakTır , LonCa olmasakta GRuB ReHBeRCiLeR Farkıyla Diyorum..

Esasına bakarsak konunun açılış sebebi IIESaTII adlı Karakterin GBMX kestıgımıze Inanmaması , Forumda

resımlerı yayınladıgımız ılk anda Karakterını sılecegını Iddıa edmesıyle Baslamıstır. IIESaTII adlı arkadaşa

erkeklıgınden Ödun verdıgı Icın tebrıklerımızı sunuyoruz . Oyunun amacı Eglenmek zevk almak , Haa bırde söz

verıp sozunu tutmayan o Sahsın Kulaklarını buradan cınlatıyoruz. ERKEKSE siler çarını Değilse Bu Yazı Burada

Tarihe karısır gider Hıc mühim degıl . Amaç tartısma konusu acmak degıl , yaptıgı ıddıanın ustune yapılan

bır gerı bıldırımdı. Neyse Sılme oyundakı Karakterını , Nasıl Olsa Sildin Herkesin Gözündeki Kendı KaraKterını ...
Dün akşam 22.12 çarımı sildim aradan 1 saat sonra çarımı geri almayı düşündüm,sözümü tuttum. fazla konuşmayın dengesizce işinize bakın,

herkez beni tanır,kim silmiş beni karakterimi ;) hangi çarlar içerdeydin sen çarını söyle ? senle bu zamana kadar hiç tartışmadım.tartışmamda,çünkü ukala olduğun belli,Kısacası SHECTİRGİT
[/color][/b]

:arrow: Esat carını sildiğini sölüyorsun fakat oyunda daha yeni pm attı ne iş :?:
KeRiMBeY [Büyücü] [Y2,M1]
KeRiMBeYII [Şifacı] [G3,Ş3]
Kullanıcı avatarı
heyyo
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Anka
Lonca: Tılsım_DEVA_Anka

Mesaj gönderen heyyo »

Bizim kimseye göstermelik yapdıgmız bişey yok adam gibi girdik kesdik çıkdık İLK kesdik buda ayrı güzel , bizden sonra kesenlerede tebrikler lonca yada grup İLK'iz gerisi hikaye... ;)
TUGİ
MAJEZİK
Kullanıcı avatarı
SHeCToRGooD
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen SHeCToRGooD »

Esat Sana Bısı demıyorum Erkeklıgın bukadarmıs ne dıyelım :D

Ayrıca Adımla Prim Yapma Patentli ;)
SoLBeK
Kullanıcı avatarı
Chatlaqs
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen Chatlaqs »

JouRney yazdı:Tebrikler arkadaşlar, başarılarınızın devamını dilerim..
Resim

20 Aralık 2010'dan beri RoA
24 Mart 2007'den beri İKV
Kullanıcı avatarı
GORSOMAN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen GORSOMAN »

Resim

GORSOMAN//KıVo//Gorso//Gorsoo//KiVo --- **Raiders of Anatolia**

www.istanbuloyun.com
Kullanıcı avatarı
heyyo
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Anka
Lonca: Tılsım_DEVA_Anka

Mesaj gönderen heyyo »

GORSOMAN yazdı:
Teşekkürler
TUGİ
MAJEZİK
Kullanıcı avatarı
Kendiadaletim
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Kendiadaletim »

AsaLeT yazdı:

Evet seni taniyan tanıyor sen bir yalancı sözunde durmayan bir çocuksun daha önce; Oyunu bıraktın ve forumde o kadar yemin ettın girmiyecem dedın 2 gün sonra döndün,ikincisi sen zamanı gelince bölgeden abine kuzenlerine küfür eden bir karaktere sahipsin devam edeyimmi ?

Evet evet edeyim bence
Zamanında biz arzlara hep hakaret ediyordun hatta lodos klanında Arzlarda adam yok Lodos klanı 10 numara bir klan beyan eden adamsın...daha önce kuçuk duşurduğun roa ve hükumran loncası aradan 2 ay ya geçti ya geçmedi hepsine birer birer başvuruda bulundun..Cevap verme rezil olursun

“Genel Sohbet” sayfasına dön