GBMX KESİMİ DEMİR FARKI İLEEEE
- VatanXLydeR
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Re: GBMX KESİMİ DEMİR FARKI İLEEEE
Tebrikler
Tebrikler arkadaşlar, başarılarınızın devamını dilerim..
2009-2013
Dün akşam 22.12 çarımı sildim aradan 1 saat sonra çarımı geri almayı düşündüm,sözümü tuttum. fazla konuşmayın dengesizce işinize bakın,SHeCToRGooD yazdı:GüzeL Bir Anı Olarak KalıcakTır , LonCa olmasakta GRuB ReHBeRCiLeR Farkıyla Diyorum..
Esasına bakarsak konunun açılış sebebi IIESaTII adlı Karakterin GBMX kestıgımıze Inanmaması , Forumda
resımlerı yayınladıgımız ılk anda Karakterını sılecegını Iddıa edmesıyle Baslamıstır. IIESaTII adlı arkadaşa
erkeklıgınden Ödun verdıgı Icın tebrıklerımızı sunuyoruz . Oyunun amacı Eglenmek zevk almak , Haa bırde söz
verıp sozunu tutmayan o Sahsın Kulaklarını buradan cınlatıyoruz. ERKEKSE siler çarını Değilse Bu Yazı Burada
Tarihe karısır gider Hıc mühim degıl . Amaç tartısma konusu acmak degıl , yaptıgı ıddıanın ustune yapılan
bır gerı bıldırımdı. Neyse Sılme oyundakı Karakterını , Nasıl Olsa Sildin Herkesin Gözündeki Kendı KaraKterını ...
herkez beni tanır,kim silmiş beni karakterimi
Esat
- kerim73
- FareAdam Düşmanı
[/color][/b]AsaLeT yazdı:Dün akşam 22.12 çarımı sildim aradan 1 saat sonra çarımı geri almayı düşündüm,sözümü tuttum. fazla konuşmayın dengesizce işinize bakın,SHeCToRGooD yazdı:GüzeL Bir Anı Olarak KalıcakTır , LonCa olmasakta GRuB ReHBeRCiLeR Farkıyla Diyorum..
Esasına bakarsak konunun açılış sebebi IIESaTII adlı Karakterin GBMX kestıgımıze Inanmaması , Forumda
resımlerı yayınladıgımız ılk anda Karakterını sılecegını Iddıa edmesıyle Baslamıstır. IIESaTII adlı arkadaşa
erkeklıgınden Ödun verdıgı Icın tebrıklerımızı sunuyoruz . Oyunun amacı Eglenmek zevk almak , Haa bırde söz
verıp sozunu tutmayan o Sahsın Kulaklarını buradan cınlatıyoruz. ERKEKSE siler çarını Değilse Bu Yazı Burada
Tarihe karısır gider Hıc mühim degıl . Amaç tartısma konusu acmak degıl , yaptıgı ıddıanın ustune yapılan
bır gerı bıldırımdı. Neyse Sılme oyundakı Karakterını , Nasıl Olsa Sildin Herkesin Gözündeki Kendı KaraKterını ...
herkez beni tanır,kim silmiş beni karakterimihangi çarlar içerdeydin sen çarını söyle ? senle bu zamana kadar hiç tartışmadım.tartışmamda,çünkü ukala olduğun belli,Kısacası SHECTİRGİT
:arrow: Esat carını sildiğini sölüyorsun fakat oyunda daha yeni pm attı ne iş :?:
KeRiMBeY [Büyücü] [Y2,M1]
KeRiMBeYII [Şifacı] [G3,Ş3]
KeRiMBeYII [Şifacı] [G3,Ş3]
- heyyo
- Cin Avcısı
- Sunucu: Anka
- Lonca: Tılsım_DEVA_Anka
Bizim kimseye göstermelik yapdıgmız bişey yok adam gibi girdik kesdik çıkdık İLK kesdik buda ayrı güzel , bizden sonra kesenlerede tebrikler lonca yada grup İLK'iz gerisi hikaye... 
TUGİ
MAJEZİK
- SHeCToRGooD
- İri Fare Avcısı
Esat Sana Bısı demıyorum Erkeklıgın bukadarmıs ne dıyelım 
Ayrıca Adımla Prim Yapma Patentli
Ayrıca Adımla Prim Yapma Patentli
SoLBeK
- Chatlaqs
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Raiders Of Anatolia
JouRney yazdı:Tebrikler arkadaşlar, başarılarınızın devamını dilerim..
- GORSOMAN
- FareAdam Düşmanı
JouRney yazdı:Tebrikler arkadaşlar, başarılarınızın devamını dilerim..

GORSOMAN//KıVo//Gorso//Gorsoo//KiVo --- **Raiders of Anatolia**
www.istanbuloyun.com
- heyyo
- Cin Avcısı
- Sunucu: Anka
- Lonca: Tılsım_DEVA_Anka
TeşekkürlerGORSOMAN yazdı:JouRney yazdı:Tebrikler arkadaşlar, başarılarınızın devamını dilerim..
TUGİ
MAJEZİK
- Kendiadaletim
- Salgın Koruyucusu
Evet seni taniyan tanıyor sen bir yalancı sözunde durmayan bir çocuksun daha önce; Oyunu bıraktın ve forumde o kadar yemin ettın girmiyecem dedın 2 gün sonra döndün,ikincisi sen zamanı gelince bölgeden abine kuzenlerine küfür eden bir karaktere sahipsin devam edeyimmi ?AsaLeT yazdı:Dün akşam 22.12 çarımı sildim aradan 1 saat sonra çarımı geri almayı düşündüm,sözümü tuttum. fazla konuşmayın dengesizce işinize bakın,SHeCToRGooD yazdı:GüzeL Bir Anı Olarak KalıcakTır , LonCa olmasakta GRuB ReHBeRCiLeR Farkıyla Diyorum..
herkez beni tanır,kim silmiş beni karakterimihangi çarlar içerdeydin sen çarını söyle ? senle bu zamana kadar hiç tartışmadım.tartışmamda,çünkü ukala olduğun belli,Kısacası SHECTİRGİT
Evet evet edeyim bence
Zamanında biz arzlara hep hakaret ediyordun hatta lodos klanında Arzlarda adam yok Lodos klanı 10 numara bir klan beyan eden adamsın...daha önce kuçuk duşurduğun roa ve hükumran loncası aradan 2 ay ya geçti ya geçmedi hepsine birer birer başvuruda bulundun..Cevap verme rezil olursun