Rowların işte bu kadar...

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
ufukk
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Re: Rowların işte bu kadar...

Mesaj gönderen ufukk »

Efelerxreis yazdı:Rowxkomando bn şuana kadar hiç yenilmedim hiç bir sunucuda bunu unutma sen bana 1500 vuruosun ws de kazanacak olan adam tek gelir yemediği için 5 kişiyle geldin seni yine arz sancağa gömerdim ama göm göm nereye kadar birazda ikv halkı öğrensin yazşmalarda kmse inanmıo bari foruma koyayım kimin ne olduğu öğrenilsin açağım Efelerin geçmişinede iyi bak o Efeler sancak bnm yanımda olmak can atıyolar.Ama herkes yerini bilecek herkes bnm namımımla ait olduğu sunucuda kalacak.Biz burda 1 aylık loncayız siz 1 yıldan fazla belki ama sizi rahatlıkla kaleye gömüp muhafızlarla birlikte kesebiliorz bunuda inkar et yine foto koyarım yine rezil ederim unutma...

Efelerxreis

şu ben hiç yenilmedim cümlesi çok ama çok aşırı saçma olmuş böyle bir terimi vs de ancak game master (gm) dev momt diyebilir ki onlar bile demiyor herkesin bildiği halde
Kullanıcı avatarı
ORHANBEY
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Klan: Lodos
Lonca: Ata

Mesaj gönderen ORHANBEY »

Efelerx Loncası mı ?? Hemen söyleyim .

Klavyede kabadayı dışarda deparı kullanan lonca....
Meteor savaşında biz ölümüne saldırırken (Bizim için karizma ve kp nin o anda önemi yok) onlar canları daha 30 oldugunda deparlayıp kaçan reis diye tabir ettikleri fos adam ....

Oyundaki bayan karakterlere hakaret etmkten çekinmeyen bölgeden sürekli plussuz oyuncular hakkında lafar edip alay eden bu loncadan ne beklenirki...
Kullanıcı avatarı
kupluce
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Re: Rowlar işte bu kadar...

Mesaj gönderen kupluce »

Efeler loncasi acik soyliyeyim Lodos olmaniz beni rahatsiz ediyor arz olunda benle de ugrasi :D

Artistlik yapmak size bisey kazandirmaz bunu basindanda soyledim 1 2.si ucmadan konus konusmlarina dikkat et bu oyun da kral deilsin ;)

Eger saygin biri olmak istiyorsan da once saygili olmayi ogrenmen lazim herkese artislik yapma Sancak sunucusunu karsima aldim gibi laflar kullanma sana tavsiye ;)
AteşSalih -- TERBİYECİ

Resim
Kullanıcı avatarı
ORHANBEY
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Re: Rowlar işte bu kadar...

efelerxreisin oyundaki blgeden ve lodos sohbet kanalından yzdıdıgı " İstersem Sancağı da sancakdaki loncalarıda bitiririm beni sinirlendirmeyin "
"Buraya tılsımı yığarım " - "Tılsımı biz bitirdik ne x loncası ne y loncası kaldı " " Sancak sunucusunun tamamı düşmanımdır sadece Lonca dostumdur.Sancağın hepsi eziktir "

Evet bu lafları söyleyen Efelerxreis karakteri isterse fotoğraflarını da yayınlaım çok komedi adam ;)
Kullanıcı avatarı
kupluce
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen kupluce »

Yalan yok valla komikler :D
Tilsimi yig buraya arz yap gel beni de bitir lafim bu kadar sana arkadas ;)
AteşSalih -- TERBİYECİ

Resim
Kullanıcı avatarı
FERRO
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen FERRO »

1 gecede 8 milyar kasan adam :D
benimle neden vs'ye yemiyo?
adamlıktan bahsedebilmek için önce kendin adam olmalısın.
bir de foruma konu açmışsın şaşırdım bu kadar yüzsüz olduğuna..
ROWxKRALİÇE-Rowxferro-RowxMaHFeR-ROWxKRAL
Resim
Kullanıcı avatarı
bbswinq
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen bbswinq »

Efeler..
benim sizinle olan bir kavgam wardı .. Bir kaç gün önce savaştan savasmıyorum dediqim halde daldın , ve kestin sanada dedim gördügüm Efeleri her zaman kesıcem diye .. Sende s**qnde deiL saten .. Ws'ye davet eetım senı efelerxreis 2 byböceq 3 bunu unutma foto'da aldım bunu koyucam . Dün gecede sizin adamınızı kestim bu dogru oda size öttü , tabi plusu olan g*tu kaLkıyor (hepniz için demiyorum) Bu bölgeden assalık herıf ws etmediqi halde bölgeden byböceq kesilmiştir dedi . Birsey cıkarmadım gel ws dedim tekrar tamam dedi ordan adam getirmiş ws attık berabere kaldık ikimizde öldük . Geldiniz arz sancagına tekrar ws attık tabi önceden senı kaç kere yendim beyzade denilen ahlaksızdan item aldın yanında çünkü (Saol) demiştin.Ws attık orda benı kestin o dogru . Sonra beyzade bana ws teklifi etti geldi attık ws yendım . Fotosuda war elimde ben reise tekrar ws teklifi ediyorum . Yanındaki çapulcuları diyorlarkı Reis yenen adamı bidaha ws atmaz . Bende buna gülerek cewap werdim. Tekrar geldi ws 'ye zorlasaydım gelmezdi . Çünkü korktu geldi attık yerde pert oldu benım 25 canım kalmıstı ordaki Beyzade-Adalet denilen köpeqleri kesti beni. rEİS Bide bölgeden diyorki Byböceq 2 Efelerxreis 3 Plusum olmadıgından cewapda yazamıyoRm .. Ama bundan sonra ant içtim sizi görüdüm yerde kesmessem bana adam demesinler ..

Rowxlar Herzaman Arkanızdayım..

ByBöCeq
Kullanıcı avatarı
bbswinq
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen bbswinq »

Arkadaşlar birde bu #@!? ahlak yoksunu herıf kestıgım için Onu bölgeden durup dururken iftira atıyoR Byböceq Dolandırıcıdır . Diye .

Allah askına benım su sunucuda dolandırıcılıgımı hırsızlıgımı qören kşi pm atsın oyuunu bırakıcam .Bu zamana akdar toplam 7 carım calındı pes etmedım dewam ettım buralara kadar geldim . Kendı anlımın akıyla kazanan bir insaım hiç birinin malına göz dikmedim ..
Kullanıcı avatarı
ORHANBEY
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

ByBöCeq ;

Emin ol bu efelerx i de eğitiriz sancağın kaç bucak olduğunu görecekler.. Burası Tılsım değil Sancak Bunu kafana sok efelerxreis !
Kullanıcı avatarı
bbswinq
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen bbswinq »

Eğitiriz orhan usta herşeyin bir zamanı war elbet ..
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön