Banada Lazım Bunlardan Lakin Sancak Sunucusunda Rehber İhtiyacı Olan Çok İnsan Var...
Bırakın Bankada ''Arzuhalci Nerede, Azul Kim yaa ? '' gibi Nidalar Atanları,
49. Seviyede Üstü Tamamen Şaheser Olan Adam ''Teşkilat Hattı Nedir Bilmiyor, Görevleri Yapamıyor İçeriğini Bilmediğinden...''
İşte Böyle Bir Ortamda Her Sunucuda Birkaç Kişiye Şart...
REHBER
Re: REHBER
ahaha gördüm inanamıyorum
- eseslisemi
- İstihbarat Üyesi

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Gusel Bı Uygulama Gerçekten
Effairgençlik ede Hayırlı olsn
Effairgençlik ede Hayırlı olsn
Börteçinexthoth
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
Ayıptır Sorması Bu Görevlendirme Kime Göre Neye Göre Yapılıyor.
Demin Sunucuda Oyundaki Her Haltı Bana Soran Benden Öğrenen Adamın Üstüne Bu Kıyafeti Gördüm Bu Kadar mı Düştük ? :lol:
Demin Sunucuda Oyundaki Her Haltı Bana Soran Benden Öğrenen Adamın Üstüne Bu Kıyafeti Gördüm Bu Kadar mı Düştük ? :lol:
SirOnur yazdı:Merhabalar,
İKV Destek Takımı yeni bir takım oluşumuyla artık destek verecektir. İKV Yardım Takımı!
Bu ekipteki karakterlerin herhangi bir özel yetkisi bulunmayacaktır. Sadece hediye olarak verilen Rehber Ceketleri olacaktır. Oyunculardan oyun içi bilgi konusunda yardıma ihtiyacı olanlar Rehber arkadaşlara sorularını yöneltebilirler
- SpyderFreak
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Tılsım
Vallahi güzel bir iş,saat 14:00'dan beri Tılsım'da Rehber tagımla geziyorum.Yeni başlayan oyuncuların da,profesyonel oyuncuların da ilgisi var.Özellike cekete
Şimdiden hayırlı olsun.
Spyderfreak ismi başka biri tarafından açılmıştır, adıma bir şey istenirse vermeyin. Mesuliyet kabul etmiyorum, oluşabilecek sorunlardan sorumlu değilim.
ceketi veriyomu ?
- YasinKocamanca
- Yasemin'in Gözcüsü

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Life And Death
Selam,
Arkadaşlar sadece bu ceketlerden olan arkadaşlarımız REHBER dir ayrıca Arkadaş listeinize eklediğiniz de yada konuştuğunuz da İsminin başında REHBER Tagı bulunmaktadır bunun dışında REHBER lerin hiç bir yetkisi yoktur Rehber gibi karakter ismi açıp da menfaat sağlamak isteyenleri şikayet et butonu ileşikayet edin ki cezasız kalmsın ..
REHBER :Effairgenclik .
Arkadaşlar sadece bu ceketlerden olan arkadaşlarımız REHBER dir ayrıca Arkadaş listeinize eklediğiniz de yada konuştuğunuz da İsminin başında REHBER Tagı bulunmaktadır bunun dışında REHBER lerin hiç bir yetkisi yoktur Rehber gibi karakter ismi açıp da menfaat sağlamak isteyenleri şikayet et butonu ileşikayet edin ki cezasız kalmsın ..
REHBER :Effairgenclik .
Duyuru yakında gelecek arkadaşlar,
Rehber ekibinin temel görevi oyunumuza yeni başlamış oyuncularımızın İstanbul'a uyum sağlamasını hızlandıracak, onlara oyunumuzu sabırla anlatacak ve ilk görevlerde kılavuzluk yapacak bir ekiptir.
Hani bazı oyuncular vardır, seviyesi düşük bir oyuncunun yardım feryadına işini bırakıp yanıt veren, onun Tüf Tüfçü Cin görevini yapan, ona oyun hakkında tüyolar veren yardım sever oyuncular. İşte biz de bu takımı tasarlarken bu oyunculardan feyz aldık.
Tabi ki Rehber ekibini de daha önceden olduğu gibi oyuncularımıza açacağız.
Rehber ekibinin diğer ekiplerden en büyük farkı hiç bir şart kıstas zorunluluk içermemesidir. Rehber ekibine katılacak oyuncu yönetici tagı alMAyacak susturma banleme işlemlerine girMEyecek yada diğer destek faaliyetlerine katılmak zorunda olMAyacak. Dilediği zaman internet sayfamızdan bir butona basarak adının başına {REHBER} tagını ekleyecek çantasından kendisi için hazırlanmış özel gömleğini üzerine giyerek (tıpkı Clark Kent'in Süpermen kostümünü giymesi gibi
) yardıma muhtaç geleceğin fedailerine yardım edecektir. Dilediğinde bu özellikleri kapatarak sivil görünümüne geçebilir.
Tabi ki Rehber ekibi İKV Destek Ekibine katılım içinde bir basamak olarak kabul edilebilir.
İyi forumlar.
Rehber ekibinin temel görevi oyunumuza yeni başlamış oyuncularımızın İstanbul'a uyum sağlamasını hızlandıracak, onlara oyunumuzu sabırla anlatacak ve ilk görevlerde kılavuzluk yapacak bir ekiptir.
Hani bazı oyuncular vardır, seviyesi düşük bir oyuncunun yardım feryadına işini bırakıp yanıt veren, onun Tüf Tüfçü Cin görevini yapan, ona oyun hakkında tüyolar veren yardım sever oyuncular. İşte biz de bu takımı tasarlarken bu oyunculardan feyz aldık.
Rehber ekibinin diğer ekiplerden en büyük farkı hiç bir şart kıstas zorunluluk içermemesidir. Rehber ekibine katılacak oyuncu yönetici tagı alMAyacak susturma banleme işlemlerine girMEyecek yada diğer destek faaliyetlerine katılmak zorunda olMAyacak. Dilediği zaman internet sayfamızdan bir butona basarak adının başına {REHBER} tagını ekleyecek çantasından kendisi için hazırlanmış özel gömleğini üzerine giyerek (tıpkı Clark Kent'in Süpermen kostümünü giymesi gibi
Tabi ki Rehber ekibi İKV Destek Ekibine katılım içinde bir basamak olarak kabul edilebilir.
İyi forumlar.
İKV'den Haberdar Olun!
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
Peki Arif abi nasıl başvuru yapıyoruz acaba ?Lathander yazdı:Duyuru yakında gelecek arkadaşlar,
Rehber ekibinin diğer ekiplerden en büyük farkı hiç bir şart kıstas zorunluluk içermemesidir. Rehber ekibine katılacak oyuncu yönetici tagı alMAyacak susturma banleme işlemlerine girMEyecek yada diğer destek faaliyetlerine katılmak zorunda olMAyacak. Dilediği zaman internet sayfamızdan bir butona basarak adının başına {REHBER} tagını ekleyecek çantasından kendisi için hazırlanmış özel gömleğini üzerine giyerek (tıpkı Clark Kent'in Süpermen kostümünü giymesi gibi) yardıma muhtaç geleceğin fedailerine yardım edecektir. Dilediğinde bu özellikleri kapatarak sivil görünümüne geçebilir.
İyi forumlar.