Neden Aydın'ın hiçbir ilçesinde yok bu kutulardan ?
Ben Aydın'ın / Kuşadası ilçesinde oturuyorum . Kutu almak için 100 km yol mu gidicem ? Hadi oraya kadar gittim diyelim %90 kutulardan haberleri olmıyacak . Kuşadası'na 3 aylık plus paket geldi (sözde) . D&R'a gittim ve sordum İstanbul Kıyamet Vakti plus paket var mı diye . Görevli cevap olarak ismi tekrarlayamadı bile . O kutudan yok kardeşim o ne ki ? dedi verdiği cevap bu . Bu olaydan sonra buraya mesaj attık öyle düzeltildi ve kutu gönderildi . Gene burdan bir sürü dil mi dökücez kutular için bir kerede ilçeleride düşünün .
TTNET Satış Noktaları adresleri güncellendi!
- ematemax
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: İstiklal
Re: TTNET Satış Noktaları adresleri güncellendi!
Kimine Göre KraLım Kimine Göre YaLanım Herkes İşine Baksın , Adamına Göre Adamım.
EmaTema
Ematemaxx
XxEmaTemaxX
xEmaTemax
EmaTema
Ematemaxx
XxEmaTemaxX
xEmaTemax
- evrybodycry
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Büyüksün be yönetim . Walla burda bile satılcakmış
bir zamanlar hayalimdi burda satılması . (Giresun-şebinkarahisar)
:lol: :lol:
:lol: :lol:
GÖKxIIxCeDRiCxII===49 lwl
AFTERLİFE

AFTERLİFE

Herkeze iyi akşamlar bugün akşam TTnet satış noktasına gittik 4 arkadaş 4 adet kutu almak için olayı birinci ağızdan yazayım.
Biz: Hayırlı akşamlar biz TTnet sponsorluğunda Sobee yapımı olan İkv Çemberlitaş paketinden 4 adet almak istiyoruz. Ödemeyi kredi kartından yapabilirmiyiz yoksa nakitmi olucak?
TTnet görevli: Kredi kartıyla satış yapamayız. Hatta biz bu kutuları satamayız.
Biz:Neden kredi kartıyla olmuyorsa nakitte alabiliriz.
TTnet görevli: Patronu bir arayalım ona sormam gerekli 2 gün oldu bu kutular geleli bilgiye sahip değilim.
Biz: Peki bekliyoruz.
TTnet görevli: Patronla görüşme yapılır. Patron kredi kartı ve nakit olarak satamayız bu kutular TTnet mobile geçenlere hediyedir. Satılması yasak.
Biz:Nasıl yani ama oyunun resmi web sitesi www.istanbuloyun.com dan buranın adresini aldık ve kutuların size ulaştığını burdan temin edebileceğimizi söylediler.
TTnet görevli: Ben bilmiyorum 2 gündür kutular yerde duruyor herhangi bir talep olmadı.
Biz: Peki hanfendi biz bunu sizden alamazsak nerden alacağız bunun sadece sizde olduğu belirtildi.
TTnet görevli: Ben bilmiyorum
Biz: Bildiğiniz yerden sormak isterdik ama inanınki sizin neden burda olduğunuzuda biz bilmiyoruz. İşiniz rast gelsin..
Ne eksik ne fazla aynen böyledir. BİZ İSTANBULDA DEĞİLİZ DİYE NEDEN HERZAMAN AMA HERZAMAN BU KUTULARA 1 AY SONRA ULAŞIYORUZ??? Nihat bey yada Arif konuyla sizilgilenir misiniz?
Biz: Hayırlı akşamlar biz TTnet sponsorluğunda Sobee yapımı olan İkv Çemberlitaş paketinden 4 adet almak istiyoruz. Ödemeyi kredi kartından yapabilirmiyiz yoksa nakitmi olucak?
TTnet görevli: Patronu bir arayalım ona sormam gerekli 2 gün oldu bu kutular geleli bilgiye sahip değilim.
TTnet görevli: Patronla görüşme yapılır. Patron kredi kartı ve nakit olarak satamayız bu kutular TTnet mobile geçenlere hediyedir. Satılması yasak.
Biz:Nasıl yani ama oyunun resmi web sitesi www.istanbuloyun.com dan buranın adresini aldık ve kutuların size ulaştığını burdan temin edebileceğimizi söylediler.
TTnet görevli: Ben bilmiyorum 2 gündür kutular yerde duruyor herhangi bir talep olmadı.
Biz: Peki hanfendi biz bunu sizden alamazsak nerden alacağız bunun sadece sizde olduğu belirtildi.
Biz: Bildiğiniz yerden sormak isterdik ama inanınki sizin neden burda olduğunuzuda biz bilmiyoruz. İşiniz rast gelsin..
Ne eksik ne fazla aynen böyledir. BİZ İSTANBULDA DEĞİLİZ DİYE NEDEN HERZAMAN AMA HERZAMAN BU KUTULARA 1 AY SONRA ULAŞIYORUZ??? Nihat bey yada Arif konuyla sizilgilenir misiniz?
Ama yorgun, ama bitik, ama anlamsız, ama eğrelti...
Öykümü Düşledim…
Sonsuz Öyküm…
“Seninle başladım, bitsin seninle… “
Öykümü Düşledim…
Sonsuz Öyküm…
BAĞCILAR - ÇINAR MAH. OSMANGAZİ CAD. NO:6 2124360606 - 2124620404
Yukarıdaki adreste hâlâ Çemberlitaş kutusu hakkında bilgisi olan bir çalışan göremedim. İlgilenirseniz sevinirim.
Yukarıdaki adreste hâlâ Çemberlitaş kutusu hakkında bilgisi olan bir çalışan göremedim. İlgilenirseniz sevinirim.
Ben bilmiyorum diye bir cümle öğretmişler çalışanlara başka cümle yok
Öykümü Düşledim…
Sonsuz Öyküm…
Öykümü Düşledim…
Sonsuz Öyküm…
Buna kardeşim İST. Anadolu diyosunuz Avrupa ile en fazla 500 metre uzaklıkta ilçeler geçen kadıköye gittimadam öyle oyunmu var dedi.
bilinmez yazdı:Buna kardeşim İST. Anadolu diyosunuz Avrupa ile en fazla 500 metre uzaklıkta ilçeler geçen kadıköye gittimadam öyle oyunmu var dedi.
Samimi söylüyorumki ya oyunu yapanda ya dağıtanda ya satanda yada bizde sorun var ama bu 4 lüden birinde kesin sorun var :!:
Öykümü Düşledim…
Sonsuz Öyküm…
Öykümü Düşledim…
Sonsuz Öyküm…
- GORSOMAN
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Van'da 2 tane ilçede var , ve merkeze uzaklar , keşke önce merkezdeki bi yerden başlansaydı satışa :idea:

GORSOMAN//KıVo//Gorso//Gorsoo//KiVo --- **Raiders of Anatolia**
www.istanbuloyun.com
- kalearkasi
- FareAdam Düşmanı
valla şu oyunu 4 yıldır oynarım ilde bulamadığım kutuyu ilçede bulmak kadar beni sevindiren sırıtmamı sağlayan bişey olmadı
süper bi duygu ya 
tekin
Gizlenmiş İçerikGöster
Türküz Doğruyuz Trabzonluyuz !!!
Hangi satış noktası acaba?CASHino yazdı:Herkeze iyi akşamlar bugün akşam TTnet satış noktasına gittik 4 arkadaş 4 adet kutu almak için olayı birinci ağızdan yazayım.
Biz:Nasıl yani ama oyunun resmi web sitesi http://www.istanbuloyun.com dan buranın adresini aldık ve kutuların size ulaştığını burdan temin edebileceğimizi söylediler.
İKV'den Haberdar Olun!
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]