Beyaz köşk sunucusunda elimde bulunan şaheser "Latif".Ancak yorumların aksine "Ecel getiren" ile arasında bir fark yok iki silahında kendine göre + ları var hangisi sizin savaşçı sitiline yakınsa onu tercih edin.
GM nin kullandığı silah
-
- Kadim 999
Re: GM CaptainATX
Merhaba,
Beyaz köşk sunucusunda elimde bulunan şaheser "Latif".Ancak yorumların aksine "Ecel getiren" ile arasında bir fark yok iki silahında kendine göre + ları var hangisi sizin savaşçı sitiline yakınsa onu tercih edin.
İstanbul Kıyamet Vakti Facebook'ta[fblike]http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/fblike]
@CaptainATX twiterwww.facebook.com/CaptainATX
https://www.instagram.com/captainatx/
Sana 2 şey söyliycem 1.si şu alıntıyı kullanmayı öğrenmeden kullanmaya çalışma komik oluyorkackin yazdı:kackinq senin imzandaki biz gerçek dostuz yazını görünce rahatsız oluyorum sürekli karşımada çıkıyorsun değiştirebilirmisin şu imzayı
NEden rahatsız oluyorsun hem sanane ki benim imzamdan sizi ilgillendirmez.Lütfen çekememezlik yapmayın.
2.si ben onu dost olarak söyledim sen saçma sapan cevap vermişsin sanki kan düşmanıymışız gibi
Beyaz Köşk'ün Denizk' si

- kackin
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Kardesim sanane yaw ben kopyalamak istiyorum keyfimin kahyasımısn sanane yaw sen kımsınkiGraretoco yazdı:Sana 2 şey söyliycem 1.si şu alıntıyı kullanmayı öğrenmeden kullanmaya çalışma komik oluyorkackin yazdı:kackinq senin imzandaki biz gerçek dostuz yazını görünce rahatsız oluyorum sürekli karşımada çıkıyorsun değiştirebilirmisin şu imzayı
NEden rahatsız oluyorsun hem sanane ki benim imzamdan sizi ilgillendirmez.Lütfen çekememezlik yapmayın.
2.si ben onu dost olarak söyledim sen saçma sapan cevap vermişsin sanki kan düşmanıymışız gibi
Nick söyle görüselim
Son..
- kanunxsharkk
- İskele Babası
- impedimenta
- FareAdam Düşmanı
Re: GM nin kullandığı silah
resul senin konununu da seni de kirletirim 
- kackin
- Demirci Çırağı
Re: GM nin kullandığı silah
seni oyunda gömcem burak bekleimpedimenta yazdı:resul senin konununu da seni de kirletirim
Son..