Taratmaya Başladım...ed67ed yazdı:Tüm bölgeler haritasının tam net görünümünü koyabilir misin? Bazı yerler tam anlaşılmıyor da. Parça parçada koysan olur.Tek parça olması önemli değil yani. Şimdiden teşekkürler.
Çemberlitaş Kutu ve İçindekiler ! [Ankara]
Re: Çemberlitaş Kutu ve İçindekiler ! [Ankara]
- ed67ed
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Marvel
- Discord: end95
Çok saol arkadaşım. Bende alacam kutu ama daha alamadım. Önden bir bilgim oldu sayende. Tekrar teşekkürler.GHQSEN yazdı:Taratmaya Başladım...ed67ed yazdı:Tüm bölgeler haritasının tam net görünümünü koyabilir misin? Bazı yerler tam anlaşılmıyor da. Parça parçada koysan olur.Tek parça olması önemli değil yani. Şimdiden teşekkürler.![]()
arkadaşım bu kutuların satıldığı başka bir yer biliyormuusun Keçiören taraflarına yakın?
Avanta yaşıyoruz hayatı.
Keçiören'de Bir Tek KIZLARPINARI Caddesi'nde Olduğu Gözüküyor.awlej yazdı:arkadaşım bu kutuların satıldığı başka bir yer biliyormuusun Keçiören taraflarına yakın?
ed67ed yazdı:Çok saol arkadaşım. Bende alacam kutu ama daha alamadım. Önden bir bilgim oldu sayende. Tekrar teşekkürler.GHQSEN yazdı:Taratmaya Başladım...ed67ed yazdı:Tüm bölgeler haritasının tam net görünümünü koyabilir misin? Bazı yerler tam anlaşılmıyor da. Parça parçada koysan olur.Tek parça olması önemli değil yani. Şimdiden teşekkürler.![]()
Buyur Haritan

Katlama ve Ekleme İzleri Biraz Kötü Duruyor Fakat Poster Bir Hayli Büyük Olduğundan Parça Parça Taratabildim Scanner'a Sığmadı
NOT: Bu Harita Başka Hiçbir Yerde Yok ! ! !
- ed67ed
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Marvel
- Discord: end95
GHQSEN yazdı:ed67ed yazdı:Çok saol arkadaşım. Bende alacam kutu ama daha alamadım. Önden bir bilgim oldu sayende. Tekrar teşekkürler.GHQSEN yazdı:Taratmaya Başladım...ed67ed yazdı:Tüm bölgeler haritasının tam net görünümünü koyabilir misin? Bazı yerler tam anlaşılmıyor da. Parça parçada koysan olur.Tek parça olması önemli değil yani. Şimdiden teşekkürler.![]()
Buyur Haritan![]()
Katlama ve Ekleme İzleri Biraz Kötü Duruyor Fakat Poster Bir Hayli Büyük Olduğundan Parça Parça Taratabildim Scanner'a Sığmadı![]()
NOT: Bu Harita Başka Hiçbir Yerde Yok ! ! !
Kardeş tekrar teşekkür ederim. Süper bir poster veya harita mı demeliyim.
GHQSEN yazdı:Keçiören'de Bir Tek KIZLARPINARI Caddesi'nde Olduğu Gözüküyor.awlej yazdı:arkadaşım bu kutuların satıldığı başka bir yer biliyormuusun Keçiören taraflarına yakın?
Nereden öğrendin Kızlarpınarı Cadddesi'n de olduğunu?Ayrıca daha detaylı bilgi verirsen sevinirim
Avanta yaşıyoruz hayatı.
- Grandxtexas
- Kobra Takipçisi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
izin verirsen ikv fan sayfamda( www.ikvfan.tk) haritaları ve diğer içerikleri paylaşmak istiyorum!
http://bit.ly/qM7njk
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
GHQSEN yazdı:Anlamadım ?turkoxHAMSTER yazdı:Çemberlitaşın iflissin üst kısmı olduğu kanıtlandı böylece![]()
tüm oyunun haritası olan yerde çemberlitaşın tam iflissin üst tarafında kaldığından bahsediyorum.
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
Pardon ya iflissin üst kısmındaki kuleyi çemberlitaşa benzetmişim resim net değil o yuzden yanlış anlaşılma..