Neye Göre Susturmaya Başladınız?

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
byAPACHE
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Neye Göre Susturmaya Başladınız?

Mesaj gönderen byAPACHE »

DoNotDisturb yazdı: Size 3 yönetici tarafından konu ile alakalı olarak 3 cevap verildi, Destek Ekiplerinin yoğunluğu ve şuan ki Çemberlitaş telaşı yüzünden birikmeler yaşanabilmekte ama ASLA cevapsız kalınmamaktadır.
Demekki hala sağlam bir destek ekibi oluşturacak kadar altyapınız yok demektir.
Diğer arkadaşlarada geçmiş olsun inşallah cezalarınız bir an önce açılır
Kullanıcı avatarı
IIxYAVUZxII
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen IIxYAVUZxII »

byAPACHE yazdı:
DoNotDisturb yazdı: Size 3 yönetici tarafından konu ile alakalı olarak 3 cevap verildi, Destek Ekiplerinin yoğunluğu ve şuan ki Çemberlitaş telaşı yüzünden birikmeler yaşanabilmekte ama ASLA cevapsız kalınmamaktadır.
Haklısın burakcım bukadr insanı mağdur etmeye ve haklarını yeyiyemezler. Adamalr emek harcıyor durduk yere blok yiyorsa yazıklar olsun böle yönetime. Gerekli Gm ve tt lere sölememize rağmen bir sonuç alamıyoruz. Madem yetişemiyorsunuz ikv destek ekibine katılmak isteyen binlerce oyuncu var gidip ikv ye günde 1 saat giren adamı arge falan yapacağınaza oyunun nereye geldiğine bakın biraz yönetim bu yazdıklarımda sorna belki kapana bilir bu konu ama bunları hak ettiklerine inanıyorum. Hatam varsa affola
İyi forumlar...
Kullanıcı avatarı
ARGOS
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Lonca: Old Brothers

Mesaj gönderen ARGOS »

IIxYAVUZxII yazdı:
byAPACHE yazdı:
Haklısın burakcım bukadr insanı mağdur etmeye ve haklarını yeyiyemezler. Adamalr emek harcıyor durduk yere blok yiyorsa yazıklar olsun böle yönetime. Gerekli Gm ve tt lere sölememize rağmen bir sonuç alamıyoruz. Madem yetişemiyorsunuz ikv destek ekibine katılmak isteyen binlerce oyuncu var gidip ikv ye günde 1 saat giren adamı arge falan yapacağınaza oyunun nereye geldiğine bakın biraz yönetim bu yazdıklarımda sorna belki kapana bilir bu konu ama bunları hak ettiklerine inanıyorum. Hatam varsa affola
İyi forumlar...
Sagolun arkadaşlarım.Evet sağlam bir altyapıları yok.İlk mesajın üzerinden 29 saat geçti hala cevap yok.Üzerinden 4 mesaj daha ama nafile.Söz konusu olunca sağlam bir destek ekibinden bahsediliyor.DoNotDisturb açtıgım konuyu kilitliyor yada bu günkü açtıgım konuyu kapatıyor.Kendisine bişe demiyorum adam gelip konu kapatıp siliyor.Ben daha mesaj bekliyorum beklemeyede devam edecem.Bakalım sabrım nereye kadar sürecek.
:!:
ARGOS - ARGOSS
.
Resim
.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...
Resim
İsmail Kaya
Kullanıcı avatarı
byAPACHE
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen byAPACHE »

DEVASA bir destek ekibinden bahsediyorlar ama attığım mesajlara 1 hafta sonra cevap veriyorlar ya oyuncuları gerçekten saf sanıyorlar ya da kendilerini aşırı derecede akıllı sanıyorlar. Eskiden 2 GM vardı sorun falan yoktu şimdikiler ise sorun olmasın diye sorun çıkartıyorlar :) vesselam.
Kullanıcı avatarı
ARGOS
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen ARGOS »

Bunların bana bir kastı mı var :?: :) Genel Etkileşimde açtıgım konuyu yine kaldırdılar.Yine bir açıklama yok :)

TEBRİKLER yönetim
ARGOS - ARGOSS
.
Resim
.
Resim
İsmail Kaya
Kullanıcı avatarı
TheOkqn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Karargah

Mesaj gönderen TheOkqn »

Valla kusura bakmayn ama bu susturma konusunda bnde şikayetçiyim..bi 7 gün susturma aldm neden aldıgımı bilmiyorm küfür etmedgime o kadar emindim genede aldm 10 gün kadar oyuna giremiycegim için problem etmedim tam açıldı 2 saat kadar sonra söyle kanalından qq şeklinde bi cümle kullandım bi sinirle şuan çarım gene susturmada 7 gün! onu geçtm adam klandan ana bacı din kitap akla fikre gelmeyecek küfürler ediyor bilmem kaç kişi şikayet ediyor adam 7 gün sonra gene oyunda konuşuyor !!Birde 2-3 gün kadar önce destege mail attım Ceza itiraz/bilgilendirmeden tam ve eksiksz olarak doldurdum yolladm 1 gün sonra cvp geldi gerekli bilgi doldurmadınız tekrar doldurun flan filan bu itiraz işinde aynı şeyi gene 3 5 kez yaşadım..Çemberlitaş zımbırtısı yüzünden ilgilenemiyoz falan filan diyorlar bakalm geldkten sonra aynı şeyler devam edicekmi...
EMİNÖNÜ

Ispartali
IspartaliTWO
Ispartalithree
IspartaAksu

[/center]
Kullanıcı avatarı
ARGOS
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen ARGOS »

Ben küfür etmiş olsam , birine hakaret etmiş yada siyasi bir söz etmiş olsam dert etmeyecem.Oyuna bir girdim Hesabınız bloklanmış diyor.Bunu öğreneli 32 saat ve tahminimce bir 8 saat önceside vardır daha neden banlandıgımı bilmiyorum.32 saat de 3 cümle yazamayan bir destek ekibinden daha ne beklenir ?
ARGOS - ARGOSS
.
Resim
.
Resim
İsmail Kaya

“Genel Sohbet” sayfasına dön