Oyun Kurmacası.....

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
serserin
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: Oyun Kurmacası.....

Mesaj gönderen serserin »

KonyaDabbee yazdı:Arkadaşım çok güzel konulara değinmişsin. Senin sinirin 39 levelden kalma değil hidralardan kaynaklanan bişey belli.
Size şu kadarını söyleyim. Hidrayı kesmek için 3-4 saat grup kuracaz diye uğraşıp sinir sitrese girmenize gerek yok kanımca. niye derseniz Şahaserler üretilecek kadar değerli bişey değil. Bizim sunucuda gördüm adam ecel üretmiş. üstü ful max ama ben ondan çok vuruyorum. Adam diyor Seri vuruyorum ıska geçmiyor diye ama sadece kendisini avutuyor. ürettiğine çok pişman olmustur :lol: günlerce saatlerce bekliyorsunuz grup kuracaz kesecez diye. sonunda ne var. Kadim pencesi ce ayakkabı. O kadar süre bekleyene kadar gidip maden başında Bekleseniz ayakkabı paranız çıkar. zaten pence o kadar da lazım değil.

Ayrıca şunuda söylemek istiyorum. Fuarda yapılan açıklamaları göz önüne alırsak bu hidralar sadece bir geçiştirme olarak geldi. Yeni Bölge yapım aşamasında , millette çok sabırsız olup yönetimi eleştirdiği için önümüze koydular 2 tane canavar alın kesin dediler. olay bundan ibaret.

Bunlar benim düşüncem siz ne dersiniz bilmem ama...

kardesım tamamen katılıyorum sana ben plus paket uzatmasını kapattım hıc bır ıs yapmayan sobee ye çok dur bence 13 tl.
Gece seni seçti, ölümün doğuşun olacak
Kullanıcı avatarı
serserin
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen serserin »

guncel
Gece seni seçti, ölümün doğuşun olacak
Kullanıcı avatarı
boomerang
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: Southwest Wind Guard

Mesaj gönderen boomerang »

........
Kullanıcı avatarı
bortecinexx
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen bortecinexx »

gncellll
Kullanıcı avatarı
bortecinexx
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen bortecinexx »

[cevhar kardeş sana kesınlıkle katılıyorum zaten ikv nın bu kadar yaygın olmaması da bu yuzdendır aslnda oyuna soyle 10 ar 10 ar güncelleme yapacaklarsa hiç yapmaınlar kesınlıkle daha yararlı olacaktır :evil: /b]

Börteçinexselo
Lazzy
Onlydead

Tılsım dan saygılar , selamlar
Kullanıcı avatarı
efsanemegalord
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen efsanemegalord »

Cevhar soyledıklerıne aynen katılıyorum
Sayfayı güncel tutalım
Resim
Kullanıcı avatarı
KonyaDabbee
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen KonyaDabbee »

serserin yazdı:
KonyaDabbee yazdı:Arkadaşım çok güzel konulara değinmişsin. Senin sinirin 39 levelden kalma değil hidralardan kaynaklanan bişey belli.
Size şu kadarını söyleyim. Hidrayı kesmek için 3-4 saat grup kuracaz diye uğraşıp sinir sitrese girmenize gerek yok kanımca. niye derseniz Şahaserler üretilecek kadar değerli bişey değil. Bizim sunucuda gördüm adam ecel üretmiş. üstü ful max ama ben ondan çok vuruyorum. Adam diyor Seri vuruyorum ıska geçmiyor diye ama sadece kendisini avutuyor. ürettiğine çok pişman olmustur :lol: günlerce saatlerce bekliyorsunuz grup kuracaz kesecez diye. sonunda ne var. Kadim pencesi ce ayakkabı. O kadar süre bekleyene kadar gidip maden başında Bekleseniz ayakkabı paranız çıkar. zaten pence o kadar da lazım değil.

Ayrıca şunuda söylemek istiyorum. Fuarda yapılan açıklamaları göz önüne alırsak bu hidralar sadece bir geçiştirme olarak geldi. Yeni Bölge yapım aşamasında , millette çok sabırsız olup yönetimi eleştirdiği için önümüze koydular 2 tane canavar alın kesin dediler. olay bundan ibaret.

Bunlar benim düşüncem siz ne dersiniz bilmem ama...
kardesım tamamen katılıyorum sana ben plus paket uzatmasını kapattım hıc bır ıs yapmayan sobee ye çok dur bence 13 tl.

Arkadaşım senin düşüncen yanlıs. Bizim verdigimiz Plus paralarıyla Yönetim bişeyler Yapmak için Uğraşıyor. Siz sanmayın Sobee ekibinde Çalısan insanlar Zengin Dünyanın parasını alıyorlar. Benim bİldiğim kadarıyla Aylık gelirleri ahım şahım bi para değil. Fazla kazanmıyorlar ama ellerinden geldiğincede çalısıyorlar ama yetmiyor. Daha fazlası lazım diye düşünüyorum ben. 10 level 10 level Yükselteceklerine koysalar 30--40 level birden oyunda rekabet artar. oyunu bırakmış olan birçok saygı değer abilerimiz ablalarımız oyuna geri döner. Bizim Yönetimden İstediğimiz bizi Çocuk yerine koymamaları...
Resim

Dağlar önümde diz çökerken Kayalara yalvarmam,
Nehirler bana akarken bir Damlayla uğraşmam.

Daha boyun bir karış.Otur dersine çalış.Oyun peşinde koşacagına Git adam olmaya çalış
Kullanıcı avatarı
cevhar
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen cevhar »

gncl

“Genel Etkileşim” sayfasına dön