Adesk İnternet Cafe Bulusması

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
perfectstylee
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: Adesk İnternet Cafe Bulusması

Mesaj gönderen perfectstylee »

Serkann Belki O keyloger İkv hesabın için değil başka bir maksatla atılmış olabilir benim anlattıgım Microsofttan okudugum bir makale...
Google'nin Yeni Modelini Görmek İçin Click ! :)

Kod: Tümünü seç

http://mrdoob.com/projects/chromeexperiments/google_gravity/
Kullanıcı avatarı
perfectstylee
Cin Avcısı
Cin Avcısı

serkannnn yazdı:
perfectstylee yazdı:Arkadaslar arastırma yaptım o kafade bilgisayarlara genelde keyloger[casus yazılım] atıyorlarmıs
o cafe bnun gibi bilmediginiz cafelerde Keylogerdan Kurtulmak için Görev Yöneticisi +işlemlerden+svchost.exe işlemini kapatın, eger karsında local service yazıosa charınız sifresi ögrenilmistir ...

♥Ben Reset Atıyorum Cıkarken Demeyin Arkadaslar Keyloger klavye hareketlerinizi 5*10*15*20*25 dakika olarak casusun e-mail'ine gönderiyor...

Not:15 yasındayım ama bir çok kez site koruma işlerinde sorumlu oldum :)
Dipnot:Bu İsler Organize işler , msn çökertmeye benzemz annenzin kızlık soyadına gerek kalmaz :D:D

Vesselam...
Güzel kardeşim, ben İstanbul Kıyamet Vakti'ni kendi bilgisayarım ve formatlamasını ben yaptığım 2-3 bilgisayar dışında hiçbir yerde oynamam. Bu nedenle de bu zamana kadar hesabım falan çalınmadı çalınamadı. Sırf merakımdan şuan görev yöneticisini açtım(kendi bilgisayarım) ve ne göreyim aynen dediğin gibi svchost.exe ve yanında da local service yazıyor , hem de 2 adet var :) Resim
Şimdi ne yapmalıyım, eyvah hesabım çalındı mı demeliyim :) Tabiki hayır hesabımda kesinlikle bir problem yok aynen devam ;) .
Bu keylogger olayına fazla takılma derim. Çünkü virüs programlarının tespit edemediği keylogger'ı sen bu kadar basit bir şekilde bulamazsın(kapatamazsın). Bilgin olsun diye söylüyorum. Hesap bilgilerini ele geçirmek de çok basit bir olay. Şahsen ben programla falan uğraşmam. Ancak sonrasında yaşanan yasal süreç basit değil. ;) .

Kardeşim Ne diyorsn
Çünkü virüs programlarının tespit edemediği keylogger'ı sen bu kadar basit bir şekilde bulamazsın(kapatamazsın). Sen Virüs Programı İle keyloger arıyorsan kullanma ozaman pc yi bırak bu işleri. Programın Çalışma Prensibleri Vardır

Kullanıcı avatarı
perfectstylee
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Arkadaslar ayrıca Ben Bunu söyle Buldum Benim Pc Ye Misafirler Gelince Musalllat Oluyor :D

Onun için kimin neleri kurcaladıgına bakmak için keyloger attım :D[Deli Demeyin la önlem :D]

Keyloger Açık Oldugunu Görebilmek İçin Ctrl+alt+f7 basarak keyloger ana pencerisi {kayıt izleme merkezine] baktım acıkken Görev Yöneticisi +işlemlerden kapattım keyloger kapandı...

2.si keylogeri yükledigim dizindeki [C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\DAO\K-0732E55513904] klasörün içinde svchost.exe dosyası vardı bunu açıklarmısın ??

Kullanıcı avatarı
ISTANBULFATIHI
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Ace Of Spades

Mesaj gönderen ISTANBULFATIHI »

Koskaca ikv ekibi , o internet cafe'nin keylogger kurulu olup olmadığını mı bilmeyecek ? Allah aşkına bırakın bu saçma işleri , İkv ekibi sadece o cafede girilebilecek bir çalışma hazırlamış ayrıca test sunucusuna girilecek orada .. konu buysa katılmıyorum.

@serkannnn adlı arkadaşa teşekkür ediyorum , gerekli bilgi için ama bu bilgileri bu konu altında payLaşmak sanırım çok ayıp ve gereksiz.
ISTANBULFATİHİ > FATIH

Resim

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ
Kullanıcı avatarı
perfectstylee
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Anlamadan Atlıyorsunuz Konuya...:@

o kadar şey yazdım Adesk cafede keyloger'da Takılı Kaldınız

Benim Üzerinde Durmak İstedigim Konu Keyloger'dan Kurtulma Yolları...

Adesk Cafe''Keyloger Sadece Bir Duyum Diyerek Belirttim Zaten Anlamadan Etmeden Atlamayın Herşeye,
Ayrıyetten Test te Ve Baska Karakterlerle girildigini Bilmiyordum Giren Olursa Girmesin Anlamında Söyledim Bir Nevzede Olsa...

Kullanıcı avatarı
Aedan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Aedan »

Adeks'le ilgili bir çok iddia var.
Benim arkadaşımın 85 level WoW karakteri çalınmıştı.
Ama şöyle bir durum da var,eğer varsa ,oradaki keylogger'i büyük ihtimal başkası sızdırıyor içeri.
Çünkü orada neredeyse her hafta büyük oyun turnuvaları yapılıyor,sanmam ki göze alsınlar böyle bir işi.
"Everything starts in the head"

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
perfectstylee
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Arkadaslar Lütfen Bütün Cevapları Okuyarak Yorum Atın Konuyu Anlayın :)

Kullanıcı avatarı
benzombi01
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen benzombi01 »

arkadaşım sen diyorsun program kapanıyor kapanıyorsa bir sorun yok zaten herkezin kendi işi çalrları çalınırsa bize ne yine açsınlar ama ben yani 1 çara önem verip onu kasarım bu benm fikrim bide kelloger programı yönetici penceresinden kapanıyorsa bir sorun yok tamam.
bide test sunucusnda etkinliğe katılacaklar test sunucusunda gm carı gibi full dizili yetenekleri full 15 dirençleri full 200+ bide sobee nin 1 2 itemi olacak sizde ondan endişelenmeyin.
SirOnur
Loxosceles Reclusa
Loxosceles Reclusa

Mesaj gönderen SirOnur »

Selam arkadaşlar,

Pazar günü yapılacak olan buluşmada düzenlenen etkinlikler için Test Suncuusuna girebilen özel karakterler oluşturulmuştur. Sizler yeni bölgeye kendi hesaplarınız veya karakterleriniz ile değil, etkinlik için oluşturulan özel karakterleri kullanabileceksiniz.

Çemberlitaş buluşmasında görüşmek üzere...
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön