BEYAZKÖŞKÜN ONURU OLDUK
- Massacree
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: BEYAZKÖŞKÜN ONURU OLDUK
Tebrikler ...Dünde biz 7 cana kdr indirdik ama malumunuz naracılar iş başında yine Kaçırmakla ne geçiyor ellerine anlamıyorum
вιzℓєя ℓüкѕ ѕσѕуєтєℓєяιη тαкıℓ∂ığı уєяℓєя∂є яαкѕ єтмєѕιηι вιℓмєѕєктє кαятαℓℓαяıη вιℓє уυνα уαρмαуα кσяктυğυ ıѕѕız ∂αğℓαя∂α ∂αηѕ єтмєѕιηι ιуι вιℓιяιz
αѕι кσмαη∂σ
ııMASSACREıı
Massacree
Hooliqann
Fianxmassacre
αѕι кσмαη∂σ
ııMASSACREıı
Massacree
Hooliqann
Fianxmassacre
- TAYFA
- Çınaraltı Müdavimi
Maalesef bu insanlığını kaybetmiş olanlarla aynı oyunu paylaşmak zorundayız...
Bizim dostumuz sözü gibi özü özü gibi de sözü doğru olandır.
Karanlığı lanetlemektense, bir mum yak.
Karanlığı lanetlemektense, bir mum yak.
- ISSIZACUN
- İri Fare Avcısı
Hayırlı olsun arkadaşlarım. Umarım kesenleriniz bol olur.
Gökhan abi başlıkta benide anmış
eeee Beyaz Köşk bensiz olmaz
Saygı ve sevgiyle...
Gökhan abi başlıkta benide anmış
eeee Beyaz Köşk bensiz olmaz
Saygı ve sevgiyle...
Doğuşumdaki tek fevkaladelik, Türk olarak dünyaya gelmemdir.
- cccbrksccc
- Cin Avcısı
- Klan: Lodos
- Lonca: Iııı Asil Iııı
Tebrıkler Basarılarınız Devamını Dılerım
CcCxBuRaKxCcC - CcCBrKsCcC - cCcBuraKcCc / Beyaz Köşk
"To be or not to be < = > Olmak Ya Da Olmamak"
"To be or not to be < = > Olmak Ya Da Olmamak"
yalanınız batsın birde 1 saatte kestiniz he azuhahihahuha :lol: :lol: :lol:
Ne zamandan beri onursuzlar onurlu olmuş karışıklık yaşadım gülüm...
İlk önce siz adam olmayı öğrenin sonra onurdan bahsedin !!!
Not : Beni tanımadıysan terbiyecinim
Out Of Time
İlk önce siz adam olmayı öğrenin sonra onurdan bahsedin !!!
Not : Beni tanımadıysan terbiyecinim
Out Of Time
Out Of Time
Tebrikler

Sonunu Düşünen Kahraman Olamaz ... ' / '' \
... !! KodadıX Team ..'' .. /
oyunu uzun zamandır oynamama rağmen bunu görmek ve bu başarıyı lodoslar tarafından gerçekleşmesi beni gerçekten çok sevindirdi tebrik ederim sizleri..
- Zirvedklerhakan
- İskele Babası
tebrikler cok büyük başarıya imza atmışsınız gercekden en içten dileklerimle teprik ediyorum sizi siz olmasaydınız o kadim hidrayı kimse kesemezdi kimse yapamazdı helal olsun
bunu bukadar büyütecek bişey yok öyle bir anlatmışsınki sanki sizin grup olmasa kesilmezdi o kadim hidra yapılmazdı kendinizi bukadar önecıkarmanın en anlamı var anlamadın size okadar yardım eden gurup olmasaydı ne yapacakdınız acaba buda ayrı bi sorun
sizin grupdan ayrı 5-6 grupdaha varmış anladım kadarıyla butun bu kişilerin yapmış oldugu işi sanki sen ve birkaç kişi yapmış gibi anlatmışsın helal olsun başkalarının yardımlarını kücümsemişsin yazdıgın başlıkla BEYAZKÖŞKÜN ONURU OLDUK
başkalarının emegini calmak bu olsa gerek eger başkalarının emegini calarak ONURLU OLACAKSAM ONURSUZ YAŞARIM
elbet bu hidranın da kesme yolları vardır ilerde giderler 2 grup keserler görürsünüz tıpkı karakürk görevi gibi ilk kesildiginde en az 60 kişi kesmişti ama sonra sadece 1 grupla kesmeye başladılar
onurlu insanlara slm olsun
bunu bukadar büyütecek bişey yok öyle bir anlatmışsınki sanki sizin grup olmasa kesilmezdi o kadim hidra yapılmazdı kendinizi bukadar önecıkarmanın en anlamı var anlamadın size okadar yardım eden gurup olmasaydı ne yapacakdınız acaba buda ayrı bi sorun
sizin grupdan ayrı 5-6 grupdaha varmış anladım kadarıyla butun bu kişilerin yapmış oldugu işi sanki sen ve birkaç kişi yapmış gibi anlatmışsın helal olsun başkalarının yardımlarını kücümsemişsin yazdıgın başlıkla BEYAZKÖŞKÜN ONURU OLDUK
başkalarının emegini calmak bu olsa gerek eger başkalarının emegini calarak ONURLU OLACAKSAM ONURSUZ YAŞARIM
elbet bu hidranın da kesme yolları vardır ilerde giderler 2 grup keserler görürsünüz tıpkı karakürk görevi gibi ilk kesildiginde en az 60 kişi kesmişti ama sonra sadece 1 grupla kesmeye başladılar
onurlu insanlara slm olsun

Beyazköşk
Zirvedklerhakan
Zirvedklersis
XiaN
BİZİM DOSTUMUZ CEHENNEME GİDİYORUZ DEDİGİMİZDE NEDEN DEGİL NEZAMAN GİDİYOZ DİYENDİR