MUCİZE FİKİR!
- VatanXLydeR
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Re: MUCİZE FİKİR!
Süper bir fikirmiş (!)
ziwroo yazdı:Mucize :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:aNaRcHy yazdı:Nasıl bir fikir biliyormusun kardeşim..
REZALET.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
:arrow: böyle bir fikir düşündüğüne gore yaşın 9 ila 13 arasi olmali ilerde bu fikrine bakıp ben ne kadar gerizekalıymışım diyeceksinKurmay yazdı:Şöyle bir fikre vardım.Madenlerin yenilenme süresi 1 saat olsun.Ama o her saatte 1 çıkan madenler ise 1.saf,2. saatte çıkan ise 2.saf maden olsun.Madenlerin normalleri ise mısırda satılsın.Böylece saf maden çıkmama gibi bir sıkıntı olmayacağı kanaatine varmaktayım.Sizce nasıl bir fikir?

GReMLiN[49] [(^)Ejder Asa]
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
Ayıp ya gerçekten ayıp şuanda konuyu açan arkadaştan daha zavallı göründüğünzün farkındamısınız
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Fail ! :lol:
- XxXxGaZixXxX
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Lonca: ŞaN-I HükümdaR
:idea: :idea:Esadullah yazdı:ziwroo yazdı:Mucize :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:aNaRcHy yazdı:Nasıl bir fikir biliyormusun kardeşim..
REZALET.

- JoeyJordison
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Arkadaşlar Adam sadece önerisini sunmuş rezalet mucize gibi şeyler yazmanıza gerek yoktu olmayabilir ama sadece bi öneri olacak diye bişey yok bence saygı göstermek gerekir

Düşünce özgürlüğümü kısıtlayamazsınız arkadaşım düşünmüş eyvallah tamam emeğine sağlık, ben ise düşüncemi ortaya koydum karşı çıkmadım buna.
2 saatde 1 tane maden garantisi var sadece 1 tane.. Peki ya sunucuda kaç tane oyunca var biliyor musunuz ? 50 60 kişi bir maden başında bekler artık..
bari mucize fikir diye yazmasaymış düşündüklerı bır kafanda tart sonra yaz başlıga bakınca mıllet bişey sanıyo iyi forumlar
Not:eleştirmek kotu bişey degil beyler arkdaşlar biraz dobra olmuş sadece ıyı forumlar
Not:eleştirmek kotu bişey degil beyler arkdaşlar biraz dobra olmuş sadece ıyı forumlar