MeLankoLkBanyemS yazdı:Çevre , iyi bir tank olmak , işi bilmek. Bu üçüne bakar Sığınak ve Migrat'a girmek. 3 bin ofansif ile Kenan'a gitmeyi düşünüyorsanız eğer buna grup istediğinizdekiler değil. Kenan ile Junon bile güler
grup bölgeleri savaşçıları BİTİRDİ
- wonka
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
Re: grup bölgeleri savaşçıları BİTİRDİ
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
WANCHOPE
GINSENG
- justine
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Savaşçı neden çöp oluyor bunu hala anlamıyorum.. OKO ların hala bir numaralı devrilmez karakteri savaşçıdır.. Öyle ki herhangi bir klan savaşında savaşçı olmadan ancak nal toplarsınız..
Gelelim diğer konuya.. Savaşçı grup bölgelerine alınmıyormuş ..
Yapmayın Allah aşkına.. Ortalıkta ninja kaplumbağa gibi dolanıyor bütün savaşçılar.. Eğer savaşçı giremiyorsa grup bölgesine , hatayı ilk başta kendinde aramalı.. 4200 max hasarlı ya da 28 bin canlı sağlam bir savaşçı yapmak inanın bana masrafsız yapılan birşey(ecel yükseltme harici) ..
Ayrıca yanında kudret iksiri olan bir savaşçı her türlü yılanı da tutar , junona da vurur. Yalnız Kenana verilen silah indirgemelrini anlamak mümkün değil.. Her türlü silahı denedim Kenanda vurulmuyor.. Tek şansınız ateş / elektrik / buz üçlüsünden birinden element setiniz olması ancak o zaman 1500 üzeri hasar verebiliyorsunuz..
Gelelim diğer konuya.. Savaşçı grup bölgelerine alınmıyormuş ..
Yapmayın Allah aşkına.. Ortalıkta ninja kaplumbağa gibi dolanıyor bütün savaşçılar.. Eğer savaşçı giremiyorsa grup bölgesine , hatayı ilk başta kendinde aramalı.. 4200 max hasarlı ya da 28 bin canlı sağlam bir savaşçı yapmak inanın bana masrafsız yapılan birşey(ecel yükseltme harici) ..
Ayrıca yanında kudret iksiri olan bir savaşçı her türlü yılanı da tutar , junona da vurur. Yalnız Kenana verilen silah indirgemelrini anlamak mümkün değil.. Her türlü silahı denedim Kenanda vurulmuyor.. Tek şansınız ateş / elektrik / buz üçlüsünden birinden element setiniz olması ancak o zaman 1500 üzeri hasar verebiliyorsunuz..

Pinokyoyu yapan Gepetto değiliz ki ; her odunu adam edelim !!!
- Moreblood
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Bence savaşçı çok zevkli bir karakter. Ayrıca grup bölgesi alınmıyor düşüncesi de bence saçma. Diz üstünü tank ol Migrat da alıyorlar Sığınakda. Hadi giremiyorsun grup bölgesi git savaş. Klan savaşları için en ideal karakter savaşçı. Giremiyorsanız sorun sizde yönetimde değil.
Mustafa OKTAR
BÖRTEÇİNEXMERLİN
TicTacToe
Çevre en önemli etken !!!