bende transformice yi örnek gösteriyorum panpaxxJUN yazdı:Selçuk . Grafikten anladığın falan yok git facede bebelere laf yetiştir senKristalxsuveyda yazdı:aptalmısın ? herşeye laf at ama oyunun grafiğine atma aklına gelebilecek bütün oyunlardan daha iyi grafiğe sahip İKVxSagopaKajmerx yazdı:Yani artık anlayın bu oyunun yönetiminde/yazılımcısında/grafikçisinde iş yok arkadaşlar bunu anlayın.
Eğer adam gibi işlerini yapsalardı ne bu yorumları yazacak olurduk ne de Çemberlitaşı bekler olacaktık.Adamlar beceremiyor yapamıyor getirmiyor bu kadar basit.
En basitinden RAPPELZ i örnek gösteriyorum. Bizim oyundan daha yeni olmasına rağmen hergün grafik güncellemesi oluyor oyunda .
ÇEMBERLİTAŞ: AMA YÖNETİM AÇISINDAN
- xsWiTxBANNED
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Re: ÇEMBERLİTAŞ: AMA YÖNETİM AÇISINDAN
Tokerx 
- xxJUN
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Zuğauça
Oyunu niye ifşa ediyon panpaxsWiTxBANNED yazdı:bende transformice yi örnek gösteriyorum panpaxxJUN yazdı:Selçuk . Grafikten anladığın falan yok git facede bebelere laf yetiştir senKristalxsuveyda yazdı:herşeye laf at ama oyunun grafiğine atma aklına gelebilecek bütün oyunlardan daha iyi grafiğe sahip İKVxSagopaKajmerx yazdı:Yani artık anlayın bu oyunun yönetiminde/yazılımcısında/grafikçisinde iş yok arkadaşlar bunu anlayın.
Eğer adam gibi işlerini yapsalardı ne bu yorumları yazacak olurduk ne de Çemberlitaşı bekler olacaktık.Adamlar beceremiyor yapamıyor getirmiyor bu kadar basit.
En basitinden RAPPELZ i örnek gösteriyorum. Bizim oyundan daha yeni olmasına rağmen hergün grafik güncellemesi oluyor oyunda .daha 2 gün önce grafik güncellemesi geldi
![]()
AyakLıHasTane
IMECAZMİRAI
xJUN
xJUNII
xJUNIII
TAKA
TAKA
Myicefreezeyou
Devler gibi eserler bırakmak için, Karıncalar gibi çalışmak lazım.
- xsWiTxBANNED
- Işık Hanım'ın Elemanı
tabi edecem lenxxJUN yazdı:Oyunu niye ifşa ediyon panpaxsWiTxBANNED yazdı:bende transformice yi örnek gösteriyorum panpaxxJUN yazdı:Selçuk . Grafikten anladığın falan yok git facede bebelere laf yetiştir senKristalxsuveyda yazdı:herşeye laf at ama oyunun grafiğine atma aklına gelebilecek bütün oyunlardan daha iyi grafiğe sahip İKVxSagopaKajmerx yazdı:Yani artık anlayın bu oyunun yönetiminde/yazılımcısında/grafikçisinde iş yok arkadaşlar bunu anlayın.
En basitinden RAPPELZ i örnek gösteriyorum. Bizim oyundan daha yeni olmasına rağmen hergün grafik güncellemesi oluyor oyunda .daha 2 gün önce grafik güncellemesi geldi
![]()
Tokerx 
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
emin olun gelirleri inanılmaz boyuttaysa giderleri de inanılmaz boyutlarda. 
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- ottomanxwarrior
- Teşkilat Neferi
adam haklımitmet yazdı:emin olun gelirleri inanılmaz boyuttaysa giderleri de inanılmaz boyutlarda.
Teröriste insan hakkı , trübüncüye kaldır jopları..
Anti Beşiktaş
Anti PAOK
http://www.facebook.com/video/video.php?v=145151992198780
Anti Beşiktaş
Anti PAOK
2. yazdigna katilmiyorum.
cünkü yönetim ne kadar test asamsndan gecirirlerse gecirsinler bizlere sunuldugu an bi aksilik cikiyor
cünkü yönetim ne kadar test asamsndan gecirirlerse gecirsinler bizlere sunuldugu an bi aksilik cikiyor
...
- xsWiTxBANNED
- Işık Hanım'ın Elemanı
kız oottomanxwarrior yazdı:adam haklımitmet yazdı:emin olun gelirleri inanılmaz boyuttaysa giderleri de inanılmaz boyutlarda.
Tokerx 
Lan 2 dakkada dönmeye cevirdiniz kızı :lol:xsWiTxBANNED yazdı:kız oottomanxwarrior yazdı:adam haklımitmet yazdı:emin olun gelirleri inanılmaz boyuttaysa giderleri de inanılmaz boyutlarda.
Dismotixfireman==>KaPTaNYaĞıZ[/center]
- ottomanxwarrior
- Teşkilat Neferi
hadiya pardon o zamanxsWiTxBANNED yazdı:kız oottomanxwarrior yazdı:adam haklımitmet yazdı:emin olun gelirleri inanılmaz boyuttaysa giderleri de inanılmaz boyutlarda.
bayan haklı
Teröriste insan hakkı , trübüncüye kaldır jopları..
Anti Beşiktaş
Anti PAOK
Anti Beşiktaş
Anti PAOK