YENİLER İÇİN

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Re: YENİLER İÇİN

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Gargoyle35 yazdı:
turkoxHAMSTER yazdı:baştan paranızın olmasını istiyorsanız yaratıklardan düşen efsunsuz itemleri toplayıp düzenli olarak işportaya satın.1-2 haftada 100 bni geçer emin olun paranız.

1-2 haftada 100 bin mi :) 35 lvlden sonra yeraltına inip kasarsanız günde 1 m sadece işportadan kazanırsınız urban kolye yüzük düşersede + 3 4 m eder.Ben böyle 3 günde 10 m kastım.Tabi şanslıydım biraz.2 Urban yüzük 1 urban kolye düşürdüm :D

yeni başlayanlar dediği için 1-25 lvli kastettim.
Kullanıcı avatarı
Gargoyle35
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Deva

Mesaj gönderen Gargoyle35 »

turkoxHAMSTER yazdı:
Gargoyle35 yazdı:
turkoxHAMSTER yazdı:baştan paranızın olmasını istiyorsanız yaratıklardan düşen efsunsuz itemleri toplayıp düzenli olarak işportaya satın.1-2 haftada 100 bni geçer emin olun paranız.

1-2 haftada 100 bin mi :) 35 lvlden sonra yeraltına inip kasarsanız günde 1 m sadece işportadan kazanırsınız urban kolye yüzük düşersede + 3 4 m eder.Ben böyle 3 günde 10 m kastım.Tabi şanslıydım biraz.2 Urban yüzük 1 urban kolye düşürdüm :D

1-2 haftada 25 lvl mi :) Dostum ne kadar yeni olursan ol 2 hafta 25 lvl den çok fazla kasılır :)
Resim
Kullanıcı avatarı
HaNdSoMe
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen HaNdSoMe »

Yetenklerde Sorarak Davran
Yardıma Koşki Yardım Edilesin
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
Kullanıcı avatarı
veym2
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Lonca: Kara Deniz Yıldızları

Mesaj gönderen veym2 »

turkoxHAMSTER yazdı:
Gargoyle35 yazdı:

BEN OYUNU 39 lvl zamanında oynarken 5 ayda 39 olmuştum :)
Kullanıcı avatarı
Gargoyle35
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Deva

Mesaj gönderen Gargoyle35 »

veym2 yazdı:
turkoxHAMSTER yazdı:
Gargoyle35 yazdı:

BEN OYUNU 39 lvl zamanında oynarken 5 ayda 39 olmuştum :)
Yuh :D ben 39 zamanında plussız 1 ayda 39 yaptım :D
Resim
Kullanıcı avatarı
Wizards
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Wizards »

hehe oyuna ilk başladığımda 2 ayda 13 lwl yaptım :D

sakın toplama puanlarını eşit dağıtmayın sadece 2 yeteneğe puan verin lwl atladıkça
Hear Me Roar

House LANNİSTER
Kullanıcı avatarı
okan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen okan »

Üretim veya toplamaya boş puan vermeyin 2 tanesine verin birini 47 birini 49 yapın
‎|♥|‎|♥|‎|♥| HACCII ‎|♥|‎|♥|‎|♥|

Laik Hükümet Kavramından Dinsizlik Manası Çıkarmaya Çalışan Fesatçılara Fırsat Vermeyiniz ...
M. Kemal ATATÜRK
Kullanıcı avatarı
Kurtpence
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Anka
Lonca: Anka Plus

Mesaj gönderen Kurtpence »

Yeni başlayan arkadaşlar öncelikle tek başınıza kasıyorsanız ilk olarak savaşcılar puanlarını sert vuruş:15 ve git gel görevleri için Depar'a - Büyücüler Meteroit:15 Bilgisi:5 Buz:15 Bilgisi:5 (Daha sonra bilgileri 15 Puana tamamlanır- Şifacılar ise Zehir ve Can basmaya vermeleri uygun olur. Yanınızda sizi kasabılecek birileri varsa Savaşcıların Kışkırtmaya Büyücülerin Meteroit ve Bilgisine 15 puan - şifacılar ise zehire puan vermeleri yeterlidir. Bu arada git gellerle fazla uğraşmamak için gıdeceğiniz yönde olan görevleri biriktirmeniz faydanıza olacaktır. (Fazla lwl farkı olmadan) Toplama puanlarını ilk olarak sadece (Madenci - Sarraf) (MAdenci - Lokman) (Sarraf - Lokman) ikililerine vermeleri uygun olur. (İlerleyen seviyelerde yeraltı madenlerini toplayabilmeniz açısından) Daha sonra uretim yapabilmeniz için farklı bir karakterinizde (Zırhcı - Silahtar) puanlarınıza verebilirsiniz.
Bu arada kasarken size düşecek efsunsuz itemleri işportacıya satabilirsiniz (Plus üye iseniz daha fazla para kazanırsınız. Tavsiyem) Dikkat edilecek başka bir konuda düşen efsunlu eşyayı yanlışlıkla satmayın. Ne işe yaradıgını bilmeseniz bile biriktirin. Elbet öğrenirsiniz. Labirent görevleri için savaşcılar depara 15 puan verdikleri takdirde kitabe ve salon görevlerini tek başlarına yapabilirler. (Salon: Gir çık yaparak :D) Direnç puanlarınızı salon görevlerini düşünerek zehire ağırlıklı vermenizi tavsiye ederim. Son bir hatırlatma daha rahat yaratık kesebilmeniz için uzerınızdekı kıyafetlerle aranızda lwl farkını arttırmayın vartsa itemleriniz güncelleyiniz. Şimdilik aklıma gelen bunlar 1-25 lwl için. (29 lwl e kadar labide kasabilirsiniz)...
xKuRTPeNÇex - Kurtpence- Kurtpençe - Sarsılmaz
Kompedan - Xecutioner - Pusu
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

turkoxHAMSTER yazdı:
Gargoyle35 yazdı:

kısaca uzatmaya gerek yok bu şekilde baya para kazanırsın.
Arasdagli
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Arasdagli »

asla küfür etmeyin, milletin karakterinde, parasında gözünüz olmasın, hırsızlık yapmayın, başkaları kasarken adamın çektiği yaratığa dalmayın, herkese karşı saygııl olun, görevlerde yardıma gidin, kısa sürede arkadaşlarında paranda iteminde her şeyin olur. en önemlisi saygınlığının olması.

Resim
Biz ki Ustasıyız Vatan Sevmenin

Kurdun maskeye ihtiyacı yoktur

ResimResimResim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön