Öncelikle Merhaba;
Arkadaşlar Bu xllbatmanlıxll şerefsizinden herşey beklenir . Benım adımı kırletmek için elinden geleni yaptı . 1 lwl car a carak mıllete sövdü.Sonra ona demiştim senı qörüdüqm yerde kesecegım dıe qel sıqıosa kes dedi.Bİr qün yolda oturruken baktm birisiylöe konusuyor gittim daldm . Sonra sen belkle argo kelimneler we küfür etti. 1 lwl Byböceqqqqqqx Die car actı bana sövdü. Ve milletede sövdü , ama bu işlemedi niemi arkdaslarımın hepsi bana güveni tamdır bu eşrefsizin yaptıgı işe kanıp gitmezler ..
Lafı uzatmıyalım qeçmiş olsun gökhan'ım o adamdan hersey beklenirdi ..
XllHAYALETllx ÖNEMLİ..!
- SpeedRacer
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Re: XllHAYALETllx ÖNEMLİ..!
malesef herkezden herşey beklenir en sevdiğim dediğim insanlar bile beni ağır suçladılar ve batlamlı hakkında hep kötü şeyler duydum tamam elbet kanıt belge yok ama mesela benim çarımı şu çaldı dersemde inanacak bir çok arkadaşım var buna tüm arzlar inanır diyebilirim tabi kanıt olmayınca suç olmaz ama bazen kanıtsızda konuşmak gerekebiliyor...
- xllhayaletllx
- FareAdam Düşmanı
Arkadaşlar batmnlıdan özür dilerim kim çaldıysa çalmış o olabilir veya başkası.Olan oLdu...
Heretixx bana vermiş olduğu destek oyuna tekrar bağlanmamı sağladı az da olsa itemlerimi geri aldım adamdan Nicknuyme 1 lwl çarından itemelrimi satıyor satğı gözlükler de benimdir lütfen bişey almayanız:(
Heretixx bana vermiş olduğu destek oyuna tekrar bağlanmamı sağladı az da olsa itemlerimi geri aldım adamdan Nicknuyme 1 lwl çarından itemelrimi satıyor satğı gözlükler de benimdir lütfen bişey almayanız:(
HaYaLeT BaTaN GünEş..
- SpeedRacer
- FareAdam Düşmanı
tabiki benbu 1 lvl çarın adını sürekli yazarım hiç bi arz alışveriş yapmaz sen içini ferah tut...
-
- Salgın Koruyucusu
birader geçen oyundaydım nicneyume ye imparatorzileli nbr napıyon gibisinden bişeyler dedi dedim bu adamı tanıyo bu sonra dün impartor zileli oturuyodu batmanlı geldi imparator yanıa yaklaştı sonrada ayrıldılar :?: Yani bi iş var bana kalırsa..
- bbswinq
- FareAdam Düşmanı
Evet ...
Aynı şeyi ben dünde gördüm , imparatorzileli batmanlını yanında bir kaç dk durdu ve ordan ayrıldı. Bu işte bir iş war ama ne bilmıyorus :S
Aynı şeyi ben dünde gördüm , imparatorzileli batmanlını yanında bir kaç dk durdu ve ordan ayrıldı. Bu işte bir iş war ama ne bilmıyorus :S