Savaşçıların Element Efsunlu Eşyaları!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ozaerdenn
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: Savaşçıların Element Efsunlu Eşyaları!

Mesaj gönderen ozaerdenn »

Peki bu element itemleri ne için kullanırız? Büyücülerin Büyü Ateşi ve Savaşçıların Maxı zırhı yüksek olana vurmuyor. Alternatör büyücüler ve Element Savaşçılar giremez mi? Veya benim fikrim; savaşçıların 2 set giymesi gerekebilir. Max ve Element ;)
PIRASASAPI
Kullanıcı avatarı
Sanatkarr
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Sanatkarr »

Çemberlitaş bilindiği üzere gaffar bey ve ekibi (beyaz büyücülerin) mekanı. Haliyle büyücülüğü bilen birinin büyülerden korunma şeklinide bilmesi gerekir. Buradan yola çıkarsak savaşçılar ön planda olacak gibi. Nasıl ön plana çıkacak işte bu merak konusu.
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
Kullanıcı avatarı
ozaerdenn
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Bugün gelmeyecek gibi. :?
PIRASASAPI
Kullanıcı avatarı
Redstrom
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Redstrom »

Element İtemler Kullanılmadığı Halde Oyunda da Bir Hayli Fazlaca Düşüyor Ben Belki Gün Yenıden Değer Kazanır Die Önemli Olabılecek İtemleri Saklıyorum Ama Ne Bilim İşin Açığı Çokta Umudum Yok.Ben İncelemedim ama İnceleyen Arkadasalar Oyun Datalarında Gaffar Bey veya Diğer Boss Yaratıkların Element Direncının Fazla Oldugunu YazmışlardI Forumda Açılan Bir Başka Konuda Eğer Doğru İse Çemberlitaşta da İş Yapmaz Gibi Element Efsunlar.Son Olarakta Element Efsunlar Dönemınde Savaşçı ws leri Bir Başkaydı be....
Redstrom
Kullanıcı avatarı
ozaerdenn
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Datalara ayrıntılı bakmadım ama eğer element dirençleri fazla ise büyücüler çok fazla umutlanmamalı, sadece çevresi olanlar umutlanmalı. Yanılıyor muyum?
PIRASASAPI
Kullanıcı avatarı
xFirelifex
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen xFirelifex »

Datalara baktığımızda çemberlitaştaki birkaç yaratığın asit dışındaki dirençleri bir hayli yüksek (900-1000).Şifacılar da asit kullanarak kesemeyeceğine göre zilfallon set dizen savaşçıların çemberlitaşta 1 adım önde olacaklarını düşünüyorum.
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
Kullanıcı avatarı
Redstrom
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Redstrom »

ozaerdenn yazdı:Datalara ayrıntılı bakmadım ama eğer element dirençleri fazla ise büyücüler çok fazla umutlanmamalı, sadece çevresi olanlar umutlanmalı. Yanılıyor muyum?
xFirelifex yazdı:Datalara baktığımızda çemberlitaştaki birkaç yaratığın asit dışındaki dirençleri bir hayli yüksek (900-1000).Şifacılar da asit kullanarak kesemeyeceğine göre zilfallon set dizen savaşçıların çemberlitaşta 1 adım önde olacaklarını düşünüyorum.
Tabıkı Varsayımlar Üzerınden Konuşuyoruz Ama Dirençleri Fazla İse Buda Max İtemleri Ön Plana Çıkarır Büyücülerde Element Efsun Yerıne Fiziksele Dönmeleri Gerekir.Belkide Bir İhtimal Element İtemleri Canlandırmak Adına Bazı Yaratıkları Kesmek İçin Elment Efsun da Gerekebilir mi Acaba :?:
Redstrom
Kullanıcı avatarı
kfat4
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen kfat4 »

Geçmişten günümüze genişleme paketlerinde İKV' de daima bir şey sürekli değişmiştir. YETENEK KOMBİNASYONU. Bence element itemler konusunda pek de fazla umutlanmayın. Grup Bölgesi olacağı için içeride patron yaratıklar olacaktır ve illaki tank gerekecektir. Ayrıca Junon veya Kenan kadar basit olacaklarını da sanmıyorum. Yine benim fikrimi soracak olursanız değişim sadece yetenek kombinasyonlarında olur onun haricinde tank yine tanktır ve büyüler vurur şifacılar iyileştirir. İtemler konusunda ise ateş çemberinin kudret gereksinimi düşürülmediği sürece etkili olmaz ve bunun yanında büyücü patronlar (bkz. İfliss, Cevriye sultan...) buz veya elektriğe nazaran fiziksel hasara az dayanıklılardır. Bu bakımdan Beyaz Büyücüler ve Gaffar'a fiziksel daha iyi işleyeceği kanaatindeyim.
KORLEG
ZÜLKARNEYN
Kullanıcı avatarı
ozaerdenn
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Element itemler başka bahara mı? :)
PIRASASAPI
Kullanıcı avatarı
ozaerdenn
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

viewtopic.php?f=100&t=63096 Net bir cevap gelmedi..
PIRASASAPI

“Genel Etkileşim” sayfasına dön