belkide bilerek ? neden son 2 - 3 canında gruptan atılıyoruz yanlışlıkla acaba ...rockipsiz yazdı:Senin dediğin de doğru ama kenanda junonda bizi veya başkalarını yanlışlıkla gruptan atıyorlar. Bu sorunun çözümü için gerekli bir yol...Buqrahan yazdı:Doğru diyor olabilirsiniz; fakat şöyle bir hâkikat varrockipsiz yazdı:En iyisi konuyu açan arkadaşın dediğin gibi ekrana uyarı gelsin. "##### isimli kullanıcıyı gruptan çıkarmak istiyor musunuz?" diye...kalearkasi yazdı:benimde başıma gelen bi durum şöyle olabilir gruptan at 2.sırada değilde son sırada olabilirGruptan Atmaya emin değilsen, neden " Gruptan Çıkar " yapıyorsun ki
, bazı oyunlarda böyle geliyordu ve hep şunu derdim o yazı gelince " Şaka mı yapıyorsun, Çıkmaktan emin olmasam neden ' Çıkış ' yapayım ki ?! " derdim hep
aynı hesaba denk geliyor. Dikkatli olun ve dalgaya almayın yeter
Grup Bölgelerinde Gruptan Atma Sorunu!
Re: Grup Bölgelerinde Gruptan Atma Sorunu!
Tokerx 
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
Buqrahan yazdı:Doğru diyor olabilirsiniz; fakat şöyle bir hâkikat varrockipsiz yazdı:En iyisi konuyu açan arkadaşın dediğin gibi ekrana uyarı gelsin. "##### isimli kullanıcıyı gruptan çıkarmak istiyor musunuz?" diye...kalearkasi yazdı:benimde başıma gelen bi durum şöyle olabilir gruptan at 2.sırada değilde son sırada olabilirGruptan Atmaya emin değilsen, neden " Gruptan Çıkar " yapıyorsun ki
, bazı oyunlarda böyle geliyordu ve hep şunu derdim o yazı gelince " Şaka mı yapıyorsun, Çıkmaktan emin olmasam neden ' Çıkış ' yapayım ki ?! " derdim hep
Alışveriş Aç ve Gruptan Çıkar ibaresi alt alta olunca farkında olmadan atıyorsun işte.Eğer eminsem eminim derim öyle çıkarırım ama yanlışlıklaysa hayır derim:)
- intikamatesi
- Labirent Rehberi

- Lonca: <Estergon>
Sende doğru diyorsun ama bir gerçek varki oda yanlışlıkla birisini gruptan ata biliyorsun ve geri dünüşü yok bu bir eksiklikdir benim başıma çok gedli sürekli grup bölgelerine girdiğim için hem atıldım hemde attımBuqrahan yazdı:Doğru diyor olabilirsiniz; fakat şöyle bir hâkikat varrockipsiz yazdı:En iyisi konuyu açan arkadaşın dediğin gibi ekrana uyarı gelsin. "##### isimli kullanıcıyı gruptan çıkarmak istiyor musunuz?" diye...kalearkasi yazdı:benimde başıma gelen bi durum şöyle olabilir gruptan at 2.sırada değilde son sırada olabilirGruptan Atmaya emin değilsen, neden " Gruptan Çıkar " yapıyorsun ki
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
- intikamatesi
- Labirent Rehberi

Orada masumluk aranamaz fakat kenan ve junon öncesi iksir alış verişinde bulunurken ne gibi bir kötü niyet ola bilir :?:xsWiTx yazdı:belkide bilerek ? neden son 2 - 3 canında gruptan atılıyoruz yanlışlıkla acaba ...rockipsiz yazdı:Senin dediğin de doğru ama kenanda junonda bizi veya başkalarını yanlışlıkla gruptan atıyorlar. Bu sorunun çözümü için gerekli bir yol...Buqrahan yazdı:Doğru diyor olabilirsiniz; fakat şöyle bir hâkikat varrockipsiz yazdı:En iyisi konuyu açan arkadaşın dediğin gibi ekrana uyarı gelsin. "##### isimli kullanıcıyı gruptan çıkarmak istiyor musunuz?" diye...kalearkasi yazdı:benimde başıma gelen bi durum şöyle olabilir gruptan at 2.sırada değilde son sırada olabilirGruptan Atmaya emin değilsen, neden " Gruptan Çıkar " yapıyorsun ki
- xrtoo
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Klan: Arzın Çocukları
bence o yazıyının cıkmasını bos versınlerde senın mallıgına bı cozum bulsunlar cunku 1 kere yapmamıssın gordugum kadarıyla aynı hatayı!
Benim Gözümde Adam Gibi Adam Olanlar Yazsın Diğerleri Vaktimi Çalmasın
Kimseye Ait olmam Herkese Sahip Olurum
Kimseye Ait olmam Herkese Sahip Olurum
- Sifacixhezae
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Eminönü
Sırf bu gruptan atılma sorunundan dolayı ve buna bir çözüm olmadığı için ben şu yöntemi uyguluyorum...
Diyelim ben grup baskanıyım.İksir alacaksam/vereceksem alışverişi ben acmıyorum , karşı taraf acıyor.Doğal olarak herhangi bir grup atılma vakası yasamıyoruz
Diyelim ben grup baskanıyım.İksir alacaksam/vereceksem alışverişi ben acmıyorum , karşı taraf acıyor.Doğal olarak herhangi bir grup atılma vakası yasamıyoruz
- intikamatesi
- Labirent Rehberi

Seviyeli yorum yap, yorum yapmasını bilmiyorsanda yazma!xrtoo yazdı: senın mallıgına!
Sifacixhezae yazdı:Sırf bu gruptan atılma sorunundan dolayı ve buna bir çözüm olmadığı için ben şu yöntemi uyguluyorum...
Bir çok kez ''ben grup lideriyim alış verişi sen aç'' dediğim oldu ama o anki acele ve telaş ile bunu yapmayı unuta biliyoruz bence iyi bir çözüm desdeğe isteyen yollar istemeyen yollamaz.
- XxWhiteDewiLxX
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
Vallahi ben öyle durumlarda karşı tarafa alışveriş açtırıyorum 

Yeni karekterlerim
FUHRER-HITLER
Eski karekterlerim
xWHİTEDEWİLx IIWhiteDewiLII mrTOILETTE
Donanımhaber,Honda S2000 , IKV tutkunu
zaten kenan öncesi gruptan atarsan kesmen zorlaşır son canlarında atılıyoksak çıkışta iyi bi söverim onaintikamatesi yazdı: Orada masumluk aranamaz fakat kenan ve junon öncesi iksir alış verişinde bulunurken ne gibi bir kötü niyet ola bilir :?:
Tokerx 
Ben de sığınaklarda son fedaileri keserken yanlışlıkla arkadaşımı gruptan atmıştım. O günden bu güne grupları ben kurmuyorum.