Çemberli Taş Hakkında.
- VatanXLydeR
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Re: Çemberli Taş Hakkında.
İnşallah grup bolgesı olarak gelir. Çünkü normal bir bölge olarak gelirse sıra beklemek gibi bir sorun ortaya cıkıcak.
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
Evet banada gerçekten saçma geldi kuklacıdan sonra en güçlü büyücü liderli olan gaffar beyin 6 kişilik bir grupla kesilmesi içimi acıtıyor
- Refresh
- Labirent Rehberi
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Kadim Hidrayı ise 3 4 kişi kesebiliyor buna ne demeli
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
Ben niye görmedim o adamları foto varmı ?Refresh yazdı:Kadim Hidrayı ise 3 4 kişi kesebiliyor buna ne demeli
- MuRaTPoLaT
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Nefes
- Mysterysun
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Yok
Merhabalar,
[DEV] Gorgar yapmış olduğu söyleyiş,
Çemberlitaş, zengin içerikli, dev bir grup bölgesidir.
Açıklaması sanırım herkesin kafasındaki soru işaretini kaldırmaya yetecektir diye düşünüyorum.
[DEV] Gorgar yapmış olduğu söyleyiş,
Çemberlitaş, zengin içerikli, dev bir grup bölgesidir.
Açıklaması sanırım herkesin kafasındaki soru işaretini kaldırmaya yetecektir diye düşünüyorum.
- MySteRySuN - Melodizamanı
Diyorsun ki grup olarak mı maden çekicez . Nasıl bir zihniyetin var ? Yeni madenden kasıt şimdiki Motorin,Niobyum,Antimon,Hydrgrayrum gibi madenlerdir .
Grup Bölgesi olamayacak ise seviyelerde gelirdi . Bunu yine önümüzdeki günlerde göreceğiz fakat dediğim gibi grup bölgesi olmasa seviyelerde gelirdi ve seviyelerde henüz gelmeyeceğine göre ...
Bu arada Watton sana şunu söylerim
4 kişi ile Kadim Hidrayı defalarca ama defalarca kestik , kesiyoruz .
Ama reklama ihtiyacımız olmadığı için resim koyma gibi bir çalışmaya girişmedik . Bilenler gücümüzü bilir .
Grup Bölgesi olamayacak ise seviyelerde gelirdi . Bunu yine önümüzdeki günlerde göreceğiz fakat dediğim gibi grup bölgesi olmasa seviyelerde gelirdi ve seviyelerde henüz gelmeyeceğine göre ...
Bu arada Watton sana şunu söylerim
Ama reklama ihtiyacımız olmadığı için resim koyma gibi bir çalışmaya girişmedik . Bilenler gücümüzü bilir .
XXCEZAXX
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
İşte o yüzden inanmıyorum bilenlerin bilmesi sizin için yeterliyse eyvallahxxcezaxx yazdı:Diyorsun ki grup olarak mı maden çekicez . Nasıl bir zihniyetin var ? Yeni madenden kasıt şimdiki Motorin,Niobyum,Antimon,Hydrgrayrum gibi madenlerdir .
Bu arada Watton sana şunu söylerim4 kişi ile Kadim Hidrayı defalarca ama defalarca kestik , kesiyoruz .
- xSagopaKajmerx
- Cin Avcısı
Birşeyi anlatmak istiyorsanız doğru düzgün anlatmayın bilin arkadaşlar.xxcezaxx yazdı:Diyorsun ki grup olarak mı maden çekicez . Nasıl bir zihniyetin var ? Yeni madenden kasıt şimdiki Motorin,Niobyum,Antimon,Hydrgrayrum gibi madenlerdir .
Bu arada Watton sana şunu söylerim4 kişi ile Kadim Hidrayı defalarca ama defalarca kestik , kesiyoruz .
Antimon Niobyum vb. bir ''materyal'' dir.Maden ise, öbeklerinden çekilen nadir veya nadir olmayan bitki/maden/taş'tır.
-
- Antrepo Bekçisi
- Klan: Lodos
- Lonca: Thelodos Of Ottoman
yeni reçetelerde yeni madene gerek yok aslında
koy reçeteye 20 menekşe millet apışıp kalsın DDDD
koy reçeteye 20 menekşe millet apışıp kalsın DDDD
^^KARAŞEYH^^Şeyh^^BARBAR^^göklerinşifacısı^^Ahuramazda
The Lodos Of Ottoman
(TURAN)