Sobenin Gazabı olsa asla ölmez senın benım gibi bir oyuncu o da tek farkı ışık hızında... Bunun sebebi ise tabiki bu benim düşüncem. İlyas abi verdiği hizmetlerden ötürü Sobee'nin Hediyesi item aldı ve bu item sadece hız verıyor olabılır.mutlakkonuxjun yazdı:Sobeenin gazabı itemler var üstünde ne m.a sı kafanmı güzel :mrgreen:Genius yazdı:M2.5 M.A Saygılı maraton gözluk ve ayakkabı ıle cok rahat gidilir
Kindar hakkında..
Re: Kindar hakkında..
GM ' lerin üzerinde oyundaki bütün HASARLARIN, DİRENÇLERİN , SAVUNMANIN, SALDIRININ, HAREKET HIZININ bulunduğu
zırh, takı ve diğer eşyalar vardır.. Bi gm yansıtmıştı oradan biliyorum.
Kindar İKV yönetimi için çok iş yapmıştır. Görevi bıraktı diye itemlerini almak ayıp olurdu.
Bu yüzden almadıklarını düşünüyorum.
zırh, takı ve diğer eşyalar vardır.. Bi gm yansıtmıştı oradan biliyorum.
Kindar İKV yönetimi için çok iş yapmıştır. Görevi bıraktı diye itemlerini almak ayıp olurdu.
Bu yüzden almadıklarını düşünüyorum.
- ErNeSTo
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: <Never Walk Alone>
Sobenin gazabı he
)) ne güldüm Allah iyiliğinizi versin
sobenin takdiri itemler onlar sobe nin hızı gibi itemler giyiniyor gm ler kindarada verdiği hizmetlerden ötürü geri alınmayıp hediye edilmiştir.
/ PHaeTon (^)/ xMeRCuRy
-"Ben Yanmazsam, Sen Yanmazsan, Biz Yanmazsak, Nasıl Çıkar Bu Karanlıklar Aydınlığa" Nazım Hikmet
•Devrim sonsuzluğun güneşidir nasıl olsa doğar.
MahirCA
Herşeye muhalefet mahir.
Yeni bir başlangıç ~~sonsuz bir devam : ZamanxHephaistos
- ErNeSTo
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: <Never Walk Alone>
Seni görmek guzel yusuf gözükmüyosun hiç nerelerdesinCengaverx yazdı:Herşeye muhalefet mahir.
/ PHaeTon (^)/ xMeRCuRy
-"Ben Yanmazsam, Sen Yanmazsan, Biz Yanmazsak, Nasıl Çıkar Bu Karanlıklar Aydınlığa" Nazım Hikmet
•Devrim sonsuzluğun güneşidir nasıl olsa doğar.
MahirCA
- MeNTHoLoKaLiPTuS
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
ii de üstünde sobenin gazabı item yoktu yanı normal item gbi duruyordu ama takıları varsa bilemem xD
Insanlarda güzel olan yüzdür,yüzde güzel olan gözdür, Ama insanı insan yapan ağzından çıkan sözdür.
MeNTHoLoKaLiPTuS [(^)Mevlana Asa]
IIFeaRLeSLorDII [(^)Bıçak Sırtı Kılıç]
VeLoCiRaPToR [(^)Transformatör Asa]
- sonxfederal
- İri Fare Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Zengının malı fakırın azını yorarmıs bosuna dememısler
:!:
Meran'ın ''SoN'' Neferleri

sobenin itemlerii arkadaşlar 1 Lv oLur .. 2 . cisi eLindeki epede sadece 4 k gibi bir savunma vardı.. maraton . ayan m2.a maraton gözlük antilop iksir depar o kadar hızlı gidemedim . .
O adada hızlı madencekerek kul hakkına giriyor . eger ondafazladan birsey var bu tüm meran oyuncularında olması gerekir. . sonucta onun oynadag oyunu bizde oynuyoruz bizde plus ıvırını zıvırını alıyor bir emek harıcıyoruz . .!!
O adada hızlı madencekerek kul hakkına giriyor . eger ondafazladan birsey var bu tüm meran oyuncularında olması gerekir. . sonucta onun oynadag oyunu bizde oynuyoruz bizde plus ıvırını zıvırını alıyor bir emek harıcıyoruz . .!!
aLBaYRaKxKaHiN
aLBaYRaKxKRALL
Denildimi Bir Yere Türk Beldesi , Gözüm aLBaYRaK , Kulagım Ezan Sesi Arar !
aLBaYRaKxKRALL
Denildimi Bir Yere Türk Beldesi , Gözüm aLBaYRaK , Kulagım Ezan Sesi Arar !
sende ikv ye çok hizmetler verdin değil mizaza00 yazdı:sobenin itemlerii arkadaşlar 1 Lv oLur .. 2 . cisi eLindeki epede sadece 4 k gibi bir savunma vardı.. maraton . ayan m2.a maraton gözlük antilop iksir depar o kadar hızlı gidemedim . .
wsde yenileceğini anlayınca loncadaki adama arz char bul şu ws attığım adamı kes
ws de yenilince hakeme iftira at
Bu ikv yönetiminin sana ne versin aslında bir şey versin
FLaT

- MeNTHoLoKaLiPTuS
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
TarTışma yoq xD
Insanlarda güzel olan yüzdür,yüzde güzel olan gözdür, Ama insanı insan yapan ağzından çıkan sözdür.