Süper Can ve İkv..!
Re: Süper Can ve İkv..!
Aynen katılıyorum. Bu bir iştir. Süpercan gibi doğa sevgisini aşılamaya yönelik oyunların reklamının olması gayet normaldir. Fakat İKV gibi başlı başına büyük bir hikayesi ve geçmişi olan MMORPG oyunlarının televizyonlarda reklamını yapmak zaten zor ve anlamsızdır. Siz bir Warcraft veya Knight online gibi bu sektörün devlerinin TV' de reklam verdiğini gördünüz mü ? Ancak internet siteleri üzerinden verirler. Arkadaş belirtmiş. Süpercan TTçocuk için yapılmış bir oyun ve sanırım reklamlarını da TTnet veriyor. Değer verilmediğini düşünen arkadaşların ÇEMBERLİTAŞ' ı beklemesini istiyorum. Oyunun görsel olarak nasıl geliştiğini göreceklerdir. Zira videolardan da anlaşılıyor.
KORLEG
ZÜLKARNEYN
ZÜLKARNEYN
- YasinKocamanca
- Yasemin'in Gözcüsü

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Life And Death
Hala aklınız basmıyor mu arkadaşlar bu oyun online oyun su anda bu oyununun suncuları o kadar yoğunlupğu kaldıracak durumda değil sizin düşündüğünüzü sobee düşünmüyor mu sanıyorsunuz ? Akıl mantık diye birşey var haftasonları oyuna azcık yüklenme oluyor sunucular başlıyor kasılmaya neymiş reklam yapılsınmış oyuna giremiyoruz diyede forumda konular açarsınız 
Eski bir konuyu hortlatıyorum ama adam geleceği görmüş. Daha önce kordugum'ün açtığı konuya bakılırsa Sobee yeni bir MMORPG oyunu geliştiriyor...Tertip yazdı:Bence sobee gizliden gizliye yeni bir mmorpg tarzı oyun tasarlıyor olabilir. İKV de kendilerini deniyorlar. Daha profesyonel oyun gelebilir neden olmasın ? İKV'den kazanılan gelir biriktirilip olay yaratacak reklamlarla yeni oyun gelme ihtimali nedir?
Tabii bunlar benim düşüncelerim gerçeği yansıtmıyor olabilir ama olmayabilir de....