SANCAK SUNUCUSUNDA KADİM HİDRA KESİMİ Örnek değil GERÇEK

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Darklord
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: SANCAK SUNUCUSUNDA KADİM HİDRA KESİMİ Örnek değil GERÇEK

Mesaj gönderen Darklord »

Ormes her konuda herkezi kınıyip kendini olgun zanledip bişi sanma bir kaç ata sözü ver nasihatle adam olunmuyor şimdi burdan sana selamlar ;)

bu arada tebrikler Atax loncası mükemmel ;)
haYaT bosH eĞLeN Çoşs :D :)
Ormes
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Ormes »

Darklord yazdı:Ormes her konuda herkezi kınıyip kendini olgun zanledip bişi sanma bir kaç ata sözü ver nasihatle adam olunmuyor şimdi burdan sana selamlar ;)

bu arada tebrikler Atax loncası mükemmel ;)

Selamlar

Belliki okuduğunu görmeyen kavrayamayan yorumlayamayan birisin ve yahut yanlı bir yerlere yaranmaya çalışan tiplerdensin. Oku düşün tarafsız yorum yap ondan sonra konuş. ( darklord )

( Sancak sunucusu ata loncasından bir ilk daha ) Her halde yukarda başlığın altındaki bu yazıyı okumadın zaten kesim anında orda olmadın her halde koydukları fotolar zaten her şeyi belli ediyor. Ben ( a . b ) loncası için (ahmet mehmet) için orda saatlerimi harcamadım reklamlarını yapsınlar diye ben Sancak sunucusundada kesilsin bir yol açılsın diye ordaydım. Belliki sen benim neyi eleştirdiğimi bile kavrayamamışsın. Burda ben varım ben olmasam bile
diğer insanların emekleri var. ( darklord ) yaşın nedir ne işsin bilmiyorum ama üstüne vazife olmayan işlere karışma ben senin aklının ucuna bile gelemeyecek düşüncelerim yorumlarım vardır. Bunları yaparkende asla ben biz yoktur benim dünyamda benim dünyam çoğunluktur. (BİZLER) Ukalalık yağcılık saygısızlık yapılan her yerde bana olsun başkasına olsun bunlar ben dik duruşumu eleştirimi yaparım. Sen büyü yada olaylara bakış pencereni biraqz geliştir öyle gel.
Kullanıcı avatarı
XxGHOSENxX
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen XxGHOSENxX »

Bu Sunucuda Hiç Bir Lonca Biz Kadimi Kestik Demesin İşte O Zaman Bütün Cahilliğini Gözler Önüne Sermiş Olur.

Özellikle Atax Mecx Efelerx vb Loncalar...

ŞUAN Kadim Hidrayı Alt Edebilecek TEK LONCA ''ROW'' Loncasıdır.Onlar da Full 49 İtemli Şekilde Kesebilirler.

Sanırım Daha Lonca Olarak Gidip Tek Başlarına Kesmeyi Denemediler.
Resim

♣ En Büyük İstanbul Kıyamet Vakti Grubu ♣

[code]http://www.facebook.com/#/group.php?gid=39374266654&ref=ts[/code]
♣ Emre OĞUZ ♣

[code]http://www.facebook.com/GHOSEN?ref=profile[/code]
Kullanıcı avatarı
daywalker
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen daywalker »

XxGHOSENxX yazdı:Bu Sunucuda Hiç Bir Lonca Biz Kadimi Kestik Demesin İşte O Zaman Bütün Cahilliğini Gözler Önüne Sermiş Olur.

ŞUAN Kadim Hidrayı Alt Edebilecek TEK LONCA ''ROW'' Loncasıdır.Onlar da Full 49 İtemli Şekilde Kesebilirler.

özellikle atax ler derken ne demek istedin ?
ata loncasından kaç kişiyi tanıyosun ?
sırf konuşmuş olmuş olmak için yazmayın...
Darthwader
Ataxfilozof

Resim

"Eden kendisine eder. Yapan bulur ve çeker. Unutma, kazanmak koca bir ömür ister, kaybetmeye ise anlık gaflet yeter !" "Hz. Mevlana"
Kullanıcı avatarı
XxGHOSENxX
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen XxGHOSENxX »

daywalker yazdı:
XxGHOSENxX yazdı:Bu Sunucuda Hiç Bir Lonca Biz Kadimi Kestik Demesin İşte O Zaman Bütün Cahilliğini Gözler Önüne Sermiş Olur.

Atax Loncası Sence Büyük ve Güçlü Bir Lonca mı Üslubumu Bozmak İstemem Ama;

İKV Aleminde Sancak Sunucusunda Olduğu Kadar Çok ve Gereksiz Lonca Bulunmuyor.

Her Sunucuda Birkaç Adam Gibi Lonca Olur ve Bu Loncalar Yeter de Artar Bile !
Günümüzde Her Önüne Gelen Lonca Açıyor.

Oyunun En Güçlülerini Barındıran ROWx Loncasını Tebrik Ediyorum ve Arkalarındayım.

Lodoslardan GÖKx , Arzlardan ROWx Loncası Dışında Kimseyi Lonca Kisvesi İçerisinde Muhattab Almam Zaten Alınmaması da Gerekir ;)
Resim

♣ En Büyük İstanbul Kıyamet Vakti Grubu ♣

[code]http://www.facebook.com/#/group.php?gid=39374266654&ref=ts[/code]
♣ Emre OĞUZ ♣

[code]http://www.facebook.com/GHOSEN?ref=profile[/code]
Kullanıcı avatarı
daywalker
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

bu üslubunun bozulmamış hali yani ilginç
bi lonca nasıl büyük ve güçlü olur bana açıklarmısın ?
oyuncu sayısıysa gayet fazla oyuncumuz var, kişilerin kalitesiyse
zaten bu konuda Ata loncasıyla kimse yarışamaz
iteme göremi neye göre değerlendiriyosun anlamadım ?
hepsindende önemlisi bizi küçümseyerek, aşağılayarak, hakaret ederek ne elde etmeye çalışıyosun ?
Darthwader
Ataxfilozof

Resim

"Eden kendisine eder. Yapan bulur ve çeker. Unutma, kazanmak koca bir ömür ister, kaybetmeye ise anlık gaflet yeter !" "Hz. Mevlana"
Kullanıcı avatarı
elagance
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen elagance »

Öncelikle Saygın Dürüst olan tüm oyuncular selamlar.. Abi sen bunlara ne anlatırsan anlat onlar yine bildiğini okurlar konuyu anlamadan yorum yaparlar seviyeleri o kadar işte kendilerini rezil etmekten başka bi şey etmiyorlar he kendilerinden çok eminler ama resimli olarak foruma koyunca ne diyecekler onu hiç bilmiyorum yaptıkları çocukca hareketler diğer oyuncuları hiçe saymalar insanların üzeine madende iken bomba çekmeler he bunlar sözlü olmayacak resimli olacak bir dahaki konuda o zaman boyunuz kaç onu tüm sunucu görsünde biraz kendinize çeki düzen verin. yazı yazmakla adam olunmuyor yaptılıklarınızla adamlık saygınlık kazanıyorsunuz kim çıkıp der şu sunucuda bize atalardan fayda geldi sunucunun yüzde 90ı sizden bıkmış durumda insanlara üstünlük sağlamak adına elinizden gelen tüm pisliği yapıyorsunuz oyundan soğutuyorsunuz. Sarıgülşifa abi sen sonuna kadar haklısın kadim konusunda yok yan çar yok düz çar ne fark eder saydığı adamlarlamı kesti sanıyor başlık atıyor sonrad orda olan rowlara bile saygısı yok adamlar arz onlarad yadrım etti ve nize insanlar yardım ettiki belki onlarında olur diye ama siz kimseye günahınızı verecek insanlar değilsiniz bırakın yardımı. Konseyx loncasına gelince güzel kardeşim senin ya okuman yok yada anlama kıtlığı çekiyorsun biz kestik diyen bi tane konseyx loncasından insan göster ben o zaman; hani yazmışsınız ya bütün loncanıızın görevlerini ve kasma işlerini yaparım diye. bende bütün sunucuda ne kadar insan varsa elimden geldiğince yapacağım bu kadar da büyük konuşuyorum. siz orada olan insalara teşekkürü beceremiyor çıkıyor burda laf salatası yapıyorsunuz. sonra insalara çamur atıyorsunuz bırakın bu işleri kimin ne olduğunu her kez biliyor. kendinizi daha fazla rezil etmeyin. bi oyun için bu kadar hırs yapılmaz başka insanlar kıskanılmaz bir arada geziyorlar beraberler diye bizim amacımız bu birlik beraberlik her zamanda öyle olacak öylede kalacağız.

Bırakın bu işleride biraz insanlara saygı göstermeyi öğrenin kimsenin ne size nede sizin gibilere ihtiyacı vardır..
Kullanıcı avatarı
daywalker
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

şu sunucuda bizden nefret eden yüzde 90 lık kesim kim merak ettim
ben lodos çarımla gidip 15 tane rowx üyesinin arasında oturabiliyosam bir ata olarak
onlarca mec loncaı üyesi arasında oturabiliyosam
daha aklıma gelmeyen bir sürü arz loncası ve arz üyeleri arasında oturabiliyosam
ve bunların hiçbiri bana saldırmıyosa demek bizden nefret etmiyolar demektir
yine aynı şekilde lodos kanalından yardım çağrısı yaptığımda bir ata olarak
gök, yeniçeri ve yine adını hatırlayamadığım onlarca insan düşünmeden yardıma geliyorsa
kim bizden nefret ediyor o zaman ???
Darthwader
Ataxfilozof

Resim

Kullanıcı avatarı
kupluce
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen kupluce »

XxGHOSENxX yazdı:
daywalker yazdı:

Atax Loncası Sence Büyük ve Güçlü Bir Lonca mı Üslubumu Bozmak İstemem Ama;

İKV Aleminde Sancak Sunucusunda Olduğu Kadar Çok ve Gereksiz Lonca Bulunmuyor.

Her Sunucuda Birkaç Adam Gibi Lonca Olur ve Bu Loncalar Yeter de Artar Bile !
Günümüzde Her Önüne Gelen Lonca Açıyor.

Oyunun En Güçlülerini Barındıran ROWx Loncasını Tebrik Ediyorum ve Arkalarındayım.

Lodoslardan GÖKx , Arzlardan ROWx Loncası Dışında Kimseyi Lonca Kisvesi İçerisinde Muhattab Almam Zaten Alınmaması da Gerekir ;)

SEn kimsin neysin benim loncama laf atiyosun arkadas ? Laflarina dikkat et biz kimseden ovgu filan da beklemiyoruz Row loncasi olsun en iyisi o da sorunum degil ama Ata loncasina laf atamazsin haddini bil
AteşSalih -- TERBİYECİ

Resim
Kullanıcı avatarı
Vahit
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Vahit »

XxGHOSENxX ve elegance Bundan sonra kadim e yardım etmeyeceğim aksine orda bekleyeceğim buyrun ben oturup izlerken size kadiğm i kestirtmeyeceğim charların silinmesine kadar iddiaya girerim kabulmusunuz ikinizde :)

Bu arada elegance sen kesilmesini ben buldum diye hava atıp duruyorsun kesilmesini bulan kestirmemeyide bulmuştur buyur sende bize kestirme :)

Rowx ve komple lodoslar ordaydı kesemediler row ları severim ama siz öyle söylediniz diye bundan sonra 3 loncada birleşse kadim i kestirmeyeceğim buyrun gelin kesin kim laf anlamıyor bulalım :)

Vesselam
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön