Lathander içeri!!!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
rymacan
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Lathander içeri!!!

Mesaj gönderen rymacan »

ParduS yazdı:
rymacan yazdı:Sonuçta bu akşam cezam bitiyor ve bugün başladım oyuna yazmamın sebebide cezam kaldırılsın değil madem insanlara bi ceza veriyorsunuz bu sorumluluk gerektirir ciddiyet gerektirir kafadan sallama tarihlerle ceza bildirimi ne demek ? kaç yaşında o bildirim mesajını gönderen arkadaşımız? o tarihleri nasıl yanlış yazıyor insanlık halidir hata olurda bu aralar hatasız yapılan bir kaç şey gösterin bide hatalıları gösterin, kendinizi savunun ama körükörüne değil
iyi forumlar.

Arkadaşım Sonucta oda bir İNSAN Hata yapamaz die bir kural mı var ? Kaç kişinin Küfürlerini hakaretlerini okuyorlar yeri geldiği zaman bunun bilincin de olman dileğimle iyi oyunlar .
Hatanın da bi yeri bi yurdu var kardeşim, o konumdaki birinden hergün aynı veya benzer şikayetler geliyor, hergün hata yapmıyordur bazıları abartıdır ama ekişpte birilerinin işini yapmadığı aşikar ve her ne hikmetse onları bulup deşifre etmeye calışmak yerine üstünü örtme cabası güdülüyor herşeyin.
son mesajım kitlenmesini isteyeceğim
Neyin ne olduğu aşikar, bir benim başıma gelen bir şey değil.
"İnsanlar başaklara benzerler. İçleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler"
Kullanıcı avatarı
byreal
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen byreal »

rymacan yazdı:
ParduS yazdı:
rymacan yazdı:Sonuçta bu akşam cezam bitiyor ve bugün başladım oyuna yazmamın sebebide cezam kaldırılsın değil madem insanlara bi ceza veriyorsunuz bu sorumluluk gerektirir ciddiyet gerektirir kafadan sallama tarihlerle ceza bildirimi ne demek ? kaç yaşında o bildirim mesajını gönderen arkadaşımız? o tarihleri nasıl yanlış yazıyor insanlık halidir hata olurda bu aralar hatasız yapılan bir kaç şey gösterin bide hatalıları gösterin, kendinizi savunun ama körükörüne değil
iyi forumlar.

Arkadaşım Sonucta oda bir İNSAN Hata yapamaz die bir kural mı var ? Kaç kişinin Küfürlerini hakaretlerini okuyorlar yeri geldiği zaman bunun bilincin de olman dileğimle iyi oyunlar .
Hatanın da bi yeri bi yurdu var kardeşim, o konumdaki birinden hergün aynı veya benzer şikayetler geliyor, hergün hata yapmıyordur bazıları abartıdır ama ekişpte birilerinin işini yapmadığı aşikar ve her ne hikmetse onları bulup deşifre etmeye calışmak yerine üstünü örtme cabası güdülüyor herşeyin.
son mesajım kitlenmesini isteyeceğim
Neyin ne olduğu aşikar, bir benim başıma gelen bir şey değil.

Bunları yapıyor ama sonuçta ücretini parasını alıyor ve bize en iyi hizmeti saglamak sonunda sonuçta biz parasını vermiyormuyuz bize hata yapma şansları yok her ay plus alırken akçe çekerken biz nasıl paramızı veriyorsak onlarda bize özen gösterecek o kadar burda kimse kimseye çıkarları olmadan bişi yapmıyor karşılını aldıgınız işin hakkını verin.
Kullanıcı avatarı
Schiller
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen Schiller »

Merhaba,

Gerekli bilgilendirmeyi Sayın Lathander yapmıştır.Sistemde oluşan hata nedeni ile Şikayet tarihi ile ceza başlangıç tarihindeki saatler karışmıştır.Verilen ceza haklı olduğunu Sayın Lathander açıklamış bulunmaktadır.Forumlarımız Ceza itiraz alanı değildir.Konuyu kilitliyorum
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön