Tam Destek Tüm Destek Ocipres
Ben İkv Hayatım boyunca bu kadar REzillik Görmedim.Bu Şaheser dedikleri Ecel Getiren vs... İtemler Öyle Olmalı ki Yaratığa 10 binden aşağı vurmamalı.Ama Ne Yazık ki Gördüğümüz Kadarıyla KAfa Koparan Veya Balyoz Ecel Getirenden Daha iyi ve daha Saldırgan vuruyor.
BENİM AMACIMCA BUNCA UĞRAŞTAN SONRA ŞAHESER İTEMLERİN BU KADAR DÜŞÜK VURMAMASI GEREKİR.
Kadim Hidra Ve Getirdikleri
- xDAVUT
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Kadim Hidra Ve Getirdikleri
İslamın Emrettiği ve Allah'ın Yasakladığı Kesin Haram olan herşeyi yapan (Aklınıza Ne Gelirse),Hz Ebubekir-i Sıddık ve Hz. Ömer-ül Faruk'u Sevmeyen RAFİZİLERİN Kim olduğunu BİLİYOR MUSUNUZ ?
- abdullatif82
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
ben bu konuda ecelin hayal kırıklığı olacağını yeraltı eklentisi geldinde düşünmüştüm gerçekten ama ecel özellikle ws lerde farkını mutlaka gösterecektir . kafa veya balyozlar ise ex kasarken değişilmez olucaklar diye düşünüyorum böyle olmasıda gerekli oyun tamamen ecel üzerine kurlmamalı
Fetih Cyberxonbaşı Trowhy
zaman, insanları değil ancak armutları olgunlaştırır ..
zaman, insanları değil ancak armutları olgunlaştırır ..
- nefretsiz92
- İskele Babası
- Klan: Lodos
eğer bu itemler şaheserse kafa koparan ve balyoz nedir
doğrusunu söylemek gerekirse bazı arkadaşlar baya abartmışlar , 10 bin vursun yaratıkları tek vuruşta kessin gibi...bu kadarını isteyen yok , eğer bunlara şaheser deniyorsa diğer silahlardan üstün olmalı , üstün olmalı ki verilen emeğe de değsin verilen isimede değsin...birilerinin bu konuya acilen el atması lazım , şu ana kadar bu itemlerden memnun olan tek kişi bile görmedim , vede herkes aynı görüşte bu itemlerin sadece beyhude şeyler olduğunu düşünüor...bu silahların üretimi için gerekn malzemeler çok zor biliosunuz...bu kadar uğraşın bu kadar emeğin karşılığı "şaheser" denilen dandirik itemler olmamalı , bu silahların efsunları dahada fazla artmalı ki millet bu silahları almak üretmek için birbiriyle yarışmalı , birbirleriyle yarışırkende birlik olup bişeyler başarmalı , bu böyle olmalı ki oyunda hareketli saatler yaşanmalı...kesin kanaat ve düşüncem bu iyi forumlar...
>>> ||İSTANBUL KIYAMET VAKTİ|| <<<

Demez taş, kaya
Yürürüz yaya...
Türküz, gideriz,
Kızılelmaya...

Demez taş, kaya
Yürürüz yaya...
Türküz, gideriz,
Kızılelmaya...
- pasaforum
- Sahaf Yardımcısı
Arkadaşlar tekrar selam. Ecel getirenin vuruşları hakkında bilgimi paylaşım. Vuruşlar yaratıktan yaratığa değişiklik gösteriyor bu 1. si. Örneğin yılanlar 41 44 level olanlar fazla hasar alıyor ve vuruş 3 binlere kadar çıkıyor. Ama meran muhafızı veya uçanlarda vuruşlar söylemek istemiyorum ama
1600 ortalama. Üzerimde full yücelen halit girmenc var.
Kritik olayına gelirsek, ecel getirenin kritiği 3 kat vurması lazım ki o da ayrı bi hikaye. Yeni leveller ile birlikte kritiklerin vurmamaya başlaması ile ecel getirende doğal olarak kritik vurmuyor. yani 1600 ortalama bir normal vuruş 3 kat kritik puanı ile vuruş 4800 civarı bir vuruş bekleniyorken kritikler 2600 ortalama. Ecel getiren hakkında fikrim kısacası şu. Nasıl ki zamanında anka ve inat kıran her büyücü ve şifacıda şaheser ve 39 levelde bile kullanan çok fazla kişi varken ıslık çalan çöp silahtı. Aynı şekilde ecel getirende bir savaşçı için kullanılacak bir silah olmaktan çok uzak.
Hiçbir savaşçı 39 levelde ıslık çalan kullanmazdı nedeni basit vuruş yok. Aynı şekilde ecel getiren herkesin elinde olsa tahminim balyoz veya kafa koparan dan kimse vazgeçmez.
Balyoz veya kafa koparan istikrarlı bir vuruş ile üzeri full yücelen olan biri 4000 ortalama vuruş yapar.
Ama ecel getirende bu istikrarlı vuruş yok.Her yaratığa ayrı bi vuruş ve ortalaması 2000 diyebilirim.
Meran muhafızı vuruşlarına resimlerden detaylı bakabilrsiniz.İyi oyunlar
Paşaxmüdür
Normal Vuruş

Kritik vuruş

Sert vuruş

Ağır vuruş

Kritik olayına gelirsek, ecel getirenin kritiği 3 kat vurması lazım ki o da ayrı bi hikaye. Yeni leveller ile birlikte kritiklerin vurmamaya başlaması ile ecel getirende doğal olarak kritik vurmuyor. yani 1600 ortalama bir normal vuruş 3 kat kritik puanı ile vuruş 4800 civarı bir vuruş bekleniyorken kritikler 2600 ortalama. Ecel getiren hakkında fikrim kısacası şu. Nasıl ki zamanında anka ve inat kıran her büyücü ve şifacıda şaheser ve 39 levelde bile kullanan çok fazla kişi varken ıslık çalan çöp silahtı. Aynı şekilde ecel getirende bir savaşçı için kullanılacak bir silah olmaktan çok uzak.
Hiçbir savaşçı 39 levelde ıslık çalan kullanmazdı nedeni basit vuruş yok. Aynı şekilde ecel getiren herkesin elinde olsa tahminim balyoz veya kafa koparan dan kimse vazgeçmez.
Balyoz veya kafa koparan istikrarlı bir vuruş ile üzeri full yücelen olan biri 4000 ortalama vuruş yapar.
Ama ecel getirende bu istikrarlı vuruş yok.Her yaratığa ayrı bi vuruş ve ortalaması 2000 diyebilirim.
Meran muhafızı vuruşlarına resimlerden detaylı bakabilrsiniz.İyi oyunlar
Paşaxmüdür
Normal Vuruş

Kritik vuruş

Sert vuruş

Ağır vuruş

Paşaxmüdür & Paşaxjacabo & Paşaxsalih
Belimizde kılıcımız Kirmani
Taşı deler mızrağımın temreni
Hakkımızda devlet etmiş fermanı
Ferman padişahın, dağlar bizimdir..
- pasaforum
- Sahaf Yardımcısı
Arkadaşlar son bişey daha söylemek isterim unutmuşum önceki konuya yazmayı.
Keşif görevinden sonra verilen maden 2 çıban çiçeği ve 2 alexandrite. İkiside ashab-ı keyf ve Ejder asa reçetelerinde var. Ancak ecel getiren ve latif reçetelerinde bu malzemelerden istemiyor. Herşeyin altını madem eşmeye başladık bunda da biraz mantık arayalım. Adeta burda da ecel ve latif üvey evlat gibi dışlanmış durumda.
Üretecek olan illaki malzemeyi bulur üretir ancak 2 şer tane de az değil ki görevi yapacak olan 2 kadim hidra pencesi bulmak için 2 kere görev yaptığını düşünürsek 4 er tane az bi rakam değil.
Ashab-ı keyf ve Ejder asa İN
Ecel getiren ve Latif OUT
Paşaxmüdür
Keşif görevinden sonra verilen maden 2 çıban çiçeği ve 2 alexandrite. İkiside ashab-ı keyf ve Ejder asa reçetelerinde var. Ancak ecel getiren ve latif reçetelerinde bu malzemelerden istemiyor. Herşeyin altını madem eşmeye başladık bunda da biraz mantık arayalım. Adeta burda da ecel ve latif üvey evlat gibi dışlanmış durumda.
Üretecek olan illaki malzemeyi bulur üretir ancak 2 şer tane de az değil ki görevi yapacak olan 2 kadim hidra pencesi bulmak için 2 kere görev yaptığını düşünürsek 4 er tane az bi rakam değil.
Ashab-ı keyf ve Ejder asa İN
Ecel getiren ve Latif OUT
Paşaxmüdür
Paşaxmüdür & Paşaxjacabo & Paşaxsalih
meteordayken kütükle bile daha iyi vuruşlar yapıyorduk. demekki ecel yalanmış. boşa uğraşmayalım o zaman. 10.000 12.000 kritik vurduğumuz zamanları hatırlayın.tek attığımız yaratıkları hatırlayın.kütükle bunları yapabiliyorsak ecel kat kat daha güçlü olması lazım değilmi? şahaser silahya ...

Biz ki Ustasıyız Vatan Sevmenin
Kurdun maskeye ihtiyacı yoktur

Kurdun maskeye ihtiyacı yoktur

Sevgili arkadaşlar bu forumu sizle beraber iyi kötü vakit geçirdiğim bu oyunda samimiyetimi ortaya koyma adına açtım.Oyunun sahibi Soobe şirketinin ortak duyguların,zekanın,düşüncelerinin ne olduğunu bilmeli.Oyun hakkındaki fikirlerimizi kişiselleştirmeden hepimizin menfaatine dile getirirsek bundan sonra bende sizlerle beraber bu forumda düşüncelerimi paylaşmayı düşünüyorum.Arkadaşımın belirttiği gibi 39 ken 11bin ve üstü kritikle kemik kafayı tek vuruşta yere seriyorduk bu unutulmamalı.Bizim layık olduğumuz çabaların mükafatı bu şekilde olmalı.Zaten bana mantıksız gelende bu. Şuan onca çabayla elde ettiğimiz şaheserleri oyundaki bizden az leveldaki canavarları keserken kasaya koymak zorunda kalacağız.Bu nedirki arkadaşlar.Kim bu kadar çabayla böyle bişeye sahip olmak isterki.Kadime 2.5m can , bombacıya bile 30bn vuruş veren oyun sahipleri bizle dalga geçiyorlarsa o zaman (one minute soobe) ben bi daha hidraya gitmem,hidra benim için bitmiştir.Forum yazıma düşüncelerini yazan bütün arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.Forumda aktif olalım oyunumuza sahip çıkalım bize sunulana uymak kabul etmek zorunda değiliz.Beni hidra eklentisi rahatsız etti.O nedenlede oyunun buralarında yokum şaheserler bize layık şekilde düzeltilene kadar.Sevgiler Saygılar.
Ocipres
Ocipres
"Bose-Einstein yoğuşması; Aynı atomların en soğuk noktada ( - 270" ) omuz omuza "lay lay lay lay lay lay" çekmesidir.Aynen trübünde yapıldığı gibi."
- kasaphasan06
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Tılsım
Merhaba,
Sağlıklı bir sayfa olmuş bende kendi fikrimi sunmak istiyorum.
Ecel Getiren - hidra - kadim ... vsvs ) Bu bütün yenilikler baştan savma ve zaman kazanmak için yapılan yeniliklerdir.İnsanlar Artık sıkılmaya başlayınca biraz daha oyalamak için bu acele güncellemeyi sürüme soktular.Bence Fazla uğraşılmamış, biz ikv oyuncularını yeni bir güncellemeye kadar oyalamak için açılmış bir sürüm.
öyle olmasaydı bu kadar çatlak ses çıkarmıydı ?

Sağlıklı bir sayfa olmuş bende kendi fikrimi sunmak istiyorum.
Ecel Getiren - hidra - kadim ... vsvs ) Bu bütün yenilikler baştan savma ve zaman kazanmak için yapılan yeniliklerdir.İnsanlar Artık sıkılmaya başlayınca biraz daha oyalamak için bu acele güncellemeyi sürüme soktular.Bence Fazla uğraşılmamış, biz ikv oyuncularını yeni bir güncellemeye kadar oyalamak için açılmış bir sürüm.
öyle olmasaydı bu kadar çatlak ses çıkarmıydı ?

aynen kardeşim katılıyorum sana dedıklerınde cok haklısın
Xxxxsercanxxx
Xxxxsercanxxx
- Phxates
- Sahaf Yardımcısı
Kardesim Bu Durumda Saheser Sadece Sus Durumuna geliyor Onun Icin Saheser Diyorlar...Ecel Veya Latif Cop.Uretmenize Gerek Yok Ama Diger Saheserlere Bagirarak Bile Istye Bu SAHESER Deninebilir...Onun Icin Kafa Yada Balyoz Kullanin.Yani Bu olayin tartismasinada girmeyin sobee bir sey yapmak istiyor elinden gelenide yapiyormus iste zembekolgu diyor baska bir paket daha gelicek kadim hdra haricinde ozaman yenilikler guzel olur ikv bitmez...
Saygilarimla.
Saygilarimla.
Her köpeğin duası kabul olsa gökten kemik yağardı...