iyi güzel demişsinde eksik demişsin sen öpücük attın ben önümdekini öp dedim sen anamı karıştırdın bende senin anaı götürdüm o kadar hoşuna gittiki fotosunu aldın ben tekrar girincede fotonu aldım yazıyon yani anana edilen küfür umurunda degil .kaan251907 yazdı:Selamlar.. Arkadaşlar
Oynadıgımız sonucta bır oyun , bu oyun ıcınde tartismalar yasanabılır.. Oyun bıze bazı şeyler sunuyor mesela ../op ../nah ../gül ws gibi bunları ıstedıgımız zaman ıstedıgımız kısılere kullanabılırız..Ama ARZLAR dan bir arkadasımız kesılmeyı hazmaedemedı.. Laf soyleyınce ../op yaptım ve bana soyledıgı kelımeler suan resımde var ..Şikayet edılmemek ıcın oyundan cıkıp baska charına gırıyor ve aynı haysıyetsız sozlerı yıne kullanıyor..Bu arkadasımızın acızlıgını ikv emınonu sunucusundakı arkadaslarıma ve buyuklerıme gostermek ıstedım...
Şahıs : AlemdarxPolat
oOIIKaaNIIOo IIOoKaaNoOII Quaptanxşifa
Resimler... http://imageshack.us/photo/my-images/85 ... 55104.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/80 ... 55330.jpg/
Oyun için Degermi ??
Re: Oyun için Degermi ??
buralarda işim olmazdı ama sırf senin gibi şerefsizlere pabuç bırakmamak için burayada kayıt oldum. Tmm demişsin öpücük attım hazmedemedi ulan ben topmuyum onun bunun ç. ben erkegim demekki sen topsun benim toplarla işim olmaz bana öpücük yollama bu bir.İkincisi öpücük attın önümdekini öp dedim gittin anamı karıştırdın .Ben senin anana küfürü koydum umrunda olmadı neden? umurunda olsa fotonu aldım diyecegine karşılık verirdin .susturmamı yedim ama olan senin anana oldu yazık ...pişmanmısın diye soracak olursanız degilim gerekirse küfürü basarım herkez adam olsun oyununa baksın o kadar.
Bana dokunmayan yılan varsın yaşasın zihniyeti oldukça ne bu küfür ve taciz olayıda yönetimdeki başıboşlukta bitmez.. yaklaşık 6.7 aydır hem küfürler,tacizler ve hemde yönetimdeki basiretsizlikle ilgili sinir harbi yaşarken ben ,sırf muhalefet olsun diye saldıranların kendi başlarına gelince,patır ,patır foruma bu tür konu başlıklarında dökülmeleri...........(Çok üzücü)
- mccaglar
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: BeTa
Merhabalar,
Malasef destek takımının calıstıgını sanmıyorum. Benimde başıma geldi küfür edip alt cekiyolar foto yolladıgım halde destege, şikayet ediniz die tekrardan bi mail geldi adam oyunda gözükmüyor şikayet edilmiyor dedigim halde aynı cevap geldi tekrar bana. Neyse İyi forumlar...
Malasef destek takımının calıstıgını sanmıyorum. Benimde başıma geldi küfür edip alt cekiyolar foto yolladıgım halde destege, şikayet ediniz die tekrardan bi mail geldi adam oyunda gözükmüyor şikayet edilmiyor dedigim halde aynı cevap geldi tekrar bana. Neyse İyi forumlar...
Merhaba,
Bu tarz durumlarda önce kullanıcıyı şikayet etmeyi deneyiniz. Kullanıcı oyunda değil ise arkadaş veya yasaklı listenize eklemeye çalışınız. Çıkan uyarı, mesaj penceresindeyken ekran görüntüsü alarak şikayetinizi İKV Destek Formu > Oyuncu Hata Kullanım bildirim tipi üzerinden gerçekleştiriniz.
Bilginize.
Bu tarz durumlarda önce kullanıcıyı şikayet etmeyi deneyiniz. Kullanıcı oyunda değil ise arkadaş veya yasaklı listenize eklemeye çalışınız. Çıkan uyarı, mesaj penceresindeyken ekran görüntüsü alarak şikayetinizi İKV Destek Formu > Oyuncu Hata Kullanım bildirim tipi üzerinden gerçekleştiriniz.
Bilginize.