SHooT yazdı:Tebrikler kardeş biz yenildiğimizde tebrik etmesini biliriz gerçi ben olayı bilmiyorum fotolara göre konuşuyorumda bizim kuzeni devirmişsin helal yalnız şunu bil ki o çarında ışık yüzüğü eksik :idea: ah choolar ahh keşke sizde biraz büyüyüp yenilince tebrik etmeyi öğrenebilseniz neyse artık zamanla olgunlaşırsınız
Abdullah...
Apocum sen adamsnda tebrik ediosun.Emin denen şahısı ben iyi tanıdım o adamı ne tebirk ederm ne selamını alırım nede başka birşey.Forma atmamızın sebebi de şu Ghost ile ws atmışlar nasıl oldu anlamadm ama ghost yenilmiş onu forma taşımış.Bunun bir anlamı yoktur.bizde kmlern kmlern fotosu vardıda koymadık ama bundan sonra öyle olmayacak.
Tek basıma bir askerim yolu bilmiyorum
Utancın zirvesine yükseliyorum
Savaşmaya ve kadere hazırım
Acıyı ve kanın tadını
Dudaklarımda hissetmek istiyorum yeniden
Yorumlarınız Bazıları Çok gereksiz.. Öncelikle Hatırlatıyım. :!: Şuna gelince Kubilay arkadaşım Saten sonuçta görüldüğü gibi açıkara Vs. Almıstır Satn bunu Fotolarda Gösteriyor... Emin sana gelince Bi artistlik yaptıysan Ceremesini çekceksin Bilader :idea: onun için fazla yormuma da gerek ve Luzumu Yok .. Bana Abdullah denen şahıs SıRTLaN^^dayken Vs. dedi Ve cevabıınıda almıstır herhal.Nerede dediğinide Hatırlatıyım. :arrow: Antrepo Önünde demiştin cevap bile yazmamıstım. :arrow: Ama güzel bir ders olmus size KUBİLAY ARKADAŞIM ELİNE KOLUNA SAĞLIK Haydi Form Erkekleri;
İyi Formlar
.^*^ALeMİ ALeM YaPaN üÇ BeŞ ÇaKaLSa KRaLLıK BiZe YaKıŞMaZ^*^ .
Emin ' i iyi tanıdım demişsin Yeterince iyi tanıdıysan bunu boyle bırakmayacagımıda bılırsın? haftasonu gelıyorum bılıyorsunuz mıktarı sen belırle ? büyücümle gelıyorum.. hangı karakterle geldıgın farketmez?
bu vs yı halıl atmıs ama arkasındayım onun, cumartesı savascıya savascı rovansınıda atalım?mıktarı yıne sen belırle?