Üretim-Toplama bir defalık (yada bir makinayla)sıfırlanmalıd
Re: Üretim-Toplama bir defalık (yada bir makinayla)sıfırlanmalıd
Bence bi makine olmalı sıfırlamak için , fiyatı gmb-0'ın 2 katı falan olmalı yoksa isteyen makineye girer maden toplar tekrar girer budaksız toplar olmaz öyle
Puanları sıfırladıktan sonrada uretimdeki reçeteleri torbayla önümüze atmalı tek tek üretim yapar gibi
Tabi yöneticiler daha iyi bilir ama bi öneri... Beta zamanında başlayıp puanları yanlış dağıtan ve beta charını bırakmak istemeyen bi sürü oyuncu var. Şaheser eşyalarda 49. seviye bi sınıfın olmasını gerektiriyo üretimini yapmak için. Yani ileriki zamanlarda buna benzer bi uygulama olmalı...

Anlamakmı istemiyorsun? Makine yapılsın isteyen sıfırlasın ya...Kholpashalixendy yazdı:böle bişi olamaz neden derseniz üretim puanı sıfırlansın diorsunuz peki reçetler ne olcak işlenmiş reçeteler üretimdeki onlarıda ucsun gitsin mi?
DehşeTuLVahşeT // Öylenormal
- Kholpashalixendy
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
oldu paşam ben bi reçete düşürem üretim diem ama bende zırhcı olmasın hopp makinaya girem zırhcım olsun.Sonra aa ne oldu iridyum cekemiorum madencim yok hopp makine sonra ne oldu sarrrafım yok hopp makine öle cocouk oyuncagı gibi olsaydı bi kere gbmo'ya girdigimiz zaman yetenekler dirençler+üretimlerde degişirdi biraz mantıklı düşünün....Ek1nc1 yazdı:Anlamakmı istemiyorsun? Makine yapılsın isteyen sıfırlasın ya...Kholpashalixendy yazdı:böle bişi olamaz neden derseniz üretim puanı sıfırlansın diorsunuz peki reçetler ne olcak işlenmiş reçeteler üretimdeki onlarıda ucsun gitsin mi?
http://kholpashali.forumup.com/
- senhar15
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
DESTEK
IIGoDIIMaSTeRII [(^)Ejder Asa]
ÇeRKeZHaSaNCaN [(^)İbn-i Sina Modeli Cevriye Sultan Modeli Çıbanlı Akrep (Asa)]
IIGoDIIQeeN [(^)Ecel Getiren]
ÇeRKeZHaSaNCaN [(^)İbn-i Sina Modeli Cevriye Sultan Modeli Çıbanlı Akrep (Asa)]
IIGoDIIQeeN [(^)Ecel Getiren]
Özür dilerim ama sana batıyomu bırak millet madenci olsun iridyum çeksin lokman olsun budaksız çeksin sanane ayrıca bedava olmaz makine oda olmadı sadece bir kere sıfırlansın makineyle şimdi 2 tane charım var üretim toplama puanları yanlış olduğu için 49 a kasmıyorum sonrada plus alın derlerKholpashalixendy yazdı:oldu paşam ben bi reçete düşürem üretim diem ama bende zırhcı olmasın hopp makinaya girem zırhcım olsun.Sonra aa ne oldu iridyum cekemiorum madencim yok hopp makine sonra ne oldu sarrrafım yok hopp makine öle cocouk oyuncagı gibi olsaydı bi kere gbmo'ya girdigimiz zaman yetenekler dirençler+üretimlerde degişirdi biraz mantıklı düşünün....Ek1nc1 yazdı:Anlamakmı istemiyorsun? Makine yapılsın isteyen sıfırlasın ya...Kholpashalixendy yazdı:böle bişi olamaz neden derseniz üretim puanı sıfırlansın diorsunuz peki reçetler ne olcak işlenmiş reçeteler üretimdeki onlarıda ucsun gitsin mi?
DehşeTuLVahşeT // Öylenormal
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
sonuna kadar bu konunun takipçisi ve destekcisiyim..!
Lastsamurai / Eminönü
arkadaslar bu makinaya isteyen girsin konunun başında yazdığı gibi makinaya girecek insan okuduğu Reçetelerin sıfırlanmasını göz önune alıyorsa girsin yoksa ne işi var makinada alalah allahhhh ya

İnsan ne kadar acı çekerse o kadar Yaşarmış,Ben öLümsüzüm yeğen...