ATA'M İZİNDE(Mİ)YİZ (?)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ChuckBartowsKi
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Re: ATA'M İZİNDE(Mİ)YİZ (?)

Mesaj gönderen ChuckBartowsKi »

Sorunun Sorulduğu Yer Önemlimi ? Türkiye'de Yaşayan Herkes TÜRK Değildir . TÜRK Olanda Kendini Din Yoluyla Yobazlaştırmaz ! Demek İstediğim Tek Şey Var ;

ATA'Mız Öyle Bir Cumhuriyet Kurmuşki İçinde Vatan Hainleri Bile Rahatça Yaşıyabiliyor !
Resim

Raiders Of Anatolia Beyazköşk

Resim
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK !

xVaMoSBieNx VaMoSBieNIV Zuhurr VaMoSBieN
Kullanıcı avatarı
VatanXLydeR
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen VatanXLydeR »

MeLankoLkBanyemS yazdı::arrow: :arrow:
Resim
Alfabemizde Mustafa C harfı K harfınden daha once geldıgı ıcın oyle cıkıyor...
Kullanıcı avatarı
fuci
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen fuci »

ISTANBULFATIHI yazdı:Farklı bir cevap atacak kişileri tartışacağınıza ; o tartışma yaratacak sorulardan uzak durun herkesin kendine özgü düşüncesi farklıdır. Bunun tartışılması anlamsız bir olay.
bu ülkenin bayrağını indiriyor adam ve sende düşünce özgürlüğü var diyorsun öylemi YAZIKLAR OLSUN
ResimResim
Kullanıcı avatarı
Cerfiss
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Çakır Keyif

Mesaj gönderen Cerfiss »

Ülkemizi bu duruma getiren ülkenin kendini aydın sanan kesimini o sözde şeyleri savunan kişiliksiz liderleri o bölücü mahlukatları Türk - Kürt (aynı şey yahu aynı şey yahu ikiside aynı soydan geliyor kanları aynı ırkları aynı bir harf değişikliği yüzünden tartışılan şeylere bak) diye sorun çıkaran o vatan millet düşmanlarını "devletin malı deniz yemeyen keriz" sözünü kendine felsefe edinmiş ülkenin ileri geren hainlerini bilinçsiz gururdan yoksun vatan millet duygusu gelişmemiş insanları(özellikle gençleri) Atamızın bize miras bıraktığı bu ülkeyi layıkıyla korumayan gerektiği önemi vermeyen değer kıymet bilmeyen bu karaktersiz şahsiyetleri şiddetle kınıyorum.
Kullanıcı avatarı
ottomanempire
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen ottomanempire »

Her insan farklı düşünür. Tabiki her durumda kesin bir doğru ve kesin bir yanlış vardır ancak kimileri bunları ayırt edemez. Bazıları yanlış olanı savunur. Bazıları ise doğrunun yanındadır. Ancak kimsenin kimseye bu sebepten ötürü hakaret etmeye hakkı yoktur. Eleştiri olabilir ama burada bazı arkadaşların yaptığı gibi hakaret olamaz. Kendilerini çok bilgili, modern zanneden insanların yaptıkları yorumları görüyorum. Kendi savunduğunuzun kesin doğru olduğunu nereden çıkarttınız ? Bunlar kişisel fikirlerdir. Siyaset yapmak istemem hiç öyle bir niyetim yok ancak şunu bilmenizi isterim bu ülkeyi Atatürk kurtarmadı. Bu da bana göre doğru olandır ancak sizlere hakaret etmeye hakkım yok.

(Onlara, "Allah’ın indirdiğine uyun" dendiği zaman, "Hayır, biz atalarımızı üzerinde bulduğumuz şeye uyarız'' dediler. Ya ataları bir şey anlamamış, doğruyu bulamamışlarsa? [Bakara 170]

Haddi aşmamanız dileği ile...
Ozan ATALAY [ ANKA ]
İyi bir savaşçı kendini yenilgiden koruyabilir ama düşmanı yenmeyi garantileyemez..
Kullanıcı avatarı
Ek1nc1
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Ek1nc1 »

Türkiye cumhuriyeti kurulalı 88 yıl oldu , Atatürkün izinden gittiğini söyleyen kişiler cumhuriyet kurulduğundan beri aynı ırkdan olmasına rağmen kişilerin Dİnine, inancına, başörtüsüne giyimine kuşamına, camideki ezanına karşı verdiği bu mücadeleyi Türkiyenin daha iyi bir yerlere varabilmesi için verseydi eminim TÜRKİYE ÇOK İYİ Bİr yerlere gelecekti ve BÖYLE BOŞ konulara hiç gerek kalmayacaktı.
DehşeTuLVahşeT // Öylenormal
Kullanıcı avatarı
Canceazi
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Sunucu: Meran
Lonca: #direngezi

Mesaj gönderen Canceazi »

Ek1nc1 yazdı:Türkiye cumhuriyeti kurulalı 88 yıl oldu , Atatürkün izinden gittiğini söyleyen kişiler cumhuriyet kurulduğundan beri aynı ırkdan olmasına rağmen kişilerin Dİnine, inancına, başörtüsüne giyimine kuşamına, camideki ezanına karşı verdiği bu mücadeleyi Türkiyenin daha iyi bir yerlere varabilmesi için verseydi eminim TÜRKİYE ÇOK İYİ Bİr yerlere gelecekti ve BÖYLE BOŞ konulara hiç gerek kalmayacaktı.
Seçim meydanlarında siyasiler kavga etmekten başka bir şey yapmazken o biraz zor.
Resim
Colorado - Magicem
- BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Resim
independence34
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen independence34 »

yorumu yapan kişinin facesi http://www.facebook.com/kbldz
oyundakı ısmı meran/playboys,laedri,byattack
Kullanıcı avatarı
Canceazi
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı

independence34 yazdı:yorumu yapan kişinin facesi http://www.facebook.com/kbldz
oyundakı ısmı meran/playboys,laedri,byattack
yorumu yapan kişi derken
Resim
Colorado - Magicem

Resim
Kullanıcı avatarı
Canceazi
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı

ottomanempire yazdı: şunu bilmenizi isterim bu ülkeyi Atatürk kurtarmadı.
başbakan mı kurtardı ülkeyi ?
Resim
Colorado - Magicem

Resim
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön