sana susturma verecek GM nin aklını alırım kardeşim korkma senCantanem yazdı:GM ler sevıyor benı Ben susturma almadım hiç her an alabılırım :=))
Neye göre, Kime göre Adalet....
- TurkxxYekTaneM
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Re: Neye göre, Kime göre Adalet....
- mimarzekeriya
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Lodos
- Lonca: Deliler Ocağı
yaw forumun başına bide utanmadan konu açmışlar içeriğinde ise Tılsım sunucusu test edilecektir yazıyor
yine top bizde patladı birer gün arayla susturma yedik
aklıma takılan ise NİYE BİZİ TEST EDİYORLAR :lol:
Mimarzekeriya-Mimarzeko-Mimarov-UrbanUsta-VvvvVvvvvV-SultanIIBayezid/Mylady
- Mertkinqx
- Çınaraltı Müdavimi
- Klan: Arzın Çocukları
Merhabalar,
"28.04.2011 23:33" tarihinde "Tilsim" Sunucusu'nda sergilemiş olduğunuz "Rahatsız Edici Davranış" nedeniyle üyeliğiniz "Tilsim" Sunucusu'nda "5 gün susturma " cezasına çaptırılmıştır.
Eğer cezanın yersiz olduğunu düşünüyorsanız aşağıdaki bilgileri Destek formundan İKV Destek Takımı'na iletiniz.
Gereksiz ve birden fazla yapılan başvurulara yanıt verilmeyecektir.
Şikayet ve ceza bilgileri aşağıda verilmiştir..
Bilginize rica ederiz.
Şikayet bilgileri*
Şikayet No: "1304022800"
Şikayet Tarihi: "28.04.2011 23:33"
Ceza süresi ve türü : "5 gün susturma "
Karakter Adı : "IİxMertKinqxII"
------------------------------------------------------
5 Gün Doldu , Saati geldi susturma cezam hayla acılmadı. zaten 28.04.2011' Saat 13:00'da susturma cezam acılmıştı ve küfür etmedıgım halde 5 gün boşu boşuna ceza aldım. Diyeceksiniz Destek Bolumune yazın ceza itraz ettim 2 kere 3 kere 5 gün gecmedi geri dönüş yapılmadı. bunu yazsam kim bilir kac ayda susturma cezasını kaldırırlar. Sunucumuz olarak sectıgınız test aşaması yüzünden sunucuda bir sürü kısı susturma cezası almıs durumda bu konu hakkında Hızlı Destek' Takımının ilgilenmesini Arz ederim
İyi Çalışmalar.
**
"28.04.2011 23:33" tarihinde "Tilsim" Sunucusu'nda sergilemiş olduğunuz "Rahatsız Edici Davranış" nedeniyle üyeliğiniz "Tilsim" Sunucusu'nda "5 gün susturma " cezasına çaptırılmıştır.
Eğer cezanın yersiz olduğunu düşünüyorsanız aşağıdaki bilgileri Destek formundan İKV Destek Takımı'na iletiniz.
Gereksiz ve birden fazla yapılan başvurulara yanıt verilmeyecektir.
Şikayet ve ceza bilgileri aşağıda verilmiştir..
Bilginize rica ederiz.
Şikayet bilgileri*
Şikayet No: "1304022800"
Şikayet Tarihi: "28.04.2011 23:33"
Ceza süresi ve türü : "5 gün susturma "
Karakter Adı : "IİxMertKinqxII"
------------------------------------------------------
5 Gün Doldu , Saati geldi susturma cezam hayla acılmadı. zaten 28.04.2011' Saat 13:00'da susturma cezam acılmıştı ve küfür etmedıgım halde 5 gün boşu boşuna ceza aldım. Diyeceksiniz Destek Bolumune yazın ceza itraz ettim 2 kere 3 kere 5 gün gecmedi geri dönüş yapılmadı. bunu yazsam kim bilir kac ayda susturma cezasını kaldırırlar. Sunucumuz olarak sectıgınız test aşaması yüzünden sunucuda bir sürü kısı susturma cezası almıs durumda bu konu hakkında Hızlı Destek' Takımının ilgilenmesini Arz ederim
İyi Çalışmalar.
**
KEMALİZM
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
[*]Kalsada Son Nefesim Yaşasın KEMALİZM[/color]
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
[*]Kalsada Son Nefesim Yaşasın KEMALİZM[/color]
kas yaparken goz cikartan yonetim sizi cumhurbaskanina sikayet ederken sadece kufur edenlerin kelimelerini mozaikleyin demistik bunu yapamiyorsaniz konusulan her kelimeye argolara ambargo uygulamayin bu sizin zarariniza olur hic bir sekilde mantikli dusunemiyorsunuz kufure cozum her sozu art niyet aramadan yasaklamak yerine kufur sayilan sozleri sarf edenleri ip numarasina gore yasaklayabilirsiniz bunuda yapacak sistem ve bilgi yoksa bulundugunuz makami fazla isgal etmeyin bosuna